Siirry pääsisältöön

New hair


Sinne meni melkein puolet mun hiuksista, eikä kaduta. Joskos ensi kerralla uskaltaisi sitten leikata vielä lyhkäisemmäksi? Tosin en mieti sitä vielä, haluan ensin totutella elämään näillä entisiin verrattuna lyhkäisemmillä hiuksilla. Ensivaikutelmana voin sanoa että tykkään. :) Kaikki siis lähti siitä että oon jo hetken aikaa valittanut että haluan että mun hiuksia leikattaisiin lyhkäisemmiksi. No meidän naapuri ja äitin kaveri oli meillä sitten kahvilla ja heitin sitten että joskos hän voisi leikata mun hiukset. Myöntävä vastaushan sieltä sitten tuli. 

No olin sitten sunnuntai-aamuna juuri herännyt kun äiti tulee mun huoneeseen ja ilmoittaa että tänään sun hiukset sitten leikataan. Päivällisen jälkeen sitten aloitettiin hiustenleikkuu ja värjäys operaatio. Ensin lyhennettiin ja sitten revittiin latvat ja lopuksi värjättiin. Hiuksille jätettiin sen verran pituutta että saan ne vielä ihan hyvin ponnarille. 

Katsoo nyt kuinka paljon näihin tykästyn ja haluanko sitten tulevaisuudessa vielä lyhkäisemmät hiukset. Kun äiti kysyi kaveriltaan että jos tämä olisi saanut vapaat kädet hiuksieni suhteen millaiseksi olisi ne leikannut. No hän sanoi että olisi leikannut mulle vieläkin lyhkäisemmät hiukset. Käsittääkseni leukaan asti. Oon nyt ihan täpinöissäni näistä lyhkäisemmistä hiuksista ja värikin on ihan kiva!:) 


Muistin jopa ottaa nämä ennen ja jälkeen kuvatkin! Haittaako teitä että viime aikoina on tullut tälläisiä vaate ja hiuspostauksia tänne ennen niin heppapainotteiseen blogiin?

Kommentit

  1. Noi hiuksethan on tosi kivat :) Ei haittaa yhtää tällaset postaukset, nää on just kivoja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ne ei vaan jotenki pääse yhtään edukseen tos kuvas :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik