Siirry pääsisältöön

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!

   Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kommentit

 1. -ulkoasu kamala
  -heppablogi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on tietysti oma makunsa ja kaikki ei tykkää hevosista. Kiitos kommentistasi kumminkin.

   Poista
 2. Palaako Sulkku takas rajakallioon?

  VastaaPoista
 3. Sulkun ja Remin lempiherkku?

  VastaaPoista
 4. Lempi karkkisi? Ihanin piirre Sulkussa ja Remissä?

  VastaaPoista
 5. 1.Onko sulla ollut vuokraponia??
  2.Paras lukemasi kirja??
  3.Onko B:llä jo nimi??

  VastaaPoista
 6. Mitä luokkia olet kilpaillut Sulkulla? Mikä puhelin sulla on? Lempi ratsastuskoulu poni/hevonen?

  VastaaPoista
 7. Miten sä pärjäsit Sulkun kans ku se tuli meille ja jouduit opettaan sen ite? Vaikka kyllähän mäkin pärjäsin Pixin kans ja se luottamus projekti oli aika pitkä ja hitaasti edistyvä :)

  VastaaPoista
 8. tuliko siihen äskeseen kommenttiin lähettäjäks PixiFani? :)

  VastaaPoista
 9. Korkein hyppäämäsi este?
  Koulu vai esteet?
  Mikä kännykkä jos saisit valita?
  Unelmakypäräsi
  Unelma hevonen
  Unelma varuste
  Lempi PONI
  Lempi HEVONEN
  Onko sulla youtube kanavaa?
  Kissa vai koira?
  Valmennus vai kisat?
  Lempiponirotu?
  Ponit vai hevoset?

  tossa pari (:

  VastaaPoista
 10. Korkein este minkä oot hypänny? Parasta ridaamisessa? Monta vuotta oot ratsastanu? Hevonen vs poni? Aijotko hankkia aikuisena paljon hevosia? Käynti, ravi, laukka, passi vai töltti?

  VastaaPoista
 11. Rakkain hevonen/poni?
  Korkein hppäämäs este Remillä?
  Korkein hypäämäs este Sulkulla?
  Kummalla on kivemmat askellajit, remillä vai sulkulla?
  Lempi kouluaine?
  Mitä meikkejä käytät?
  Montako vuotta oot ratsastanu Dimonan tallilla?
  Millainen Dimonan talli on?
  Kuinka usein teidän hepat kengitetää ja vuollaan?
  Lempiblogisi?
  Mitä plussaa ja miinusta teidän tallissa on?
  Ootko varusteratsastaja?
  Montako kertaa ruokitte teidän hepat päiväs, mitä annatte ja kuinka paljo?
  Kuinka usein teidän heppojen hampaat raspataan?
  Pintelit vai suojat?
  Ootko uittanu Sulkkua?
  Leivotko usein?
  Mitä leivot mieluiten?

  VastaaPoista
 12. Inhokki kouluaineesi?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik