Siirry pääsisältöön

Kepparini

Kiitos vähäisille, mutta ihanille lukioilleni. Teitä on kymmenen ja senpä kunniaksi teen tälläisen kepparipostauksen, kun sitä on toivottu :) Olkaapa hyvä ja kertokaa mielipiteenne!

En siis harrasta enää keppareita, siitä on jo ainakin parivuotta kun olin aktiivinen harrastaja. Kepparini olivat aina sukista tehtyjä ja yritin ratsastaa aina jossain piilossa muiden silmistä. Jotenkin koin aina olevani liian ''iso'' harrastamaan keppareita vaikka tarkemmin ajatellen olin n.9-11 vuotta eli en yhtään liian vanha.
Reunimmaiset on äitin tekemiä. Vasemmalta: Wili, Tähti ja Nidi

Edestä päin: En muista noitten nimiä, jos niillä edes on :D
Keppari innostukseni taisi saada alkunsa youtubesta katsomieni kepparivideoiden myötä. Äiti tekikin kaksi ensinmäistä kepparia sukkaparista ja sitten aloin tekemään itse. Ensinmäiset kepparini eivät enää ole ''hengissä''. Vaan ne on ''kuollut'' vanhuuttaan.

Pitkän aikaa parhain ja lepparikepparini oli valkoisesta sukasta tehty millä oli ruskea harja ja harmaat karvakorvat. Sillä hyppäsin paljon esteitä ja korkein hyppäämäni este on talvivaatteilla  metri. Piian kanssa sitten pieninä rakennettiin jos jonkin moisia esteitä ja hypittiin ja leikittiin ja pidettiin tunteja. Usein leikit ajaituivat johonkin muuhun kun niihen keppareihin. :D

Tää oli Haisuli xD
Olihan ne ihan kiva harrastus, kuntoa ainakin tuli kun ramppas keppareilla sinne ja tänne ja loikki kuinka sattui :D Pikkuhiljaa tein enemmän keppareita ja siskonikin innostui niistä. Teinpä yhden kepparin ihan kankaastakin. Nyt en enää ratsasta keppareillä enkä oo ratsastanut varmaan vuoteen tai paremminkin kahteen. Mulla ja siskolla on yhteinen keppari tekeillä, se ei ainakaan mun ratsuksi tuu vaan niitten harjan tekeminen on niin kivaa :):D

Kommentit

 1. Olisin toivonu parempaa erikoispostausta 10 lukijan kunniaks, eli en tykänny...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin. Mun vähäisen ajan kanssa nyt vain tuli noin tylsä. Alan pikkuhiljaa toteuttamaan erikoispostauksia enemmän. :) Toivottavasti pidät niistä!

   Poista
 2. Kiva postaus. Mä en taas yntään tykkää niidenharjan väkräämisestä..... :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M