Siirry pääsisältöön

Taas sattuu johonkin

Hei vaan kaikille!

Nyt en ole kauheasti postannut kuulumisia kun ei oo mitään erikoista edes tapahtunut. Viimme sununtaina Remi siis ei halunnut laukata vaan pukitteli ja temppuili, maanantaina menttiin 45 minuutin käyntilenkki ja ti-pe se saikkuili. Torstaina kävi eläinlääkäri ja se taivutti Remin takajalat eikä se ontunut. Keskiviikkona mun piti mennä extempore tunnille Sulkulla, mutta huomattiin että se ontuu :( Perjantaina äiti oli kysellyt Sulkusta Jenniltä ja Jenni oli kylmäillyt Sulkun jalkaa ja ei kuulemma ollut ontuminen mennyt pahemmaksi. Nyt vähän kertasin teille ja itselleni tilannetta :)

Eilen ratsastin Remillä ilman satulaa, menin kaikki askellajit läpi. Remi liikkui normisti ja oli muuten hyvä mitä nyt oli vaan jäykkä saikun jälkeen. Eilen samaan aikaan kun ratsastin kävi B:n isän omistaja ja ratsastaja katsomassa B:tä. Illalla menin viideksi Piian synttäreille. Oli toosi ihana nähdä kavereitä pitkästä aikaa ja viettää niitten kans vielä aikaa <3 Kotona olin sitten puoli yhden jälkeen illalla =DAamulla jaksoin nousta sitten joskus puoliyhdeltä toista ja painella suihkuun :) Sitten puolikolmeen asti tuli vaan laiskoteltua ja pyörittyä. Sitten lähdin ratsastamaa hyvillä mielin eilisen perusteella. Käynnissä Remi taipui ihan hyvin. Ravissa meno olikin jos jonkin moista kaahotusta. No välillä saatiin pari siedettävääkin pätkää. Sen jälkeen nostin laukan oikeaan kierrokseen ja mentiin vaan yhden ympyrän verrän. Sen jälkeen väihdettiin suuntaan ja nostin laukan. Laukka oli sellaista melkein nelitahtista räpellystä ja ympyrällä sisälle päin kaatuvaa. Sitten kun yritin ratsastaa laukkaa niin ei se oikestaan parantunut ja taipumistakaan ei oiken näkynyt.

Himmasin sitten raviin ja yritin nostaa uudestaan sitten vaan nousi takajalka ilmaan potkimaan. Ja tätä sitten taas jatkui ilman laukka... Ja lopuksi ei haluttu edes ravata enää :( Kävelytin sitten loppukäynnit maasta. Äiti sano että poneilla oli ollut eilen illalla iltavilli ja ne oli riehunut laitsalla. Äitin kanssa katsottiin että Remi käveli taas epäpuhtaasti ja ongelma näkyi vasemmassa takasessa.

Illemmalla tein B:n vi-siblin annoksen ja hain Pixin ja B:n karsinaan ja annoin B:lle vi-sibliinin. Sen jälkeen vein ne takaisin laitsalle ja vein Remille vetet.Tämän postauksen kuvat on Alavuden ratsastuskoulun kesäleiriltä millä olin :) Kiitos kuvistä Heidille ja hänen blogiinsä pääset tästä.

Kommentit

 1. ootko uittanu remiä ennen? opitko leirillä mitään uutta?

  VastaaPoista
 2. mitä uutta opit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No erilaisia ''pikku'' juttuja joista on hyötyä jokapäiväisessä ratsastuksessa. Esim. nyt muistan kiinnittää huomiota ja osaan korjata asian kun Remi painaa päätään alas ja on raskas käsillä. Sitten esteillä opin aika paljon :D

   Poista
 3. mitä opit esteillä, olis kiva kuulla? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootpas sä utelias ;d Näitä on oikeestaan aika vaikee selittää kirjottamalla, suullisesti olis parempi.

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!