Siirry pääsisältöön

Vanhoilla kuvilla jälleen


Taas on blogi pyörinyt melkein päivittäin mielessä, mutta kun illat pimenee niin äkkiä eikä saa kuvia niin pelkän tekstin väsääminen ei innosta. Tämä postaus on sitten kuvitettu vanhoilla kuvilla mitä en ole ennemmin kelpuuttanut julkaista syystä tai toisesta. Viikko on taas mennyt tosi nopeasti vaikka tavallaan on tuntunut että se vain matelee eteen päin. Maanantaina Roosa vietti vapaapäivää ja sen jälkeen olenkin kunnostautunut ja liikuttanut sen joka päivä. 

Tiistaina ratsastin Roosalla kentällä kun vettä satoi taukoamatta ja siihen päälle hämäryys niin tuntui ettei nähnyt nenäänsä pidemmälle. Ja se olikin aika lähellä totuutta. Välillä meinasin unohtaa ratsastaa, mutta Roosa oli ihan mukava. Mitä nyt kyttäili tavalliseen tapaansa toista päätyä ja säikähti siinä muutaman kerran ottaen lähtöjä paikan päältä.

Keskiviikkona pienen pakkasen takia kenttä oli jäätynyt ja kova. Taivuteltiin ja tehtiin pohkeenväistöjä noin vartin ajan. Ja tänään torstaina mentiin sitten pellolle taivuttelemaan. Olihan peltokin jäässä, mutta kyllä siellä nyt pystyi muutaman ympyrän ravailemaan ja Roosa oli ihan mukavan tuntuinen. Vähän se taas oli säikyllä päällä ja jännittyneen oloinen, mutta ei nyt unohdeta niitä mukavia pätkiä. 

Viime aikoina oon yrittänyt kiinnittää huomiota ulko-apujen käyttöön ja siihen että omat kädet pysyy alhaalla. Ja mitä paremmin oon saanut ulko-avut käyttöön niin Roosa ei oo painanut niin paljoa kädelle, jes!!:) Nyt vaan tuntuu että pitäisi päästä tunnille usein että päästaisiin kehittymään eteenpäin. Ja nyt kun ei päästä tunnille niin tuntuu että junnataan vaan ihan paikoillaan kun en keksi miten ratsastaisin niin että saisin Roosan mukavammaksi. Sitten mietin että jos pakkaset jatkuu ja lunta ei tunnu on ihan turha mennä tunnille kun kentät on jäässä. :(

Tällä viikolla meillä onkin ollut keskiviikkona yhkyn koe mihkä luin muttamutta silti tuntui että se meni huonosti kun en tajunnut yhtä tehtävää ja sitten tuli sellasia että en millää muistanut kuinka se juttu meni. Ja pian pitääkin mennä lukemaan ruotsin sanoja. Syysloman jälkeen sain mun lukuinnon takaisin ja hikettäminen alkoi.;DD Biologian koe meni ihan hyvin ja samoin äidinkielen koe ja TET-raportti, joka kirjoitettiin äidinkielen opettajalle. 

Kommentit

 1. Kiva postaus, voisitko tehdä joku päivä mydayn ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin toteuttaa sen vaikka ihan kuvilla kun en todennäköisesti kerkeä videota tekemään:)

   Poista
 2. Milloin tulee tallin esittely??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisimman pian kun kerkeän kuvailemaan tallissa. Arkenä on pimeää ja nyt viikonloppu meni kaikkeen muuhun kun tallilla olemiseen ja todennäköisesti seuraavakin :( ei hyvä.. Mutta teen sen silti!!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin