Siirry pääsisältöön

Meidän ensimmäiset yhteiset kilpailut

 1-tason koulukilpailut 20.10.2015
C-merkin kouluohjelma 1997

Viimeksi olen käynyt kisoissa Sulevin kanssa joskus vuonna 2013, joten kisataukoa on ehtinyt kertyä jo ihan kivasti. Pitkä tauko aiheutti sen, että jännitin kisoja ihan älyttömästi. Jännitin ja panikoin kisoja paljon enemmän kun muistan ikinä kisoja jännittäneeni. Onneksi jännitys laantui siinä vaiheessa kun pääsin Jaran maneesin pihalla kiipeämään selkään ja suuntaamaan verryttelyyn. 

Käveltiin hetken ja aloitettiin ravailu, Roosa oli ihan kivasti menossa eteenpäin ja laukkakin tuntui ihan mukavalta. Pästiin vielä maneesiin verryttelemään 5 ratsukon ryhmissä, luulin, että aika olisi suuntaansa 5min, mutta verryttelyaika maneesissa kumpaankin suuntaan oli 10min. Verryttely venähti Roosan kanssa ihan liian pitkäksi ja siihen päälle pihalla kolmen ratsukon odottelu vai Roosalta mehuja ja radalla ei enää esitetty parastamme. 

veerantila.kuvat.fi
 Roosa oli maneesissa melko rento, mutta itselläni oli selässä tunne, että Roosa hidastaa raviin hetkellä millä hyvänsä.  En nyt ala analysoimaan rataa sen enempää, sillä postauksen lopusta voitte nähdä videon. Roosa oli muuten hyvä, mutta pitkän verkan veti energiatasoja alas ja en sitten enään radalla saanut Roosaa liikkumaan eteenpäin. Laukka tuntui maneesin hyvällä pohjalla oikein kivalta, vaikka nostot tulivat vähän myöhässä ja ravin kautta. 
Radan jälkeen olo oli positiivinen kun isompia mokailuja ei sattunut. En kuitenkaan uskonut meidän sijoittuvan, mutta odoteltiin silti radan jälkeen varusteet päällä palkintojan jakoa. Oikeasti yllätyin kun Sonja sanoi, että päästiin Roosan kanssa palkintojen jakoon. Selkään nopeasti ja tyylikkäästi myöhässä palkintojen jakoon. Päästiin Roosan kanssa kolmannelle sijalle prosenteilla 64.167% ja kommentit paperin alaosassa olivat Ratsastit siistin ohjelman. Hevonen mukavan nöyra, mutta voisi olla energisempi :). Ensi kerralla vain muistan tehdä huomattavasti lyhyemmän ja ytimekkäämmän verkan sekä huolehtia, että Roosa on varmast pohkeen edessä, eikä takana niinkuin tänään..


Videon on ottanut Sonja, kiitos!


Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi