Siirry pääsisältöön

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa...

Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelmankin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päivän kyykkyhaasteen, joka nyt oli maaliskuulle. Aloitan sen kumminkin tästä päivästä ja saan siitä nämä kyykkymäärät mitä aloitan tekemään. :) -->video

www.annisblog.net
Kun olin löytänyt ja merkinnyt nuo sivut ylös, söin ja lähdin Piian kanssa lenkille. Ei todellakaan kannattaisi syödä ennen lenkille lähtöä, mutta kun oli kamala nälkä ja sitten Piia ilmoitti olevansa valmis. No ei siinä nyt sen suurampaa vahinkoa tullut kun mentiin vain kävelylenkki, kuten yleensäkkin. Ollaan kyllä puhuttu että aloitettaisiin juokseminenkin. Kaipa siihenkin lyötyisi joku ohjelma tai haaste netistä? ;D Tarvisin vain vähän paremmat kengät ja vaatteet juoksemiseen. Kun tulin lenkiltä tein sitten jokaisen yläpuolella mainitun haasteen ensimäisen osan. :) 

Tästä alkaa nyt tämä mun kesäkuntoon treenaaminen, jos mä parissa kuukaudessa kerkeen. Eihän kesäkuntoon pääse pelkillä lihaskuntoharjoituksilla vaan tarvitaan myös ruokavalion muutosta. En nyt ole kauhean perehtynyt siihen kuinka pitäisi syödä, mutta kun en laihduta vaan haluan vaan vähän lihasta niin luulisin että riittää kun noudatan lautasmallia ja syön monipuolisesti. Herkuista en pysty kokonaan luopumaan, eikä se nyt ole pakollistakaan, kunhan hillitsen etten mässää koko aika. Saa toki korjata jos täällä on virheellistä tietoa!

Ensi postauksessa, joka liittyy rantakuntoon-tavoitteeseeni, lupaan ottaa kuvat tämän hetkisestä tilanteesta. Ja myöhemmin tulee kuvia matkan varrelta ja samoin kuulumisia. Nyt kyllä aloitan tämän blogin päivittämisen ahkerammin, mutta juttuja tulee nyt mahdollisesti olemaan myös nämä treenausjutut sekä muukin elämä kun heppailu. Tällä hetkellä kun hevosrintamalla on aika hiljaista... Ulkoasuakin tulen päivittelemään lähiaikoina.

Kommentit

 1. Hei samiksii, mäki oon alottanu kesäksi kuntoon treenin ;) en usko että jaksan enää montaakaan päivää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva!! :) Mä pelkään ettei tää munkaan innostus kauaa kestä, vaikka pitäis! Pakko saada muuta liikuntaa kun ei oikein ratsastamaankaan ole päässyt normaaliin tapaan...

   Poista
 2. Kirjoitappa nettiin "Sohvaperunan juoksukoulu" ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään että tämä postaus on kaksi vuotta vanha sillä edelleen ''vihaan'' juoksemista. Ja kyllä muuten lyötyin hyviä ja suhteellisen helolta ja kivalta vaikuttavat ohjeet!! KIITOS!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik