Siirry pääsisältöön

Kun unelmat ottaa tuulta purjeisiin


En muista selittelinkö blogiin viime vuonna miksen hakenut hevosalan oppilaitoksiin. Hain siis ysin yhteishaussa lähilukioon naapuripaikkakunnalle ja pääsin kyseiseen lukioon. Syksyllä ei mennyt kauaa kuin tajusin, että olen ihan väärässä paikassa. Ei mulla ole kyseisestä lukiosta mitään pahaa sanottavaa, lukio opiskelu ei vain ollut se mun juttu. Keväällä menin sitten omien pitkien pohdintojen ja poikäystävän ja vanhempien kannustuksesta opon puheille. Kerroin opolle halustani hakea yhteishaussa ja lukion jättämisestä kesken. Keskustelujen jälkeen päädyttiin siihen, että haen kevään 2016 yhteishaussa Ypäjälle. Hain siis Ypäjän hevosopistoon ratsastuksenohjaajaksi, mutta pääsin opiskelemaan hevosenhoitajaksi. Syksyllä siis uudet tuulet tulevat puhaltamaan!

Meidän hevosille kuuluu hyvää. Varsa kasvaa kovaa vauhtia ja riimun säätöjä on saanut jo suurentaa. Kavioita ollaan silloin tällöin nosteltu ja alun nyppimisen jälkeen rauhoittuu seisomaan hienosti kolmella jalalla. Nimikin saatiin keksittyä ja päätettyä, mutta siitä lisää myöhemmin.

Sulevi pääsi sunnuntaina hyppäämään karhesin järjestämään rataharjoitukseen lainakuskin kanssa. Rata oli tosi hieno ja siisti, harmillisesti yksi pudotus tuli.  Muutenkin Sulevi käyttäytyi toosi  hienosti. Itse hyppäsin lainakuskin oman radan jälkeen hänen hevosellaan 60cm. Pohja oli tosi upottava ja raskas. Itse säädin kaikkea turhaa ja häiritsin hevosta minkä kerkesin, mutta harjoitustahan sinne mentiin hakemaan! Meille tuli myös yksi pudotus omasta mokastani. Kun ottaa huomioon mun estetreenipuutteeni rata oli ihan hyvä. 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik