Siirry pääsisältöön

Roosan ja Remin ratsastukset

Jaran järjestämistä mätsäreistä :) Kuvat serkkuni Veeran ottamia! KIITOS :)

Maanantaina mulla oli ensinmäinen ajotunti. Aluksi katsottiin vähän perus juttuja ja sen jälkeen lähdettiin liikenteeseen. Ihan ok meni, eikä se nyt niin hirveetä ollutkaan kun aluksi luulin. Illalla kotona sitten lähdettiin Veeran kans talliin ja aluksi haettiin Remi, jolla Veera ratsasti. Aluksi liinassa käyntiä ja ravia ja sen jälkeen yksikseen käyntiä.



Kun oltiin hoidettu Remi, hain Roosan ja pistin sen kuntoon. Nopean verkan jälkeen jossa tein ravissa ja laukassa voltteja ja ympyröitä tulin ravissa pikkuristikkoa ympyrällä ja sen jälkeen laukassa. Tultiin vielä 40cm pystyä vaikka nämä esteet oli ennemmin kavalletteja kuin esteitä. Hienosti meni, mitä kuski nyt sääti hypyissä. Mutta kertaakaan ei tuntunut että Roosa yrittäisi esteestä ohi. Ja tuntui tämä pikkuinen tykkäävään hyppäämisestä itsekkin. :) joskos saataisiin myöhemmin ihan kunnon esteitä hypittäviksi.

Eilen mulla oli perään heti toinen ajotunti ja meni taas ihan hyvin. Illalla lähdin sitten Piian kanssa maastoon niin että Piia meni Remillä ja mä menin Roosalla. Mentiin aika tarkasti kuuden kilometrin lenkki, johon sisältyi pari kierrosta kentän ympäri, lyhyt maasto n. 4km. ja sen jälkeen kotona pellolla laukkailua ja loppukäynnit metsässä rämpien. 



Hepat käyttäytyi taas hyvin ja kumpikin tykkäsi vähän laukkailla pellolla. Kumpikaan ei edes yrittänyt lujaa ja vastasi pidätteisiin hienosti. Maksiminopeudeksi sport trackeri näytti 29,9km/h eli melkein kolmea kymppiä laukattiin Roosan kanssa ja Remi pääsi vähän edellekkin. Oli ihana nähdä Remistä kuinka se oikeasti nautti kun pääsi vähän laukkailemaan pellolle kaverin kanssa maaston jälkeen. Tuli itsekkin siitä niin hyvälle mielelle!


Tänään ratsastin Roosalla kentällä ilman satulaa ja sen keskittymiskyky oli jossain aivan muualla kun taipumisessa ja asettumisessa. Kyttäiltiin kentän ulkopuolelle ja painettiin sisäohjaa vasten. Kun sain muutaman sekunnin hyviä pätkiä luovutin ja menin kävelemään loppukäynnit. Sen jälkeen Veera ratsasti Remillä kentällä ja hyvin näytti menevän. :)

Nämä kaksi alinta on itse ottamiani kuvia.


Kommentit

  1. Ihana postaus taas, kivalta näyttää meno :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Ajattelin ilmoittaa että jokin henkilö on tehnyt Toki hevosesta, ja siinä videossa oli myös Remistä kuvia!?

    http://m.youtube.com/watch?v=jnvayDjRdBo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun ilmoitit! Kyllä siinä oli Remin kuvia ja myös Jessen rajakalliosta ja ainakin yksi muukin vielä.

      Poista
  3. Hirvee ikävä Remiii<3<3<3<3<3<3 Niin.kova ikävä etttä, no pian pääsen taas roikkuun sen, enkä Yatzyn kaulaan ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik