Siirry pääsisältöön

Miten se koulupäivä oikeasti menee?

Miten se koulupäivä oikeasti menee? No, minäpä kerron! Aamulla herätyskello soi klo. 7.00, sen jälkeen torkutetaan muutaman kerran ja noustaan joskus puolikahdeksalta väsyneenä. Raahaudutaan vessaan, pestään naama viileällä vedellä että herättäisiin kunnolla, ilman tuloksia. Palataan takaisin huoneeseen etsimään vaatekaapista juuri sitä vaattetta, koko vaatekaapin myllättyä kyseinen vaatekappale onkin likaisena vaatekopassa. Koska kello alkaa olemaan jo paljon puetaan päälle vain ensinmäinen käteen tarttuva vaatekappale. Sen jälkeen mennään aamupalalle, otetaan vain yksi siivu leipää tai vähän jugurttia. Leivän ja kupillisen kahvin jälkeen etsitään koulukirjat laukkuun, kello alkaakin olemaan jo niin paljon että pitäisi lähteä tien päähän odottamaan taksia.

Tietenkin juuri sinä päivänä taksi on aikataulusta edellä ja joudut juoksemaan tien päähän. Hengästyneenä ja hikisenä istahdat taksin penkille ystäväsi viereen. Mutta vaikka taksi teillä oli aikataulusta edellä, jonkun takia jäätte aikataulusta ja olette koululla juuri kellon soidessa. Kiireessä menette naulakoille ja riisuttu takit naulakkoon. Olet kumminkin sen verran hidas ja jäät oven taakse kun jäit juttelemaan kaverisi kanssa. Aamunavaus alkaa ja joudutte odottamaan sen loppumisen ennen kun voitte koputtaa oveen ja mennä luokkaan. Luokassa selitätte yhteen ääneen miksi myöhästyitte ja menette paikoillenne.

Kirjoja kaivaessa repusta huomaat penaalin unohtuneen kiireessä kotia. Joudut lainaamaan kaverilta kynänpätkää jolla alat kirjoittamaan vihkoon koepäivämäärää taululta. Puolentunnin jälkeen toivot jo kuumeisesti tunnin loppumista. Kellojen vihdoin soidessa luokan muut oppilaat jyräävät ohitsesi ja sinut tönäistään seinään päin.

Naulakoilla huomaat kavereidesi kivan pilan piilottaa kenkäsi. Kengiä etsiessä kuluukin sitten puolivälituntia. Vihdoin pihalle päästyäsi juttelet kavereidesi kanssa. Seuraavaksi teillä sitten onkin kieliä, vakioparisi on juuri silloin pois koulusta ja juodut menemään toiseen ryhmään mistä et tykkää. Tunnin jäkeen teillä on ruokailu, olet hirmu nälkäinen ja tietenkin juuri silloin teillä on ruokana jotain sellaista mistä et tykkää. Ruokailun jälkeen jatkat välitunnille edelleen nälkäisenä.

Seuraavalle tunnille mennessä juttelet kaverisi kanssa ja jatkat jutustelua vielä paikoillanne. Opettaja ärähtää teille ja huomaatte hänen olevan muutenkin pahalla päällä. Juuri sille tunnille olet unohtanut lukea lukuläksyin ja opettaja kohdistaa suurimman osan kysymyksistään sinulle etkä tietenkään osaa vastatata hänelle. Saaden itsellesikin huonon mielen jatkat opiskelua, opettaja ei päästäkkään teitä kellon soidessa vaan viivyttää viisiminuutti välituntianne.

Neljän tunti sujuu ongelmitta. viidennellä tunnilla olet unohtanut että menette metsäretkelle ja pihalla sataa vettä ja on märkää. Läpimärkänä palaat metsästä hiusten seasta etsien hirvikärpäsiä. Märkänä istut pulpetissa viimmeisen tunnin melkein nukkuen. Pääsette tunnilta vasta kellojen soidessa ja tietenkin juuri silloin myös iltapäiväkyytinne on puolituntia myöhässä. Kierrätte taksin kanssa jostain kaukaa ja olet kotona 45min myöhemmin kuin yleensä.

Syöt jotain pientä ja huomaat että pääsi on kipeä, otat särkylääkkeen ja teet läksyt. Läksyjä onkin paljon ja pää kipu ei helpota. Joudut kumminkin lähtemään tallille väsystä huolimatta. Siivoat ensin karsinat ja hevoset ovatkin olleet tavallista sottusammalla tuulella. Juodut hakemaan myös kuivikkeita lisää, ratsastat yhden-kaksi ponia. Ratsastaessa kastut ja tulee kylmä, ennen tallilta lähtöä ruokit hevoset. 

Sisällä syöt ja menet koneelle, koneella menee lopputunti ja menet sen jälkeen suhkuun ja iltapansyötyäsi nukkumaan. Toivot että huominen olisi paremi päivä :D

Huumori mielessä kirjoitettu, mitäs tykkäsitte tälläisestä vaihtelusta?
Kommentit

  1. Montako oppilasta teidän koulussa on niinku 7-9 yhteensä? Meillä on sellaset 500 melkein :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alle sata, jotain 80, voi mennä yli tai oli ton määrän :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M