Siirry pääsisältöön

Pohdintaa


Tämä blogiin päivittely on nyt taas vähän jäänyt. Tai viimeksihän oon julkaisut postauksen sunnuntaina, mutta itsesäni ainakin tuntuu että siitä on jo ikuisuus. Koko alkuviikon oon yrittänyt kuvata teille myday-videota, mutta jostain syystä muistan sen vasta iltapäivällä. Pitää nyt katsoa että saisinko kuvattua sen nyt viikolla vai meneekö viikonlopulle. Kummasta te tykkäisitte mielummin?

Mitähän me ollaan Roosan kanssa tehty sitten sunnuntain jälkeen? Maanantaina käytiin parin kilometrin käyntilenkillä alle puolessa tunnissa ilman satulaa. Ja tiistaina sitten käytiin sänkipellolla taivuttelemassa käynti ja ravi. Ja kun Roosa alkoi niissä toimia hyvin iski itseeni laiskuus ja pieni väsyymys niin lähdettiin sitten kotia. 

Nyt jos saan tätä laiskuutta yhtään puolustella niin mulle iski taas pieni nuha. Pientä kurkku kipua ja niistää saa aina silloin tällöin. Ja tänään on alkanut jo vähn yskittääkkin. Ei hyvä ei ollenkaan kun ottaa huomioon että perjantaina pitäisi juosta cooperi. Ja arvatkaa huvittaisiko tätä yhtä sohvaperunaa liikuttaa kinttujansa mihinkään? No ei tietenkään. Joko juoksen cooperin nyt puolikuntoisena tai siirrän viikolla eteen päin, saa nyt nähdä.

Eilen huomasin yhtäkkiä että olin muutamasta vastaväitteestä huolimatta tullut kavereiden yllyttämäksi/pakottamaksi ottamaan osaa koulun sählyjoukkueeseen. Pikkuhiljaa kun joukkue alkaa olemaan kasassa alkaa treenit 1-2krt viikossa. Toisaalta ihan kiva saada tälläinen liikuntamuoto ratsastuksen lisäksi, mutta en silti osaa pelata sählyä enkä haluaisi mitään koulujen välisiä pelejä!! No luvattu mikä luvattu, mennään nyt mukaan kumminkin positiivisella asenteella yrittämään. 

Sulevistakaan en ole tainnut täällä mainita pitkään aikaan mitään? No mun tiedon mukaan sillä menee hyvin.:) Se on lähinnä tehnyt aloittelioiten tunteja ja ollut laiska poni. Mutta on välillä päässyt hyppimään pikkuesteitä ja vissiin ainakin tallutusmaastoon. 

Nyt musta on olkanut tuntumaan että haluisin mennä Roosalla kisoihin mutta mitään sopivan tuntuisia ei nyt oo lähipiirissä. :/ Tai yhdet olisi tulossa kuukauden päästä ja ne ei oo ajankohdallisesti kovin hyvät kun oltaisiin niistä seuraavana päivänä lähdössä iskän kanssa suomen rajojen ulkopuollelle. Ja tämän neljön päivän reissun ajan ajaksi oon aatellut että pitäisi katsella Roosalle ratsastajaa siksi aikaa.

Kuvan hevonen ei liity tekstiin.

Kommentit

 1. Onko roosalla uudet suitset??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Nämä on joskus remille ostettu käytettynä ja pieniksi todettu ja päätin sitten kokeille niitä roosalle.:)

   Poista
 2. Ihana tuo viimeisen kuvan hevonen! :D Mulla on sulle muutan haaste: http://welifedream.blogspot.fi/2014/09/haaste.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M