Siirry pääsisältöön

Talvisia kuvia

Kiitän, anonyymiä bannerin teosta!


 Tänään sisko ratsasti Remin ekaksi ja sillä meni tunti enen kun se nousi selkään ja ratsasti sitten vain jotain 15-20min. No, en valita. Itse sitten ratsastin Remillä aluksi käynnissä muutaman voltin ja sitten ravailin ja tein voltteja, ja mulla oli pitkät jalustimet ;D Sitten aloin tekemään kahdeksikkoa ja taivuttelemaan Remiä. Vasempaan oli taas hyvä ja oikeaankin jo paremi taas :) Jes, olis tosi hyväs jos saisin sen molemmat puolet yhtä hyviksi :)


Kun olin aikani pyörinyt kahdeksikolla tein välillä käynti-ravis siirtymisiä ennen kun otin käynnin ja pitkät ohjat. Kun parin kierroksen jälkeen otin ohjat käteen ja aloitin laukkaamaan vasempaan kierrokseen. Sain lyhennettyä askelta ja saamaan hitaan vauhdin ja säilytettyä sen voltin ajan. Yks meidän parhaista volteista laukassa. Samaan pyrin oikeaankin kierrokseen. Hyvin samankailtainen tulos syntyi, tosin aikaa meni kauemman. Sitten keventelin ravissa pitkällä ohjalla muutaman kierroksen ja menin kiertämään lopukäynnit oikotielle ja navetan ympärille.


Otin vähän kuvia, ratsastuskuvia ei ole joten saatte tyytyä näihin :D


Punaiset bootsi tippuivat molemmat Remiltä, kun mä ratsastin sillä...

Napsin oikotieltä vähän kuvia, tärähti osa kunotin Remin selästä päin.

Ihana kevonen <3

Yksityisalua

Hikinen hevonen sai loimen niskaansa

Loimi on ollut suokin äidin asuesaan kotonaa kurikassa. Vähä vanha mutta sopii käyttötarkoitukseensa.
Kommenttia uudesta ulkoasusta! Ja mielipidepostaukseen aiheita! Kiitoos

Kommentit

 1. kiva postaus. Voisiko tulla postaus jossa kerrot päivästäsi, ratsasteluista ym, kuvien kera?

  Onko hevosesta huolehtiminen sinusta vaikeaa, vai voiko hieman kokemattomampikin saada oman hevosen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois tulle ja tohon oman hevoseen voisin tehdä joku päivä postauksen, jos maltat odottaa :D

   Poista
 2. Mitä mieltä olet kynsien laitosta, ym muusta meikkaamisesta?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!