Siirry pääsisältöön

Ei tullut kisapostausta tästä

Kaikki postauksen kuvat ovat äitini ottamia kännykkäkameralla.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti tänään lähteä lähiseuran järjestämiin koulukilpailuihin seuratasolla. Kisat peruuntuivat meidän osalta, kun ilmeni kyytiongelmia. Tietysti harmittaa kun kisat peruuntuivat, mutta toisaalta olo on luvattoman helpottunut. Myönnän että jännitin kilpailuja jo etukäteen mitä harvemmin tapahtuu omalla kohdallani. Kilpailut olisivat olleet minun ja Roosan ensinmäiset yhteiset, Roosalle tutussa paikassa. Itselleni paikka olisi ollut uusi ja jännittävä. Myöskin se lisäsi paineita että en ole saanut Roosaa ratsastettua viime aikoina kovin hyväksi. Ja sen jälkeen kun oli melko varmaa että lähdetään kisoihin sain paineita ja treenit eivät sujuneet yhtään kehuttavammin. 
Nyt päätin että otan aikalisän tähän touhuun. Tämä siis tarkoittaa nyt käytännössä sitä että otetaan rennommin. Loppuviikkoon aijon nyt mahduttaa pari maastoilu kertaa ja mahdollisesti jos saisin Sonjan avustamaan kentälle niin pääsisimme hyppäämään kavaletteja ja pieniä esteitä. Koulutreeneissä palaan takaisin hakemaan paljon puhuttua rentoutta sillä lailla että hinkaan jotain tehtävää käynnissä niin kauan että se menee hyvin ennen kuin siirryn seuraavaan askellajiin. 

Yritänkin saada sisällytettyä kavaletteja ja esteitä meidän viikko-ohjelmaan ainakin kerran viikossa. esteitä kun ei juuri olla päästy hyppäämää ja niitäkin olisi kiva käydä kilpailuissa kokeilemassa. Parit kivat seuraestekilpailut olisikin tulossa lähiseurojen järjestäminä, missä olisi meille sopivia luokkia.


Sulkkukin pääsi eilen eli tiistaina ekaa kertaa saikkunsa jälkeen liikenteeseen. Sulkku tuli Sonjan ratsastamana mun ja Roosan kanssa parin kilsan maastolenkille. Poni näytti tykkäävän ja oli reippaana mukana menossa. Mentiin koko lenkki käynnissä ja oli todella kiva nähdä Sulkku niin iloisena.

Tälläisellä yhdistelmällä me lanataan kenttää, tosin viimeksi Sonja istui tuon kiven kaverina kyytissä ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M