Siirry pääsisältöön

Talvisia kuvia

Kiitän, anonyymiä bannerin teosta!


 Tänään sisko ratsasti Remin ekaksi ja sillä meni tunti enen kun se nousi selkään ja ratsasti sitten vain jotain 15-20min. No, en valita. Itse sitten ratsastin Remillä aluksi käynnissä muutaman voltin ja sitten ravailin ja tein voltteja, ja mulla oli pitkät jalustimet ;D Sitten aloin tekemään kahdeksikkoa ja taivuttelemaan Remiä. Vasempaan oli taas hyvä ja oikeaankin jo paremi taas :) Jes, olis tosi hyväs jos saisin sen molemmat puolet yhtä hyviksi :)


Kun olin aikani pyörinyt kahdeksikolla tein välillä käynti-ravis siirtymisiä ennen kun otin käynnin ja pitkät ohjat. Kun parin kierroksen jälkeen otin ohjat käteen ja aloitin laukkaamaan vasempaan kierrokseen. Sain lyhennettyä askelta ja saamaan hitaan vauhdin ja säilytettyä sen voltin ajan. Yks meidän parhaista volteista laukassa. Samaan pyrin oikeaankin kierrokseen. Hyvin samankailtainen tulos syntyi, tosin aikaa meni kauemman. Sitten keventelin ravissa pitkällä ohjalla muutaman kierroksen ja menin kiertämään lopukäynnit oikotielle ja navetan ympärille.


Otin vähän kuvia, ratsastuskuvia ei ole joten saatte tyytyä näihin :D


Punaiset bootsi tippuivat molemmat Remiltä, kun mä ratsastin sillä...

Napsin oikotieltä vähän kuvia, tärähti osa kunotin Remin selästä päin.

Ihana kevonen <3

Yksityisalua

Hikinen hevonen sai loimen niskaansa

Loimi on ollut suokin äidin asuesaan kotonaa kurikassa. Vähä vanha mutta sopii käyttötarkoitukseensa.
Kommenttia uudesta ulkoasusta! Ja mielipidepostaukseen aiheita! Kiitoos

Kommentit

 1. kiva postaus. Voisiko tulla postaus jossa kerrot päivästäsi, ratsasteluista ym, kuvien kera?

  Onko hevosesta huolehtiminen sinusta vaikeaa, vai voiko hieman kokemattomampikin saada oman hevosen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois tulle ja tohon oman hevoseen voisin tehdä joku päivä postauksen, jos maltat odottaa :D

   Poista
 2. Mitä mieltä olet kynsien laitosta, ym muusta meikkaamisesta?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker