Siirry pääsisältöön

Remin ratsastelut

Iltapäivällä lähdin tallille ratsastamaan Remillä, sisko onkin ratsastanut sillä kahtena edellisenä päivänä. Siitä pääset lukemaan klikkaamalla tästä. Remi oli tosi hyvä siihen nähden ettei sitä ole ratsastettu kunnolla maailman aikoihin. Ratsastin tällä kertaa pellolla ja alkukäyntien jälkeen ravasin pari pellonsivua vain keventelemällä.

Himattuani käyntiin tein pari isoa volttia, Remi ei taipunut/asettunut kovin hyvin aluksi. Tein myös askeleen lyhennyksiä ja pidennyksiä käynnissä pari kertaa. Ravisiirtymisiä, ravivoltteja, käynnissä pohkeenväistöjä, pari laukannostoa kumpaankin suuntaa ja isot ympyrät laukassa, peruutuksia. Remi oli ok siihen nähden etten oo mennyt sillä hetkeen kunnolla. Olihanse jäykkä ja laukassa meno haluinen, sisä-ja ulkopohjetta ei kuuneltu kunnolla.

Loppua kohden parani huomattavasti, tein myös enemmän ravivoltteja ja pohkeenväistöä ravissa. Aluksi koitin väistättään vaan suoralta uralta vinoon eikä mennyt hyvin. Sitten tein muutamat voltiti suurentaen niin että tein väistöä ja sen jälkeen sujui paremmin. Laukat mentiin ihan hallinnassa (xd) Kun ratsin ilman jalustimia niin ei baanattu :) Loppuravit ja käynnit kotia.

Remi oli ihan hikimärkä kun oli aika lämmin päivä ja toinen joutui töihin kun on alkanut kasvattaa jo talvikarvaansa. Katsoin myös eilen et JaRa järjestää koulukisat ke 11.9, vois mennä Sulkulla jonkun luokan nyt kun sekin on rokotettu :)


Kommentit

 1. käytetäänkö sisä- ja ulkopohjetta taivuttamiseen ja kääntämiseen yhtä aikaa, vuorotellen vai häh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ratsastustunnille opettelemaa, opettaja neuvoo :D Minä kun en mikään mestari kumminkaan ole neuvomaan ja opettamaan tälläisiä asioita:D

   Poista
 2. tee ruokintapostauss! tai jotain erikoispostauksia liittyen talliin/tallipäivään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi, sitten kun ponit ovat yöt tallissa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!