Siirry pääsisältöön

VideopostausHeti alkuun saatte lyhyen videon meidän eilisestä tallipäivästä Sonjan kanssa. Harmillisesti koko päivän kestänyt pieni sade pilasi meidän mahdollisuudet kuvata pihalta kunnon materiaalia, mutta on tuossa nyt jotakin. Pistäkää laatu mutterista täysille!

Lauantaina ohjasajoin Sulkun, mentiin taas ympyrällä ja tällä kertaa mentiin puomeja. Sulkku olikin ihan innoissaan tästä ja välillä oli vähän pidätysongelmia. Mentiin sitten myös kavalletteja ja siinä vaiheessa olin vaihtanut Sulkulle liinan kun sillä oli kerta niin paljon vauhtia. Tästäkin on myös video, mutta jos en saa sitä lyhyttä pätkää ladattua tänään youtubeen niin julkaisen sen sitten myöhemmin. :)

Tänään sitten käytiin Sonjan kans Pixin ja Sulkun kanssa parin kilsan lenkillä sellaisella lammella kääntymässä. Takaisin tulomatkalla poikettiin moikkaamassa mummua ja vaaria ja ponit saivatkin suunsa makeaksi porkkanoilla. ;) Otettiin muutamia kuvia mutten kerkeä nyt niitä muokkaamaan kuin pari, saatte nähdä loppuja sitten myöhemmin. Enkä muokannut näitäkään kaikkia...Kommentit

  1. Mitä antaisit vinkiks, kun ollaan ostamassa sellasta noin 20.v shettistä, joka on silleen aika huonossa kunnossa (kaviot liian pitkät,ei harjattu yms) niin kun sitä on liikutettu ratsain viimeks ehkä 1-3 vuotta sitten, niin miten alkaa liikuttaa sitä taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan ekaksi kannattaa tietysti hoitaa ponin kaviot kuntoon että sen liikkuminen on sille itselle mukavampaa ja helpompaa. Ja aloittaisin itse liikutuksen käyntilenkeillä joita pitentäisin vähän kerralla ja samoin lisäisin hiljalleen joukkoon ravia ja laukkaa. Ja jos ponilla aijotaan ratsastaa niin totuttaisin kevyesti siinä lenkkeilyn lomassa ja sitten hoitaisin ne lenkit selästä päin tai kärryiltä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!