Siirry pääsisältöön

VideopostausHeti alkuun saatte lyhyen videon meidän eilisestä tallipäivästä Sonjan kanssa. Harmillisesti koko päivän kestänyt pieni sade pilasi meidän mahdollisuudet kuvata pihalta kunnon materiaalia, mutta on tuossa nyt jotakin. Pistäkää laatu mutterista täysille!

Lauantaina ohjasajoin Sulkun, mentiin taas ympyrällä ja tällä kertaa mentiin puomeja. Sulkku olikin ihan innoissaan tästä ja välillä oli vähän pidätysongelmia. Mentiin sitten myös kavalletteja ja siinä vaiheessa olin vaihtanut Sulkulle liinan kun sillä oli kerta niin paljon vauhtia. Tästäkin on myös video, mutta jos en saa sitä lyhyttä pätkää ladattua tänään youtubeen niin julkaisen sen sitten myöhemmin. :)

Tänään sitten käytiin Sonjan kans Pixin ja Sulkun kanssa parin kilsan lenkillä sellaisella lammella kääntymässä. Takaisin tulomatkalla poikettiin moikkaamassa mummua ja vaaria ja ponit saivatkin suunsa makeaksi porkkanoilla. ;) Otettiin muutamia kuvia mutten kerkeä nyt niitä muokkaamaan kuin pari, saatte nähdä loppuja sitten myöhemmin. Enkä muokannut näitäkään kaikkia...Kommentit

  1. Mitä antaisit vinkiks, kun ollaan ostamassa sellasta noin 20.v shettistä, joka on silleen aika huonossa kunnossa (kaviot liian pitkät,ei harjattu yms) niin kun sitä on liikutettu ratsain viimeks ehkä 1-3 vuotta sitten, niin miten alkaa liikuttaa sitä taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan ekaksi kannattaa tietysti hoitaa ponin kaviot kuntoon että sen liikkuminen on sille itselle mukavampaa ja helpompaa. Ja aloittaisin itse liikutuksen käyntilenkeillä joita pitentäisin vähän kerralla ja samoin lisäisin hiljalleen joukkoon ravia ja laukkaa. Ja jos ponilla aijotaan ratsastaa niin totuttaisin kevyesti siinä lenkkeilyn lomassa ja sitten hoitaisin ne lenkit selästä päin tai kärryiltä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik