Siirry pääsisältöön

Vanhoilla kuvilla jälleen


Taas on blogi pyörinyt melkein päivittäin mielessä, mutta kun illat pimenee niin äkkiä eikä saa kuvia niin pelkän tekstin väsääminen ei innosta. Tämä postaus on sitten kuvitettu vanhoilla kuvilla mitä en ole ennemmin kelpuuttanut julkaista syystä tai toisesta. Viikko on taas mennyt tosi nopeasti vaikka tavallaan on tuntunut että se vain matelee eteen päin. Maanantaina Roosa vietti vapaapäivää ja sen jälkeen olenkin kunnostautunut ja liikuttanut sen joka päivä. 

Tiistaina ratsastin Roosalla kentällä kun vettä satoi taukoamatta ja siihen päälle hämäryys niin tuntui ettei nähnyt nenäänsä pidemmälle. Ja se olikin aika lähellä totuutta. Välillä meinasin unohtaa ratsastaa, mutta Roosa oli ihan mukava. Mitä nyt kyttäili tavalliseen tapaansa toista päätyä ja säikähti siinä muutaman kerran ottaen lähtöjä paikan päältä.

Keskiviikkona pienen pakkasen takia kenttä oli jäätynyt ja kova. Taivuteltiin ja tehtiin pohkeenväistöjä noin vartin ajan. Ja tänään torstaina mentiin sitten pellolle taivuttelemaan. Olihan peltokin jäässä, mutta kyllä siellä nyt pystyi muutaman ympyrän ravailemaan ja Roosa oli ihan mukavan tuntuinen. Vähän se taas oli säikyllä päällä ja jännittyneen oloinen, mutta ei nyt unohdeta niitä mukavia pätkiä. 

Viime aikoina oon yrittänyt kiinnittää huomiota ulko-apujen käyttöön ja siihen että omat kädet pysyy alhaalla. Ja mitä paremmin oon saanut ulko-avut käyttöön niin Roosa ei oo painanut niin paljoa kädelle, jes!!:) Nyt vaan tuntuu että pitäisi päästä tunnille usein että päästaisiin kehittymään eteenpäin. Ja nyt kun ei päästä tunnille niin tuntuu että junnataan vaan ihan paikoillaan kun en keksi miten ratsastaisin niin että saisin Roosan mukavammaksi. Sitten mietin että jos pakkaset jatkuu ja lunta ei tunnu on ihan turha mennä tunnille kun kentät on jäässä. :(

Tällä viikolla meillä onkin ollut keskiviikkona yhkyn koe mihkä luin muttamutta silti tuntui että se meni huonosti kun en tajunnut yhtä tehtävää ja sitten tuli sellasia että en millää muistanut kuinka se juttu meni. Ja pian pitääkin mennä lukemaan ruotsin sanoja. Syysloman jälkeen sain mun lukuinnon takaisin ja hikettäminen alkoi.;DD Biologian koe meni ihan hyvin ja samoin äidinkielen koe ja TET-raportti, joka kirjoitettiin äidinkielen opettajalle. 

Kommentit

 1. Kiva postaus, voisitko tehdä joku päivä mydayn ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin toteuttaa sen vaikka ihan kuvilla kun en todennäköisesti kerkeä videota tekemään:)

   Poista
 2. Milloin tulee tallin esittely??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisimman pian kun kerkeän kuvailemaan tallissa. Arkenä on pimeää ja nyt viikonloppu meni kaikkeen muuhun kun tallilla olemiseen ja todennäköisesti seuraavakin :( ei hyvä.. Mutta teen sen silti!!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M