Siirry pääsisältöön

Tunnilla


Kuulumisia olisi luvassa kera puhelinkuvien. Sonja lähti maanantaina (taas) leirille Remin kanssa ja otti kameran mukaansa. No en mä yksin olisikkaan saanut muita kun tarhassa otettuja kuvia, ettei sitä nyt kannata voivotella sen enempää. Nyt kuitenkin Roosan kuulumisia!

Pe & La Roosa oli kentällä ratsastaessa todella huono. Näitä kahta ratsastusta kuvaa hyvin yksi sana, jännittynyt. Perjantaina tultiin kentälle viiden kilometrin maastonjälkeen vajaaksi puoleksitunniksi ja silloin ratkaisin asian vain ratsastamalla eteen alas -ajatuksella. Tällä tekniikalla saatiin aikaiseksi muuta ok pätkä ja Roosaa rennommaksi. Lauantaina suuntasin suoraa kentälle ja ensinmäinen puolituntia oli kuin olisi ratsastanut rautakangella. Pienen itkuturhautumiskohtauksen jälkeen saatiin muutama kiva pätkä ja lopetettiin niihin. Niin ja laukkaakin otettiin kumpanakin päivänä vähän ja vähän enemmän. 


Sonja lähti maanantaina Ähtäriin leirille Remin kanssa ja koska ripeät lähdöt ei ole Sonjan vahvuuksia autoin laittamalla Remin kuljetuskuntoon. Sen jälkeen kävin mumman kanssa hakemassa pari laatikollista mansikoita ja kotiuduttuani sieltä vaihdoin ratsastusvaatteet niskaan ja hörpin kahvia suunnatakseni tallille. 

Talliin pääsin siinä kolmen jälkeen, kuitenkin ennen puoli neljää. Hain Roosan ja laitoin sen kaikessa rauhassa kuntoon. Oltiin siis lähdössä ratsastustunnille Rajakallioon. Saatiin käpsytellä kaikessa rauhassa koko matka ja loppumatka oikaistiin metsätietä pitkin, joten matkaa kertyi vähän alle 6km. Perille päästiin reippaassa tunnissa. Roosan kanssa saatiinkin odotella muita leiriläisiä yhtän lukuun ottamatta, ennen kun päästiin kentälle. 

Roosa oli kyllä ihan super ratsastaa, se kuunteli, oli rento ja teki niin kuin pyysin. Tehtiin S:n kohtaan kahdeksikko, päätyihin L:n ja C:n voltit/ympyrät ja R:n kohtaan pysähdys käynnissä aluksi ja sitten ravissa tehtiin siirtyminen käyntiin R:ssä ja siitä seuraava volti myös käynnissä. Kuten sanottu Roosasta tuli mukava, rento ja alkoi  polkemaan takajaloillansa allensa. Laukka ei nyt ollut enään niin ruusuista, en vain osaa ratsastaa. :/ 

Kotona pesin Roosasta hiet ja kylmäsin jalat. Tiistaina käytiin kentällä vähän työskentelemässä pohkeenväistöjä ja kahdeksikkoja sekä laukattiin lävistäjää. Ei työskennelty kuin joku vartti ja Roosa oli ok. Tämän liikutuksen oli tarkoitus olla melko kevyt ja jumppaileva eilisen monen tunnin ratsastuksen jälkeen. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik