Siirry pääsisältöön

Ei tullut kisapostausta tästä

Kaikki postauksen kuvat ovat äitini ottamia kännykkäkameralla.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti tänään lähteä lähiseuran järjestämiin koulukilpailuihin seuratasolla. Kisat peruuntuivat meidän osalta, kun ilmeni kyytiongelmia. Tietysti harmittaa kun kisat peruuntuivat, mutta toisaalta olo on luvattoman helpottunut. Myönnän että jännitin kilpailuja jo etukäteen mitä harvemmin tapahtuu omalla kohdallani. Kilpailut olisivat olleet minun ja Roosan ensinmäiset yhteiset, Roosalle tutussa paikassa. Itselleni paikka olisi ollut uusi ja jännittävä. Myöskin se lisäsi paineita että en ole saanut Roosaa ratsastettua viime aikoina kovin hyväksi. Ja sen jälkeen kun oli melko varmaa että lähdetään kisoihin sain paineita ja treenit eivät sujuneet yhtään kehuttavammin. 
Nyt päätin että otan aikalisän tähän touhuun. Tämä siis tarkoittaa nyt käytännössä sitä että otetaan rennommin. Loppuviikkoon aijon nyt mahduttaa pari maastoilu kertaa ja mahdollisesti jos saisin Sonjan avustamaan kentälle niin pääsisimme hyppäämään kavaletteja ja pieniä esteitä. Koulutreeneissä palaan takaisin hakemaan paljon puhuttua rentoutta sillä lailla että hinkaan jotain tehtävää käynnissä niin kauan että se menee hyvin ennen kuin siirryn seuraavaan askellajiin. 

Yritänkin saada sisällytettyä kavaletteja ja esteitä meidän viikko-ohjelmaan ainakin kerran viikossa. esteitä kun ei juuri olla päästy hyppäämää ja niitäkin olisi kiva käydä kilpailuissa kokeilemassa. Parit kivat seuraestekilpailut olisikin tulossa lähiseurojen järjestäminä, missä olisi meille sopivia luokkia.


Sulkkukin pääsi eilen eli tiistaina ekaa kertaa saikkunsa jälkeen liikenteeseen. Sulkku tuli Sonjan ratsastamana mun ja Roosan kanssa parin kilsan maastolenkille. Poni näytti tykkäävän ja oli reippaana mukana menossa. Mentiin koko lenkki käynnissä ja oli todella kiva nähdä Sulkku niin iloisena.

Tälläisellä yhdistelmällä me lanataan kenttää, tosin viimeksi Sonja istui tuon kiven kaverina kyytissä ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin