Siirry pääsisältöön

Taas sattuu johonkin

Hei vaan kaikille!

Nyt en ole kauheasti postannut kuulumisia kun ei oo mitään erikoista edes tapahtunut. Viimme sununtaina Remi siis ei halunnut laukata vaan pukitteli ja temppuili, maanantaina menttiin 45 minuutin käyntilenkki ja ti-pe se saikkuili. Torstaina kävi eläinlääkäri ja se taivutti Remin takajalat eikä se ontunut. Keskiviikkona mun piti mennä extempore tunnille Sulkulla, mutta huomattiin että se ontuu :( Perjantaina äiti oli kysellyt Sulkusta Jenniltä ja Jenni oli kylmäillyt Sulkun jalkaa ja ei kuulemma ollut ontuminen mennyt pahemmaksi. Nyt vähän kertasin teille ja itselleni tilannetta :)

Eilen ratsastin Remillä ilman satulaa, menin kaikki askellajit läpi. Remi liikkui normisti ja oli muuten hyvä mitä nyt oli vaan jäykkä saikun jälkeen. Eilen samaan aikaan kun ratsastin kävi B:n isän omistaja ja ratsastaja katsomassa B:tä. Illalla menin viideksi Piian synttäreille. Oli toosi ihana nähdä kavereitä pitkästä aikaa ja viettää niitten kans vielä aikaa <3 Kotona olin sitten puoli yhden jälkeen illalla =D



Aamulla jaksoin nousta sitten joskus puoliyhdeltä toista ja painella suihkuun :) Sitten puolikolmeen asti tuli vaan laiskoteltua ja pyörittyä. Sitten lähdin ratsastamaa hyvillä mielin eilisen perusteella. Käynnissä Remi taipui ihan hyvin. Ravissa meno olikin jos jonkin moista kaahotusta. No välillä saatiin pari siedettävääkin pätkää. Sen jälkeen nostin laukan oikeaan kierrokseen ja mentiin vaan yhden ympyrän verrän. Sen jälkeen väihdettiin suuntaan ja nostin laukan. Laukka oli sellaista melkein nelitahtista räpellystä ja ympyrällä sisälle päin kaatuvaa. Sitten kun yritin ratsastaa laukkaa niin ei se oikestaan parantunut ja taipumistakaan ei oiken näkynyt.

Himmasin sitten raviin ja yritin nostaa uudestaan sitten vaan nousi takajalka ilmaan potkimaan. Ja tätä sitten taas jatkui ilman laukka... Ja lopuksi ei haluttu edes ravata enää :( Kävelytin sitten loppukäynnit maasta. Äiti sano että poneilla oli ollut eilen illalla iltavilli ja ne oli riehunut laitsalla. Äitin kanssa katsottiin että Remi käveli taas epäpuhtaasti ja ongelma näkyi vasemmassa takasessa.

Illemmalla tein B:n vi-siblin annoksen ja hain Pixin ja B:n karsinaan ja annoin B:lle vi-sibliinin. Sen jälkeen vein ne takaisin laitsalle ja vein Remille vetet.



Tämän postauksen kuvat on Alavuden ratsastuskoulun kesäleiriltä millä olin :) Kiitos kuvistä Heidille ja hänen blogiinsä pääset tästä.

Kommentit

  1. ootko uittanu remiä ennen? opitko leirillä mitään uutta?

    VastaaPoista
  2. mitä uutta opit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No erilaisia ''pikku'' juttuja joista on hyötyä jokapäiväisessä ratsastuksessa. Esim. nyt muistan kiinnittää huomiota ja osaan korjata asian kun Remi painaa päätään alas ja on raskas käsillä. Sitten esteillä opin aika paljon :D

      Poista
  3. mitä opit esteillä, olis kiva kuulla? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootpas sä utelias ;d Näitä on oikeestaan aika vaikee selittää kirjottamalla, suullisesti olis parempi.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik