Siirry pääsisältöön

New hair


Sinne meni melkein puolet mun hiuksista, eikä kaduta. Joskos ensi kerralla uskaltaisi sitten leikata vielä lyhkäisemmäksi? Tosin en mieti sitä vielä, haluan ensin totutella elämään näillä entisiin verrattuna lyhkäisemmillä hiuksilla. Ensivaikutelmana voin sanoa että tykkään. :) Kaikki siis lähti siitä että oon jo hetken aikaa valittanut että haluan että mun hiuksia leikattaisiin lyhkäisemmiksi. No meidän naapuri ja äitin kaveri oli meillä sitten kahvilla ja heitin sitten että joskos hän voisi leikata mun hiukset. Myöntävä vastaushan sieltä sitten tuli. 

No olin sitten sunnuntai-aamuna juuri herännyt kun äiti tulee mun huoneeseen ja ilmoittaa että tänään sun hiukset sitten leikataan. Päivällisen jälkeen sitten aloitettiin hiustenleikkuu ja värjäys operaatio. Ensin lyhennettiin ja sitten revittiin latvat ja lopuksi värjättiin. Hiuksille jätettiin sen verran pituutta että saan ne vielä ihan hyvin ponnarille. 

Katsoo nyt kuinka paljon näihin tykästyn ja haluanko sitten tulevaisuudessa vielä lyhkäisemmät hiukset. Kun äiti kysyi kaveriltaan että jos tämä olisi saanut vapaat kädet hiuksieni suhteen millaiseksi olisi ne leikannut. No hän sanoi että olisi leikannut mulle vieläkin lyhkäisemmät hiukset. Käsittääkseni leukaan asti. Oon nyt ihan täpinöissäni näistä lyhkäisemmistä hiuksista ja värikin on ihan kiva!:) 


Muistin jopa ottaa nämä ennen ja jälkeen kuvatkin! Haittaako teitä että viime aikoina on tullut tälläisiä vaate ja hiuspostauksia tänne ennen niin heppapainotteiseen blogiin?

Kommentit

  1. Noi hiuksethan on tosi kivat :) Ei haittaa yhtää tällaset postaukset, nää on just kivoja. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ne ei vaan jotenki pääse yhtään edukseen tos kuvas :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi