Siirry pääsisältöön

Lauantain shoppailut


Kävimme lauantaina seppälässä, jossa oli tarjous osta kolme maksa kaksi. Tarvitsin uusia perus tavallisia toppeja ja farkut. Lyösin vaaleanpunaisen ja mustan topin, tosin lasten puolelta koska ne koot kyllä menee mulle. Mutta se miksi tein näin, niin järkeilin topeissa ilmoitetun tarjouksen perusteella että tulee halvemmaksi ostaa kaksi toppia samalla rahalla lasten puolelta, kun saisin sillä samalla rahalla yhden topin naisten puolelta. Omia silmiäni miellytti myös tuo keskellä oleva paita, se oli ohut ja kevyt eli varmasti aivan ihana lämpöisenä kesähelle päivänä!:)Lyösin myös farkut itselleni ja jopa tarjouksesta. Kokeilin yhteensä neljiä farkkuja, mutta muut olivat kyllä ihan kivoja muttei täydellisiä. Tosin epäilen ja tiedät että tähän vaikutti se että muut olivat kokoa isommat eli mulle vähän liian isot. Siksi ehkä nämä oikean kokoiset tuntuivat parhaimmilta ja miellyttivät omaan silmään eniten. Nämä olivat myös ainoat kokeilemistani farkuista joissa oli leväa lahje. Toivon myös että nämä leväet lahkeet tulevat toimimaan uusien kengieni kanssa jotka tilasimme viime viikolla. 


Halpa-hallista mukaan tarttui joskus joulun aikoihin serkkuni suosittelema Garnierin puhdistusgeeli. Sen luvataan puhdistavan iholta epäpuhtaudet sekä meikki eli jos pitää lupaamansa se on mulle aivan oikea tökötti. Pian pääsenkin sitä sitten testeilemaan ja katsotaan myös miten ihoni siihen reagoi. Tuleeko tarpeeksi puhdas iho? Lähteekö meikki? Kuivattaako ihoa? Onko teillä kyseisestä aineesta kokemuksia?

Ostettiin mulle myös hiusväriä. Ennemmin mulla oli vaaleanruskea mahonkikupari, nyt en kumminkaan lyötänyt sitä ja päädyin kokeilemaan tummaa mahonginruskeaa. Jännityksellä odotan millaisen lopputuloksen saan! Tosin ajattelin malttaa värjäämistä sen aikaa että jos saisin jonkun leikkaamaan ja lyhentämään mun hiuksia ensin ja vasta sen jälkeen laittaisin värin päähän. 


Ostettiin mulle myös lenkkikengät, innolla jo odotan että pääsen kokeilemaan nuo jalassa lenkkeilyä. Jos en ihan väärin ymmärtänyt kenkien pitäisi hylkiä vettä. Ne olivat myös mukavat jalassa ja pienenä miinuksena mainitsen niiden painon ja paksuuden kesän lenkkeilyjä ajatellen. Itsehän sain kenkäni valita, joten ei nyt valiteta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M