Siirry pääsisältöön

Hellettä ja liikaa vaatetta

Nyt tulee vähän kuulumisia ja samalla viikon aikana napattuja kännykkäkuvia. En muista mikä päivä viimeviikolla ajoin Alilalla, mutta ajoin kumminkin ja meni hyvin. Otettiin jopa pätkä ravia ja Alila meni hyvin pitkän tauon jälkeen! Äitikin pääsi fiilistelemään Alilan ohjaksiin. Ihan aluksi kun olin varustamassa Alilaa, se pelästyi kärryjä tai jotain kun olin laittamassa kärryjä. Äitin avustuksella saatiin sitten kärryt turvallisesti ponin perään kun annettiin sen ensin haistella kärryjä.



Sulkku ja Pixi pääsi n. kahden kilometrin lenkille kunnes käärme meni tien yli enkä mä voinut sitten enää mennä siitä. Sulkku muuten muutaa taas Jennille tuntiponiksi eli Sulkku menee sinne ylläpitoon. Onneksi välimatkaa tulee vain reilun viisikilometriä niin pääsen ponia moikkamaan mahdollisimman usein. Toivon että saisin muodostettua kerran viikossa rytmin että pääsen katsomaan ja puuhailemaan jotain ponin kanssa. Jos saan aikataulut sopimaan tuntien kanssa. Kyllähän se nyt vielä lomalla onnistuu, mutta entäs sitten kun ei ole enää loma?

Ponit sai eilen uutta laidunta ja nyt niillä on taas syömistä. Roosa liikkui lauantaina maastossa 4-5km lenkin. Lenkkiin sisältyi pari pätkää ravia ja yksi pätkä laukkaa. Sunnuntaina Roosalla oli vapaata kun olimme Veeran rippijuhlissa ja sen jälkeen menin navettaan viimmeisen kerran tällä jälkinmäisellä kolmen päivän jaksolla. Eilen eli maanantaina ratsasin Roosan vasta illalla niin että lähdin talliin vasta yhdeksän aikoihin ja kävin siivoamassa kentältä esteet. Mentiin kaikki askellajit läpi ja pyörittiin pääasiassa voltilla ja yritin saada hyvää pätkää, mutta Roosa vain jännittyi. Aloin sitten tekemään käynti-ravi siirtymisiä todella tiuhaan tahtiin ja aloin sitä mukaan saamaan kivempaa pätkää ja Roosaa mukavammaksi. 
Laukkaa otin ympyrällä ja siinä huomasin että Roosa oli jo aika väsynyt eikä jaksanut laukata kunnolla, joten tyydyin muutamaan hyvään pätkään ja siirtymiseen kumpaankin suuntaan. Siirtymiset onnistuikin koko ratsastuksen ajan  paremmin kuin mikään muu. Se onkin aika positiivinen asia koska itselleni siirtymiset on aina ollut se epämieluisa asia jota en oo jaksanut treenata. Nyt sitten oon koittanut saada Roosaa rentoutumaan siirtymisten kautta ja yllätys yllätys kun niitä on tehty ne alkaa sujumaan paremmin, jes!:)

Veeran rippijuhlissa olin tämän nököisissä tamineissa. :)

Olin siis viime viikolla pe-su navetassa kesätöinä. Ensinmäinen aamu oli kaikkista pahin kun teki vain mieli jatkaa nukkumista. Tällä toisella navettajaksolla lomitin äitiä ja sainkin opetella jakamaan rehua joka tuntui aluksi tosi hankalalta ja vaikeelta, mutta helpotti sitten muutaman kerran jälkeen. Sen lisäksi juotin vasikoita ja ruokin ne muutenkin ja välillä siivoilin muutaman karsinan. Ja tuo viereinen kuva on tältä päivältä kun pestiin vastasyntynyt vasu kun se oli ihan likainen, pieni ressukka!<3

Eilen kovasta helteestä huolimatta puin tosi hyvin kun lähdin skopolla ajellen näkämään J:tä kylälle. Sainkin sitten kuulla että hyvästä pukeutumisestani ja naisten logiikasta taas kerran.. :,D Koska selitin et halusin laittaa täkin päälle, mutta kun en oo käyttänyt sitä sen jälkeen kun sinne meni villapölyä mikä kutitti piti pistää pitkähihanen paita alle. J sit kysy et sit aatellu olla laittamatta takkia? En halusin takin. :DD Kotia päin tosin ajoin sitten ilman takkia. 

Selfie Roosan kanssa ennen ratsastusta

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik