Siirry pääsisältöön

Kontrolli käynnillä


Parilla sanalla tiistaisesta klinika käynnistä. Saatiin aika varttin yli kolmeksi klinikalle, kuitenkin edellisen hevosen tullessa aikasemmin valmiiksi ja meidän ollessa jo paikalla päästiin sisälle kolmelta. Otettin ensin käsittelyyn Roosa ja siltä kujetussuojat pois. Eläinlääkäri kyseli miten on mennyt ja tunnusteli jalat. Tämän jälkeen lähdettiin pihalla olevalle juoksutuspaikalle. Ensinmäisestä raviaskeleesta asti nähtiin ontumaa, joka omasta mielestäni vain näytti pahenevan taivutuksien jälkeen, tiedä sitten..

Eläinlääkärin jälkeen oltiin kuitenkin menty parempaan suuntaan vaikka tyytyväisi ei voitu olla. Roosanhan piti parantua jo ensinmäisellä hoitokerralla, parin mutkan kautta näin ei kuitenkaan tapahtunut. Nyt kun parantumista oli kuitenkin tapahtunut ei lähdetty piikittämään niveliä. Roosa sai saman hoidun kun viime käynnilläkin eli piikin lääkettä suoneen ja kipulääkettä aamuin illoin kuuri loppuun. Ja nyt sitten piikitetään, jos ei ole kolmenviikon päästä selvästi parempi.

Roosan astuttamisesta myös puhuttiin eläinlääkärin kanssa ja piti liinassa astuttamista parempana kun laitumelle päästämistä. Tai sitten kuulemma tarha tai todella köyhä tarha, ettei kaviokuume uusi. Itse en taas haluaisi päästää sitä juoksentelemaan laitumelle oriin kanssa. 

Remi oli ennen taivutuksia puhdas, mutta taivutusten jälkeen eläinlääkäri sanoi, että kivusta on jäljellä enää n. 5-10% alkuperäisestä. Remi sai myös piikin suoneen ja kaksi viikkoa kävelyä, jonka jälkeen paluu normaaliin liikutukseen. Oli ihana kuulla edes Remistä, että parempaan on menty!!
Pitsan syönti oman murun kanssa on parasta!<3

 Hyvää juhannusta kaikille!:)

Kommentit

  1. Ihan näin mielenkiinnosta kysyn, mutta teittekö te Roosalle ostotarkastusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tehty, Roosa oli meille ennestään jo parin vuoden takaa tuttu ja meillä oli ns. kiire päättää otetaanko Roosa vai ei sillä seuraavan päivän katsojat olisivat todennäköisesti sen ostaneet. Myyjä kertoi Roosan sairastaneen mahahaavan ja muutenkin siitä asioita paljon.:)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin