Siirry pääsisältöön

New hair


Sinne meni melkein puolet mun hiuksista, eikä kaduta. Joskos ensi kerralla uskaltaisi sitten leikata vielä lyhkäisemmäksi? Tosin en mieti sitä vielä, haluan ensin totutella elämään näillä entisiin verrattuna lyhkäisemmillä hiuksilla. Ensivaikutelmana voin sanoa että tykkään. :) Kaikki siis lähti siitä että oon jo hetken aikaa valittanut että haluan että mun hiuksia leikattaisiin lyhkäisemmiksi. No meidän naapuri ja äitin kaveri oli meillä sitten kahvilla ja heitin sitten että joskos hän voisi leikata mun hiukset. Myöntävä vastaushan sieltä sitten tuli. 

No olin sitten sunnuntai-aamuna juuri herännyt kun äiti tulee mun huoneeseen ja ilmoittaa että tänään sun hiukset sitten leikataan. Päivällisen jälkeen sitten aloitettiin hiustenleikkuu ja värjäys operaatio. Ensin lyhennettiin ja sitten revittiin latvat ja lopuksi värjättiin. Hiuksille jätettiin sen verran pituutta että saan ne vielä ihan hyvin ponnarille. 

Katsoo nyt kuinka paljon näihin tykästyn ja haluanko sitten tulevaisuudessa vielä lyhkäisemmät hiukset. Kun äiti kysyi kaveriltaan että jos tämä olisi saanut vapaat kädet hiuksieni suhteen millaiseksi olisi ne leikannut. No hän sanoi että olisi leikannut mulle vieläkin lyhkäisemmät hiukset. Käsittääkseni leukaan asti. Oon nyt ihan täpinöissäni näistä lyhkäisemmistä hiuksista ja värikin on ihan kiva!:) 


Muistin jopa ottaa nämä ennen ja jälkeen kuvatkin! Haittaako teitä että viime aikoina on tullut tälläisiä vaate ja hiuspostauksia tänne ennen niin heppapainotteiseen blogiin?

Kommentit

  1. Noi hiuksethan on tosi kivat :) Ei haittaa yhtää tällaset postaukset, nää on just kivoja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ne ei vaan jotenki pääse yhtään edukseen tos kuvas :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M