Siirry pääsisältöön

Kerro mielipiteesi!

Heiii!

Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään.

Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =)


Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erikoispostauksia vähän enemmän. Ja laitan nyt tähän mitä oon aattellut tehdä. Te sitten saatte sanoo oman mielipiteenne asiasta ja toivoo postauksia yms.


 • Aikataulupostaus (kuvilla vai ilman?)
 • Päivä kuvina (pelkät kuvat vai tekstiäkin?)
 • Vanhoista keppareistani+ keppistely aikani-postaus?
 • Kisavalmistelut (mä oonkin niin kauhee kisaaja että!)
 • Tallipäiväni
 • Sulkkua katsomassa kuvina- postaus
 • Millainen hevosenomistaja olen?
 • My day (jos osaan tehdä!!)

KOMMENTTIA!

Kommentit

 1. Kiva kuva :) Tee may day :)

  VastaaPoista
 2. Noi kaikki erikoispostaus ehdotukset oli kivoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä varmaan alankin toteuttamaan tässä piakkoin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. En osaa :( Ja vaatis yt-tilin.

   Poista
  2. no esim, movie makerillakin saa jo hyvin koottua jonku postauksen, ja voihan youtubeenkin aina rekisteröityä, ja jos et halua että kaikki näkee sen youtubessa, voit laittaaa sen yksityiseksi niin kukaan ei näe sitä tubessa javoit sitten laittaa sen videon blogiin :)

   Poista
  3. Joo, no pitää kattoo :) Kun en viitti asentaa tähän koneelle mitään kysymättä äitiltä kun tää ei oo mun oma kone.

   Poista
 4. Vanhoista keppareista ja keppari ajan postaus.

  VastaaPoista
 5. Tee vaikka kaikki :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o