Siirry pääsisältöön

Remin ratsastelut

Iltapäivällä lähdin tallille ratsastamaan Remillä, sisko onkin ratsastanut sillä kahtena edellisenä päivänä. Siitä pääset lukemaan klikkaamalla tästä. Remi oli tosi hyvä siihen nähden ettei sitä ole ratsastettu kunnolla maailman aikoihin. Ratsastin tällä kertaa pellolla ja alkukäyntien jälkeen ravasin pari pellonsivua vain keventelemällä.

Himattuani käyntiin tein pari isoa volttia, Remi ei taipunut/asettunut kovin hyvin aluksi. Tein myös askeleen lyhennyksiä ja pidennyksiä käynnissä pari kertaa. Ravisiirtymisiä, ravivoltteja, käynnissä pohkeenväistöjä, pari laukannostoa kumpaankin suuntaa ja isot ympyrät laukassa, peruutuksia. Remi oli ok siihen nähden etten oo mennyt sillä hetkeen kunnolla. Olihanse jäykkä ja laukassa meno haluinen, sisä-ja ulkopohjetta ei kuuneltu kunnolla.

Loppua kohden parani huomattavasti, tein myös enemmän ravivoltteja ja pohkeenväistöä ravissa. Aluksi koitin väistättään vaan suoralta uralta vinoon eikä mennyt hyvin. Sitten tein muutamat voltiti suurentaen niin että tein väistöä ja sen jälkeen sujui paremmin. Laukat mentiin ihan hallinnassa (xd) Kun ratsin ilman jalustimia niin ei baanattu :) Loppuravit ja käynnit kotia.

Remi oli ihan hikimärkä kun oli aika lämmin päivä ja toinen joutui töihin kun on alkanut kasvattaa jo talvikarvaansa. Katsoin myös eilen et JaRa järjestää koulukisat ke 11.9, vois mennä Sulkulla jonkun luokan nyt kun sekin on rokotettu :)


Kommentit

 1. käytetäänkö sisä- ja ulkopohjetta taivuttamiseen ja kääntämiseen yhtä aikaa, vuorotellen vai häh?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ratsastustunnille opettelemaa, opettaja neuvoo :D Minä kun en mikään mestari kumminkaan ole neuvomaan ja opettamaan tälläisiä asioita:D

   Poista
 2. tee ruokintapostauss! tai jotain erikoispostauksia liittyen talliin/tallipäivään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi, sitten kun ponit ovat yöt tallissa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik