Siirry pääsisältöön

Lauantain shoppailut


Kävimme lauantaina seppälässä, jossa oli tarjous osta kolme maksa kaksi. Tarvitsin uusia perus tavallisia toppeja ja farkut. Lyösin vaaleanpunaisen ja mustan topin, tosin lasten puolelta koska ne koot kyllä menee mulle. Mutta se miksi tein näin, niin järkeilin topeissa ilmoitetun tarjouksen perusteella että tulee halvemmaksi ostaa kaksi toppia samalla rahalla lasten puolelta, kun saisin sillä samalla rahalla yhden topin naisten puolelta. Omia silmiäni miellytti myös tuo keskellä oleva paita, se oli ohut ja kevyt eli varmasti aivan ihana lämpöisenä kesähelle päivänä!:)Lyösin myös farkut itselleni ja jopa tarjouksesta. Kokeilin yhteensä neljiä farkkuja, mutta muut olivat kyllä ihan kivoja muttei täydellisiä. Tosin epäilen ja tiedät että tähän vaikutti se että muut olivat kokoa isommat eli mulle vähän liian isot. Siksi ehkä nämä oikean kokoiset tuntuivat parhaimmilta ja miellyttivät omaan silmään eniten. Nämä olivat myös ainoat kokeilemistani farkuista joissa oli leväa lahje. Toivon myös että nämä leväet lahkeet tulevat toimimaan uusien kengieni kanssa jotka tilasimme viime viikolla. 


Halpa-hallista mukaan tarttui joskus joulun aikoihin serkkuni suosittelema Garnierin puhdistusgeeli. Sen luvataan puhdistavan iholta epäpuhtaudet sekä meikki eli jos pitää lupaamansa se on mulle aivan oikea tökötti. Pian pääsenkin sitä sitten testeilemaan ja katsotaan myös miten ihoni siihen reagoi. Tuleeko tarpeeksi puhdas iho? Lähteekö meikki? Kuivattaako ihoa? Onko teillä kyseisestä aineesta kokemuksia?

Ostettiin mulle myös hiusväriä. Ennemmin mulla oli vaaleanruskea mahonkikupari, nyt en kumminkaan lyötänyt sitä ja päädyin kokeilemaan tummaa mahonginruskeaa. Jännityksellä odotan millaisen lopputuloksen saan! Tosin ajattelin malttaa värjäämistä sen aikaa että jos saisin jonkun leikkaamaan ja lyhentämään mun hiuksia ensin ja vasta sen jälkeen laittaisin värin päähän. 


Ostettiin mulle myös lenkkikengät, innolla jo odotan että pääsen kokeilemaan nuo jalassa lenkkeilyä. Jos en ihan väärin ymmärtänyt kenkien pitäisi hylkiä vettä. Ne olivat myös mukavat jalassa ja pienenä miinuksena mainitsen niiden painon ja paksuuden kesän lenkkeilyjä ajatellen. Itsehän sain kenkäni valita, joten ei nyt valiteta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!