Siirry pääsisältöön

Rento Roosa kentällä


Moikkelismoi!:) Viimeksi oon tainnut kirjoittaa blogiin keskiviikkona. Torstaina 26.6 Roosalla oli vapaata ja se sai iltapäivällä rokotteen. Samalla eläinlääkärin käynnillä Sulkku sai suoneen kipulääkettä ja kuurin suuhun annettavaa kipulääkettä. Ja päivällä kävin tekemässä katsastuskonttorissa tekemässä teoriakokeen ja toisella yrittämällä pääsin läpi ja sain traktorikortin mukaan. Perjantaina 27.6 mentiin aamupäivällä autokoululle ja pienen odottelun jälkeen sain laittaa kamat päälle ja hypätä skootterin selkään. Ajotunnin jälkeen tuli inssi paikalle. Tältä reissulta lähti sitten vielä mopokortti mukaan. :) Kotona kävin iltapäivällä Roosan kanssa rämpimässä metsässä selästä päin. Lauantaina 28.6 Roosalla oli vapaa.


Sunnuntaina 29.6 eli eilen käytiin Roosan kanssa illalla maastossa. Ensinmäistä kertaa lähdettiin ihan kahdestaan maastoon. Roosa meni ihan hyvin. Tosin se oli paljon tarkkaavaisempi yksi ja vähän jännittyneen oloinen, tosin siihen saattoi vaikuttaa kohtuullisen kova tuulikin. Mentiin lenkki käynnissä ja pituutta sille tuli 3.7km. Kotona kun vein Roosan laitumelle takaisin ja aloin täyttämään niiden vesikippoa ihmettelen kun Roosa katsoo metsän reunaan ihan jännittyneenä. No onkos ihme kun sieltä juoksee kaksi hirveä ja kohta kaikki ponit seisoi rivissä ihmettelemässä niitä. Hirvien mentyä ja muiden ponien mielenkiinnon lopahdettua jaksoi Roosa hermoilla hirvistä vielä jonkun aikaa.


Tänään maanantaina 30.6 päätin lähteä aamupäivästä tuuppailemaan kevyesti Roosan kanssa kentälle. Aluksi ajattelin että mennään kevyesti käyntiä ja ravia, mutta lopputulos oli pelkkää käyntiä. Väistättelin vähän perää ja tein kulmiin voltteja huolehtien parhaan kykyni mukaan siitä ettei Roosa valuisi ulos ja saisin sen rentoutumaan. Pienet välikäynnit ja vielä esettelua kahdeksikolla ja vautsi! Juuri tuolaista rentoutta oon hakenut Roosan kanssa siitä lähtien kun se tuli meille. Ja tuota alan hakemaan Roosan kanssa nyt joka kerta, ensin käynnissä ja myöhemmin ravissa ja laukassa. Rentoutta siis yritän saada koko aika, mutta tuollaista kunnon rentoutumista en oo Roosalta ennen saanut. 


Kommentit

  1. Kiva kuulla, että Roosa meni niin rennosti ja hyvin :) treeniä treeniä vain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu :) Eilinen olikin sitten ihan vastakohta... Siitä varmaan tulevassa postauksessa lisää :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o