Siirry pääsisältöön

Haaste


Päätin nyt toteuttaa tälläisen haasteen kun ei muutakaan blogattavaa ole. Perjantaina kävin skootterilla kylillä illalla ja lauantaina eli tänään oltiin äidin tädin syntymäpäivillä. Käytiin Sonjan kanssa halpa-hallissa ja mukaan tarttui hiusväri ja meikkivoide. Kaveri lupasikin ensiviikon aikana värjätä mun hiukset jos vain saadaan aikataulut sopimaan yhteen. Roosalla oli perjantaina vapaa-päivä ja tänään taluttelin sitä reilun puolituntia ja tutusttuttiin Roosalle pelottaviin asioihin.Kiitos haasteesta Hymyillen Huomiseen -blogille!!

Säännöt

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä seuraaville haastetuille.4. Heidän täytyy valita 11 bloggaajaa.5. Sinun täytyy kertoa kenet olet haastanut.6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa itsestäni: 

 1. Pisin karkkilakkoni on ollut noin parin kuukauden pituinen.
 2. Pelkään pimeää, koska en näe mitä hirviöitä siellä on ja kehittelen aina pienessä päässäni kamalia kauhutarinoita siitä kuinka joku hirviä hyökkää mun kimppuun. 
 3. Rakastan villasukkia ja niiden tuomaa ihanaa lämpöä.
 4. Vihaan imuroimista ja se on tosi vastenmielistä hommaa jota siirrän aina siihen asti kun se on ihan pakko tehdä.
 5. Iltaisin, varsinkin jos mulla on vähän kylmä voisin syödä vaikka kuinka paljon! Muutenkin päivän aikana valitan että mulla on nälkä ja joskus kun olin J:llä se alkoi ihmettelemään kun en valittanut että mulla on nälkä vaikka edellisestä syömisestä oli jo useampi tunti aikaa. 
 6. Värjätään mun hiukset tässä joku päivä tällä viikolla punaisiksi.
 7. Jollain tapaa oon todella miellyttämisen haluinen, mutta jos asia ei kiinnosta pätkääkään tai henkilö joka liittyy asiaan ei miellytä mua en jaksa yrittää asian suhteen yhtään. Vaikka yleensä se aiheuttaa harmia lähinnä mulle.
 8. Omistan huonon suuntavaiston.
 9. Jos sovin vaikka jonkun tapaamisen ym. mun pitää tarkistaa tapaamispaikka ja -aika moneen kertaan etten vain eksy sinne vääränä päivänä tai mene vieraaseen paikkaan.
 10. Vaihdan mun kaikki petivaatteet noin kerran kuukaudessa paitsi tyynynliinat ja aluslakanan vaihdan noin kahteen kertaan kuukaudessa. Enkä petää ikinä sänkyäni päiväksi.
 11. En halua että mua kutsutaan hevoshulluksi, heppatyttö on se minkä siedän. 

Kysymykset minulle


 1.  Millainen kamera sinulla on käytössäsi? Ihan perus Canon EOS 1100D, joka on aloittelevälle järjestelmäkameran käyttäjälle ja mun tarpeisiin juuri passeli. 
 2.  Miksi aloitit bloggaamisen? Aloitin bloggaamisen kun olin seurannut muutaman kuukauden ajan muita blogeja ja halusin kirjoittaa omia heppailujani kuvien kanssa johonkin. Eikä vihkot ollut se mun juttu.
 3.  Millaisen lemmikin haluaisit? Tällä hetkellä olisi ihana omistaa kissa, joka vielä tulisi pienenä pentuna. Aawwss♥
 4.  Mikä olisi kouluaine, jota opettaisit? Miksi? Varmaankin biologia/maantieto tai terveystieto. Tykkään niistä itse ja ne on mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aineita.
 5.  Haluaisitko palata ajassa taaksepäin johonkin aikaan? Tietenkin mä välillä kaipaan jotain menneitä hetkiä, mutta mulla on juuri nyt hyvä olla tässä hetkessä, joten en haluaisi.
 6.  Mikä saa sinut hyvälle tuulelle? Roosa ja muut ponit, J♥, kaverit ja perhe.
 7.  Millainen ruoka on hyvää? Hyvin maustettu, itsetehty ruoka missä on lihaa tai sitten pitserian pitsat ja krillin hampurilaiset ja ranskikset.
 8.  Kuinka monta puhelinnumeroa löytyy kännykästäsi? 229 yhteystietoa.
 9.  Millainen ratsastaja haluaisit olla? Rauhallinen, kärsivällinen, pehmeä, ymmärtäväinen, sitkeä... tätä voisi jatkaa loputtomiin.
 10.  Oletko tyytyväinen opiskeluusi? En, pitäisi tsempata enemmän.
 11.  Jos voisit toivoa nyt mitä vain, mitä se olisi? Että pääsisin murun viereen nukkumaan ensi yöksi.

Kysymykset haastetulle: 1. Millainen kännykkä sinulla on ja mikä on lemppari sovelluksi?
 2. Esine mitä ilman et voisi elää, miksi et?
 3. Kuinka monta tuntia päivässä käytät tietokonetta?
 4. Ketä perheeseesi kuuluu?
 5. Oletko mielestäsi hyvä koulussa? Perustele!
 6. Pidätkö piirtämisestä?
 7. Millä/miten kuljet koulumatkasi?
 8. Mitä elämä on opettanut sinulle?
 9. Pisin aika jonka olet ollut ilman kännykkää?
 10. Oletko kännykkä riippuvainen?
 11. Lemppari kouluaineesi? Montako kertaa opiskelet sitä viikossa?
Tämän haasteen saavat tehdä kaikki bloggaajat jotka lukevat tämän. Huom. Sinut on haastettu!:D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik