Siirry pääsisältöön

Normipostausta

Tammikuun aikana sain huimat kolme postausta julkaistuksi. Kirjoittelin kuitenkin pari postausta luonnoksiin pientä muokkausta ja kuvia vaille valmiiksi. Pyrin ne julkaisemaan ne tämän kuun aikana. Muutenkin yritän päästä bloggaamaan useamin. Kuten monet muutkin bloggaajat ovat omissa blogeissaan valitelleet etteivät tykkää kirjoittaa ilman uusia kuvia, voin allekirjoittaa ihan saman. Tammikuussa ei saatu Sonjan kanssa kertaakaan aikaiseksi kuvata toistemme ratsastuksia. Nyt kumminkin ollaan päätetty, että pyritään kuvaamaan normi ratsastuksia niin paljon kun pystytään ja jaksetaan. 

Jenni tuli pitämään mulle ja Sonjalle tuntia lauantaina. Oltiin juuri päästy hevosten kanssa kentälle kun Jenni saapui paikalle. Alkukäyntien jälkeen aloitettiin verryttelemään ravissa niin, että pitkälle sivulle tehtiin kahdeksikko ja toiselle pitkälle sivulle käyntisiirtyminen. Siirtymiset ei onnistunut kovin hyvin, siihen nähden millaisia siirtymisiä ollaan ennemmin Roosan kanssa saatu, mutta ihan ok silti. Kahdeksikko oli aika pieni ja saatiin taivuttaa hevosia ihan kunnolla. 

Välikäyntien jälkeen aloitettiin harjoittelemaan käynnissä avotaivutusta. Aluksi oli kuskin puolestä vähän säätämistä, kun näitä avoja en oo juurikaan tehnyt. Roosa toimi kuitenkin ihan hyvin. Laukassa en taaskaan oikein saanut sitä lyhentämään askeltaan, vaikka pienen pientä kehitystä loppua kohden tapahtui. Kun meidän tunti päättyi hyppäsi Jenni Roosan selkään. Alun taistelun jälkeen Roosa meni tosi kivan näköisesti! Jennikin totesi että kyllä se tietää mitä siltä halutaan, mutta se ei vaan viitti tehdä jos sitä ei saa kunnolla hommiin. No senhn mä tiesinkin, en vain osaa. Ja sitten sitä kuolaimen vahtoa taas pohdittiin, kun Jennikin sai tehdä hetken hommia siihen ettei Roosa painaisi ohjalle. Ja totesikin että mulla ei välttämättä edes voimat riitä. 

Sunnuntaina käytiin sitten Roosan kanssa maastakäsin kolmen kilometrin kävelylenkki ja maanantaina kiipesin jälleen Roosan selkään. Kyllä siinä huomasi eron normaaliin, mutta kun omat taidot ei riitä niin sitten se on että voivoi..:( Onneksi siitäkin selvitään vaan ratsastamalla ja treenaamalla.


Kommentit

  1. olisipa ollut kiva nähdä kuvia kun osaava ihminen meni roosalla! onko jenni muulloin menossa roosalla, kuvia olisi kiva saada :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, mutta kamera oli sisällä ja sormet jäässä ettei puhelimella jaksanut räpeltää. En tiedä, ei olla ainakaan puhuttu sellaisesta mitään.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!