Siirry pääsisältöön

Pääsiäisen ratsastuskuulumiset

Jos tarkkoja ollaan mulla ei olisi hetkeäkään aikaa kirjoittaa tätä postausta tai aloittaa tämän kirjoittamista. Jos ei kuitenkaan olla niin tarkkoja mulla on hyvin aikaa kirjoittaa samalla kun syön Saarioisten äitien tekemää mikropitsaa. Se miksi mulla on kiire on se, että olen Urholla menossa tänään maneesille valmennukseen ja tallilla pitäisi olla neljän aikoihin. No kyllä mä kerkeän kun siivosin jo aamulla Roosan karsinan. Kuulumisia pääsiäiseltä on pitänyt jo monta kertaa kirjoittaa, mutta kiire ei ole hellittänyt. Pitää vissiin oppia käyttämään nämä lyhyet vapaat hetket blogin parissa!

Nyt kuitenkin niihin kuulumisiin pääsiäiseltä. Ratsastin siis pääsiäisen aikana kaverini hevosta, tämän ollessa lomailemassa ja lisäksi Remillä Sonjan ollessa kipeä. Ja Roosa on nyt itsestään selvyys ;) joten aloitetaan siitä. 


Ratsastin Roosan pääsiäisenä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Perjantaina ja lauantaina muistaakseni maastoiltiin kentän vielä ollessa jäässä. Maastossakin vain käveltiin jäisen pohjan takia. Maastossa Roosa kayttäytyi tapansa mukaan hyvin. Sunnuntaina mentiin pitkästä aikaa kentällä. Roosa oli monen päivän maastuilun jälkeen jäykkä, mutta halusi itse liikkua eteenpäin. Eikä Roosa ollut edes jännittynyt vaikka kova tuuli liuhutteli paalimuovin muoveja!!:)


Remillä ratsastin perjantaina ja maanantaina sekä Sonjan jatkaessa sairastelua vielä tiistainakin. Perjantaina mentiin jäisellä kentällä käyntiä tunti, kun herra Remi päätti pelätä joka asiaa ja erityisesti raakkuvaa varista.. Meinasi omat hermot loppua ja itkua vääntäen teki mieli lopettaa kun toinen ei yhtään kuinkaan mitenkään kuunnellut. Hetken nollasin omaa päätä ja aloitin ns. alusta ja saatiin me pari kelvollista pätkää aikaiseksi. Ja ennen tätä varisepisodia saatiin ravissa aikaan jo kelvollista avoa. Maanantaina ratsastin vain kahdeksikkoa ja tiistaina Remi oli jo melkein mukava. Mä en vain osaa ratsastaa sillä nykyään yhtään... Ja Jenny hepan ratsastukset. Sillä menin torstaina, lauantaina ja sunnuntaina. Torstaina käytiin kkäyntimaastossa teiden ollessa jäässä. Lauantaina tehtiin kunnolla töitä kun mentiin tiellä ja tehtiin avoja ensin käynnissä ja sitten jo ravissa. Pikku hiljaa homma helpottui kun hevonen alkoi kuuntelemaan ja uskomaan, että minä määrään ja kaikkea ei tarvitse jäädä tuijottamaan.. Sunnuntaina ihanassa lämpöisessä kevät säässä taas maastoiltiin. 

Niin ja kävin mä perjantaina ratsastamassa Urholla, mutta kun se kenttä tosiaan oli myös jäinen niin tehtiin vain käyntityöskentelyä.. On meillä parempiakin hetkiä ollut, mutta avojen avulla aloin saada Urhoon jotain tuntumaa, niin kyllä se siitä sitten lähti sujumaan. Mutta nyt mennään kännykkäkuvilla kun muutakaan ei ole, paitsin Remin ratsastuksesta, aika kuitenkin loppuuu, heido!Loppuun vielä Roosan mahakuulumiset: Roosan tiineys on ylittänyt taas yhden rajapyykin eli 240vrk on mennyt rikki! Maaningan Oriaseman -nettisivuilta lunttasin tämän tarkoittavan sitä että:'' Sikiö painaa 10-15kg. Harja- ja häntäjouhet ovat kehittyneet. Sikiön liikkeet voidaan nähdä ja tuntea vatsanpeitteitten läpi. '' Ja mikä parasta eräs kaunis aurinkoinen perjantai-iltapäivä Roosan mahasta erotti varsan liikeet!! <3 (Pari viikkoa takaperin.) Roosalle on myös alettu syöttämään monivitamiini-liuosta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin