Siirry pääsisältöön

Nauttikaa elämästä

Postausta olisi taas vaihteeksi vuorossa. En nyt jaksa kovin vanhoihin asioihin palata, mutta ihan vähän muistelen lyhyesti mennyttä viikkoa. Lauantaina käytiin ostamassa mulle aamulla mekko, joka päällä sitten sipsuttelin sunnuntaina vieraana rippijuhlissa (ei ole kuvaa tässä postauksessa). Kävimme lauantaina myös ala-asteen kevät myyjäisissä. Ja sitten olin yökyläilemässä launataista sunnuntaihin ja Sonja hoiteli hepat pääasiassa sinä aikana, tosin itse kyllä siivosin oman osuuteni tallissa.

Nyt täytyy myöntää että lauantaina ja sunnuntaina jäi väliin rantakuntoon projektini liikkeet. Eli olen nyt kaksi päivää myöhässä listassani. Tästäkin aiheesta koitan saada piakkoin uutta postausta kehiin. Alkuviikosta ohjas.ajoin Sulkulla noin puolituntia. Mentiin lähinnä kahdeksikkoa taivutellen tehden muutamat pysähdykset ja ravisiirtymisiä. Sulkku oli ihan hyvä, vaikka tietenkin jäykkä ja väsyi aika nopeasti kun kunto on romahtanut ihan nollille. 

Tänään sitten kävin Remillä neljän kilometrin maastossa. Ja voi että kun siitä huomasi että se tykkäsi, huomasi ettei sitä olekkaan unohdettu. Päätin myös alkaa uskoa äitiä ja nauttia loppuun asti siitä ajasta jonka saan viettää Remin kanssa. Tehdään kaikkea rentoa ja sellaista mikä on kummankin mielestä kivaa. :) Tänään harjatessani Remiä olin itsekkin ihan yltäpäältä karvoissa, on se kevät vaan niin ihana aikaa. 


Tämä viikkon on mennyt jotenkin tosi nopen tuntuisesti ja iloisilla mielillä. Yhdessä vaiheessa vaan murehdin koko aika Remiä ja tunsin kauheaa syyllisyyttä. Nyt tuntuu että jaksan olla kauemmin iloisella mielellä ja nauttia elämästä. Oon miettinyt että oikestihan mulla on asiat tosi hyvin. Ei maailma kaadu siihen jos mulla ei oo itselleni sopivaa ratsastus kuntoista hevosta. Mullehan on luvattu sellainen kunhan tilanne on siihen sopiva. Tällä hetkellä tallissa on viisi ihanaa karvakasaa, joita saa rapsutella ja paijata mielin määrin. Ja niiden kanssa pystyy tekemään vaikka mitä kun käyttää vähän mielikuvitusta. 

Eikä saa unohtaa ihania ja ymmärtäväisiä ystäviä, jotka jaksaa piristää kun mieltä masentaa. <3 Ja Sonjalle tulee aina puhuttua ja motkotettua tallissa mieltä painavista asioita. Yhdessä sitten vitsaillaan ja nauretaan tallissa kovaan ääneen samalla kun siivotaan karsinoita. Nauttikaa tekin elämästänne, niin mäkin aijon tehdä. Elämä on ihanaa, älkää tuhlatko sitä murehtimiseen. ;D

Oon myös ajatellut että voisin kuvata tässä joku päivä myday-videon. Ehkä jopa loppuviikon aikana jos saan raahattua kameraa mukanani tai kännykkää. Tai kyllä se varmaan onnistuu, mutta se on sitten eri asia muistanko kuvata niillä mitään...Kommentit

 1. Vitsit sulla on hyvä asenne, ite olisin jo maassa jos ei olis ketää ketä kunnol liikuttaa. Tsemppiä sulle, oot mahtava :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) niin mä olin ihan masentunu aluks ja pitkän aikaa. Mut nyt oon sitte alkanu tajuumaan ettei se elämä tähän lopu ja se mikä ei tapa, se vahvistaa. ;)

   Poista
 2. Oletko menossa dimonaan leirille tänä kesänä itse menen kesän ekalle leirille. Eli esteleirille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tällä tietoa menossa, mutta hyvää leiriä sulle!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!