Siirry pääsisältöön

Vanhoilla kuvilla jälleen


Taas on blogi pyörinyt melkein päivittäin mielessä, mutta kun illat pimenee niin äkkiä eikä saa kuvia niin pelkän tekstin väsääminen ei innosta. Tämä postaus on sitten kuvitettu vanhoilla kuvilla mitä en ole ennemmin kelpuuttanut julkaista syystä tai toisesta. Viikko on taas mennyt tosi nopeasti vaikka tavallaan on tuntunut että se vain matelee eteen päin. Maanantaina Roosa vietti vapaapäivää ja sen jälkeen olenkin kunnostautunut ja liikuttanut sen joka päivä. 

Tiistaina ratsastin Roosalla kentällä kun vettä satoi taukoamatta ja siihen päälle hämäryys niin tuntui ettei nähnyt nenäänsä pidemmälle. Ja se olikin aika lähellä totuutta. Välillä meinasin unohtaa ratsastaa, mutta Roosa oli ihan mukava. Mitä nyt kyttäili tavalliseen tapaansa toista päätyä ja säikähti siinä muutaman kerran ottaen lähtöjä paikan päältä.

Keskiviikkona pienen pakkasen takia kenttä oli jäätynyt ja kova. Taivuteltiin ja tehtiin pohkeenväistöjä noin vartin ajan. Ja tänään torstaina mentiin sitten pellolle taivuttelemaan. Olihan peltokin jäässä, mutta kyllä siellä nyt pystyi muutaman ympyrän ravailemaan ja Roosa oli ihan mukavan tuntuinen. Vähän se taas oli säikyllä päällä ja jännittyneen oloinen, mutta ei nyt unohdeta niitä mukavia pätkiä. 

Viime aikoina oon yrittänyt kiinnittää huomiota ulko-apujen käyttöön ja siihen että omat kädet pysyy alhaalla. Ja mitä paremmin oon saanut ulko-avut käyttöön niin Roosa ei oo painanut niin paljoa kädelle, jes!!:) Nyt vaan tuntuu että pitäisi päästä tunnille usein että päästaisiin kehittymään eteenpäin. Ja nyt kun ei päästä tunnille niin tuntuu että junnataan vaan ihan paikoillaan kun en keksi miten ratsastaisin niin että saisin Roosan mukavammaksi. Sitten mietin että jos pakkaset jatkuu ja lunta ei tunnu on ihan turha mennä tunnille kun kentät on jäässä. :(

Tällä viikolla meillä onkin ollut keskiviikkona yhkyn koe mihkä luin muttamutta silti tuntui että se meni huonosti kun en tajunnut yhtä tehtävää ja sitten tuli sellasia että en millää muistanut kuinka se juttu meni. Ja pian pitääkin mennä lukemaan ruotsin sanoja. Syysloman jälkeen sain mun lukuinnon takaisin ja hikettäminen alkoi.;DD Biologian koe meni ihan hyvin ja samoin äidinkielen koe ja TET-raportti, joka kirjoitettiin äidinkielen opettajalle. 

Kommentit

 1. Kiva postaus, voisitko tehdä joku päivä mydayn ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin toteuttaa sen vaikka ihan kuvilla kun en todennäköisesti kerkeä videota tekemään:)

   Poista
 2. Milloin tulee tallin esittely??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisimman pian kun kerkeän kuvailemaan tallissa. Arkenä on pimeää ja nyt viikonloppu meni kaikkeen muuhun kun tallilla olemiseen ja todennäköisesti seuraavakin :( ei hyvä.. Mutta teen sen silti!!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!