Siirry pääsisältöön

Nauttikaa elämästä

Postausta olisi taas vaihteeksi vuorossa. En nyt jaksa kovin vanhoihin asioihin palata, mutta ihan vähän muistelen lyhyesti mennyttä viikkoa. Lauantaina käytiin ostamassa mulle aamulla mekko, joka päällä sitten sipsuttelin sunnuntaina vieraana rippijuhlissa (ei ole kuvaa tässä postauksessa). Kävimme lauantaina myös ala-asteen kevät myyjäisissä. Ja sitten olin yökyläilemässä launataista sunnuntaihin ja Sonja hoiteli hepat pääasiassa sinä aikana, tosin itse kyllä siivosin oman osuuteni tallissa.

Nyt täytyy myöntää että lauantaina ja sunnuntaina jäi väliin rantakuntoon projektini liikkeet. Eli olen nyt kaksi päivää myöhässä listassani. Tästäkin aiheesta koitan saada piakkoin uutta postausta kehiin. Alkuviikosta ohjas.ajoin Sulkulla noin puolituntia. Mentiin lähinnä kahdeksikkoa taivutellen tehden muutamat pysähdykset ja ravisiirtymisiä. Sulkku oli ihan hyvä, vaikka tietenkin jäykkä ja väsyi aika nopeasti kun kunto on romahtanut ihan nollille. 

Tänään sitten kävin Remillä neljän kilometrin maastossa. Ja voi että kun siitä huomasi että se tykkäsi, huomasi ettei sitä olekkaan unohdettu. Päätin myös alkaa uskoa äitiä ja nauttia loppuun asti siitä ajasta jonka saan viettää Remin kanssa. Tehdään kaikkea rentoa ja sellaista mikä on kummankin mielestä kivaa. :) Tänään harjatessani Remiä olin itsekkin ihan yltäpäältä karvoissa, on se kevät vaan niin ihana aikaa. 


Tämä viikkon on mennyt jotenkin tosi nopen tuntuisesti ja iloisilla mielillä. Yhdessä vaiheessa vaan murehdin koko aika Remiä ja tunsin kauheaa syyllisyyttä. Nyt tuntuu että jaksan olla kauemmin iloisella mielellä ja nauttia elämästä. Oon miettinyt että oikestihan mulla on asiat tosi hyvin. Ei maailma kaadu siihen jos mulla ei oo itselleni sopivaa ratsastus kuntoista hevosta. Mullehan on luvattu sellainen kunhan tilanne on siihen sopiva. Tällä hetkellä tallissa on viisi ihanaa karvakasaa, joita saa rapsutella ja paijata mielin määrin. Ja niiden kanssa pystyy tekemään vaikka mitä kun käyttää vähän mielikuvitusta. 

Eikä saa unohtaa ihania ja ymmärtäväisiä ystäviä, jotka jaksaa piristää kun mieltä masentaa. <3 Ja Sonjalle tulee aina puhuttua ja motkotettua tallissa mieltä painavista asioita. Yhdessä sitten vitsaillaan ja nauretaan tallissa kovaan ääneen samalla kun siivotaan karsinoita. Nauttikaa tekin elämästänne, niin mäkin aijon tehdä. Elämä on ihanaa, älkää tuhlatko sitä murehtimiseen. ;D

Oon myös ajatellut että voisin kuvata tässä joku päivä myday-videon. Ehkä jopa loppuviikon aikana jos saan raahattua kameraa mukanani tai kännykkää. Tai kyllä se varmaan onnistuu, mutta se on sitten eri asia muistanko kuvata niillä mitään...



Kommentit

  1. Vitsit sulla on hyvä asenne, ite olisin jo maassa jos ei olis ketää ketä kunnol liikuttaa. Tsemppiä sulle, oot mahtava :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) niin mä olin ihan masentunu aluks ja pitkän aikaa. Mut nyt oon sitte alkanu tajuumaan ettei se elämä tähän lopu ja se mikä ei tapa, se vahvistaa. ;)

      Poista
  2. Oletko menossa dimonaan leirille tänä kesänä itse menen kesän ekalle leirille. Eli esteleirille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tällä tietoa menossa, mutta hyvää leiriä sulle!:)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik