Siirry pääsisältöön

New hair


Sinne meni melkein puolet mun hiuksista, eikä kaduta. Joskos ensi kerralla uskaltaisi sitten leikata vielä lyhkäisemmäksi? Tosin en mieti sitä vielä, haluan ensin totutella elämään näillä entisiin verrattuna lyhkäisemmillä hiuksilla. Ensivaikutelmana voin sanoa että tykkään. :) Kaikki siis lähti siitä että oon jo hetken aikaa valittanut että haluan että mun hiuksia leikattaisiin lyhkäisemmiksi. No meidän naapuri ja äitin kaveri oli meillä sitten kahvilla ja heitin sitten että joskos hän voisi leikata mun hiukset. Myöntävä vastaushan sieltä sitten tuli. 

No olin sitten sunnuntai-aamuna juuri herännyt kun äiti tulee mun huoneeseen ja ilmoittaa että tänään sun hiukset sitten leikataan. Päivällisen jälkeen sitten aloitettiin hiustenleikkuu ja värjäys operaatio. Ensin lyhennettiin ja sitten revittiin latvat ja lopuksi värjättiin. Hiuksille jätettiin sen verran pituutta että saan ne vielä ihan hyvin ponnarille. 

Katsoo nyt kuinka paljon näihin tykästyn ja haluanko sitten tulevaisuudessa vielä lyhkäisemmät hiukset. Kun äiti kysyi kaveriltaan että jos tämä olisi saanut vapaat kädet hiuksieni suhteen millaiseksi olisi ne leikannut. No hän sanoi että olisi leikannut mulle vieläkin lyhkäisemmät hiukset. Käsittääkseni leukaan asti. Oon nyt ihan täpinöissäni näistä lyhkäisemmistä hiuksista ja värikin on ihan kiva!:) 


Muistin jopa ottaa nämä ennen ja jälkeen kuvatkin! Haittaako teitä että viime aikoina on tullut tälläisiä vaate ja hiuspostauksia tänne ennen niin heppapainotteiseen blogiin?

Kommentit

  1. Noi hiuksethan on tosi kivat :) Ei haittaa yhtää tällaset postaukset, nää on just kivoja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ne ei vaan jotenki pääse yhtään edukseen tos kuvas :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!