Siirry pääsisältöön

Uusia juttuja

Lauantaina päivällä pääsin hakemaan postista odotetun paketin hööksiltä. Seuraavana päivänä kun paketin avasin ja epäilys alkoi hiipiä mieleeni, että gägi remmit on Roosan pieneen päähän liian pitkät. Ja illalla sovitin suitsia Roosalla ja niihän ne olivatkin liian pitkät. Mittasin sitten remmit ja pituutta oli n.45cm. Harmittaa, onneksi kuolaimet olivat oikean mittaiset ja turparemmi sopiva. Kuvaa ei ole kun en alkanut sitten kuolaimia vaihtaa. Äiti oli tänään Hööksissä käynyt kysymässä muun kokoisia remmejä, mutta ei oo:hon juotui tyytymään lähtiessään. HUOM! Ei sinulla sattuisi olemaan cob -koon gägi remmejä turhanpanttina? Voisin olla halukas ustamaan? Laita kommenttia jos on! Nyt sitten päätettiin äitin kanssa, että kysellää olisiko fb kellään kaverilla tarpeettomana, jos ei ole niin sitten tilataan netistä ihan uudet. Vähän kirpaisee kuin nuo hööksin olisi ollut 9e ja ne mitä oon katsellut oikeasta koosta niin ne on monta kertaa kalliimmat...Ja saatiinhan me sitten uudet jalustinremmit, jotka todella tulivat tarpeeseen!

Kuva on otettu silloin kun Roosalla oli vielä kutina päällä ennen pesua, mutta nyt ei enää ole sitä ongelmaa! Haluaisitteko aiheesta postauksen?


Kommentit

  1. Harmi, että gägi remmit oli liian pitkät :( Mutta kirjoita vainsiitä Roosan kutinasta ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!