Siirry pääsisältöön

Pohdintaa


Tämä blogiin päivittely on nyt taas vähän jäänyt. Tai viimeksihän oon julkaisut postauksen sunnuntaina, mutta itsesäni ainakin tuntuu että siitä on jo ikuisuus. Koko alkuviikon oon yrittänyt kuvata teille myday-videota, mutta jostain syystä muistan sen vasta iltapäivällä. Pitää nyt katsoa että saisinko kuvattua sen nyt viikolla vai meneekö viikonlopulle. Kummasta te tykkäisitte mielummin?

Mitähän me ollaan Roosan kanssa tehty sitten sunnuntain jälkeen? Maanantaina käytiin parin kilometrin käyntilenkillä alle puolessa tunnissa ilman satulaa. Ja tiistaina sitten käytiin sänkipellolla taivuttelemassa käynti ja ravi. Ja kun Roosa alkoi niissä toimia hyvin iski itseeni laiskuus ja pieni väsyymys niin lähdettiin sitten kotia. 

Nyt jos saan tätä laiskuutta yhtään puolustella niin mulle iski taas pieni nuha. Pientä kurkku kipua ja niistää saa aina silloin tällöin. Ja tänään on alkanut jo vähn yskittääkkin. Ei hyvä ei ollenkaan kun ottaa huomioon että perjantaina pitäisi juosta cooperi. Ja arvatkaa huvittaisiko tätä yhtä sohvaperunaa liikuttaa kinttujansa mihinkään? No ei tietenkään. Joko juoksen cooperin nyt puolikuntoisena tai siirrän viikolla eteen päin, saa nyt nähdä.

Eilen huomasin yhtäkkiä että olin muutamasta vastaväitteestä huolimatta tullut kavereiden yllyttämäksi/pakottamaksi ottamaan osaa koulun sählyjoukkueeseen. Pikkuhiljaa kun joukkue alkaa olemaan kasassa alkaa treenit 1-2krt viikossa. Toisaalta ihan kiva saada tälläinen liikuntamuoto ratsastuksen lisäksi, mutta en silti osaa pelata sählyä enkä haluaisi mitään koulujen välisiä pelejä!! No luvattu mikä luvattu, mennään nyt mukaan kumminkin positiivisella asenteella yrittämään. 

Sulevistakaan en ole tainnut täällä mainita pitkään aikaan mitään? No mun tiedon mukaan sillä menee hyvin.:) Se on lähinnä tehnyt aloittelioiten tunteja ja ollut laiska poni. Mutta on välillä päässyt hyppimään pikkuesteitä ja vissiin ainakin tallutusmaastoon. 

Nyt musta on olkanut tuntumaan että haluisin mennä Roosalla kisoihin mutta mitään sopivan tuntuisia ei nyt oo lähipiirissä. :/ Tai yhdet olisi tulossa kuukauden päästä ja ne ei oo ajankohdallisesti kovin hyvät kun oltaisiin niistä seuraavana päivänä lähdössä iskän kanssa suomen rajojen ulkopuollelle. Ja tämän neljön päivän reissun ajan ajaksi oon aatellut että pitäisi katsella Roosalle ratsastajaa siksi aikaa.

Kuvan hevonen ei liity tekstiin.

Kommentit

 1. Onko roosalla uudet suitset??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole. Nämä on joskus remille ostettu käytettynä ja pieniksi todettu ja päätin sitten kokeille niitä roosalle.:)

   Poista
 2. Ihana tuo viimeisen kuvan hevonen! :D Mulla on sulle muutan haaste: http://welifedream.blogspot.fi/2014/09/haaste.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi