Siirry pääsisältöön

Hevostäytteinen viikonloppuMiten on mahdollista, että vaikka intoa blogata olisi, niin silti ei saa järjestettyä siihen aikaa. Onneksi perjantaina pääsi aloittamaan syysloman kun kouluunkaan ei tarvinnyt kiitos täksvärkkipäivän. No päivä meni mukavasti aloittaen aamutallilla ja päivällä ratsastin Roosan ja siitä suuntasin poikaystäväni luokse, josta illemmalla vielä hoitamaan kaverin hevonen. 

Roosa on ollut viime aikoina todella reipas ratsastaa, mutta samalla pidätteet ja pohkeet menee kuuroille korville. Perjantaina Roosa oli juuri tälläinen, onneksi lopuksi saatiin jo ihan kivoja pätkiä vaikka alku ei lupaava ollutkaan. Roosa ei kuunnellut sitten yhtään mun ulkopohjetta laukassa ja painoi vain sisäkädelle. Tehtiin sitten vähän pohkeenväistö ja siitä suoraa laukannosto ja ympyrä niin sain vähän parempaa laukkaa ja Roosan kuuntelemaan. Lopuksi vielä ravattiin kahdeksikkoa, jossa poni oli jo odella mukava!Illemmalla kävin poikaystäväni kanssa hoitamassa Saijan hevosen, Jennyn. Käytiin ensin maastossa noin 4km lenkki ja koska tarkoitus oli tehdä iltatalli samalla ja maastossa oltiin nopeita menin vielä taivuttelemaan kentälle. Aluksi Jenny oli oikeaan kierrokseen jäykkä ja painoi ohjalle tehtiin sitten voltteja ja kahdeksikkoa käynnissä ja ravissa. Pian mulla olikin kiva heppa allani, vaikka reippaamminhan tuo olisi saanut ravata eteen, mutta jo se, että sain Jennyn taipumaan rehellisesti kumpaankin suuntaan oli hieno juttu! Kun Jenny oli hoidettu, suuntasin kaupan kautta kotia ja tein vielä kotona iltatallin.

Lauantaina suuntasin heti herättyäni tekemään aamutallia. Kun hevoset olivat syöneet aamuheinät lähdin ratsastamaan Roosalla. Meidän piti hypätä, mutta viisaana olin jättänyt turvaliivini hoidokkihepan tallille. Niimpä tyydyimme menemään koulua. En nyt millään muista, mitä tehtiin.. Todennäköisesti ihan perusjuttuja vain. Roosan jälkeen vuorossa oli Remi, jonka kanssa pyörittiin hetki kentällä todeten, että Remi ontuu.
Iltapäivällä lähdin Gatorilla ajelemaan vielä Jennyn luokse, missä siivoilin karsinan ja laitoin sen yökuntoon. Ja käytiin vielä maastossa kävelemässä sama lenkki kuin perjantainakin. Sunnuntaina ratsastin enää illalla pimeällä Roosan kentällä ja saatiin ihan hyviäkin pätkiä, mutta myös niitä kun ratsastaja olisi voinut ratsastaa paremmin. Oli kyllä oikein antoisa viikonloppu hevosten parissa.

Kuvista kiitos Sonjalle ja ne on otettu viikko takaperin.:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker