Siirry pääsisältöön

Maailman huonoin hevosenomistaja + video

Teksti kirjoitettu eilen eli maanantaina, joten siksi aikamuoto voi tuntua joissakin kohdissa hassulta... :)

Kuvasin sunnuntaina teille vähän videomateriaalia, mutta se on vielä muistikortilla. Saatte sen sitten kun kerkeän lataamaan ne klipit koneelle. :) Ja tämän päivän video klipit latautuvat tällä hetkellä movie makeriin muokkausta varten.. Ja sitten vielä muokkaan ne ja lataan youtubeen, niin voi olla että saan sen tänne blogiin vasta huomenna. Kun en kauhesti höpöttänyt kameralle niin nyt tulee sitten tekstillä vähän tarkemmin miten liikutukset ym. meni. Ja aloitetaan sunnuntain heppailuista.

Sunnuntaina oli aivan täydellisen ihana auringon paiste! :) Aamupäivällä käytiin salilla ja tein nopean jalkatreenin ja sen jälkeen kotona menin ratsastamaan Remillä. Remi oli tosi hitaalla päällä, tuntui jäykältä ja liikunta haluttomalta. :( Alkukäyntien jälkeen tein vähän voltteja kentällä ja väistöjä. Remi oli rento ja ihan ok, mutta välikäyntien jälkeen aloin tekemään isoa volttia pyytäen Remiä reippaammaksi samalla taivuttaen se teki saman potkimisen ja kiukuttelun kun laukkaa nostaessa. Ja tämän siis vasempaan kierrokseen. Käveltiin sitten metsän kautta loppukäynnit ja Remi pelästyi paria autoa ja laukkasi tuolla mettässä sitten pienen pätkän ennen kun sain sen takaisin hallintaan. :/ Sen jälkeen se olikin kuin tikittävä pommi, ei kiva.

Remin ratsastuksen jälkeen olin hetken sisälle ennenkö lähdettiin Sonjan kanssa ajamaan Sulkulla. Sulkku oli lenkillä ihan kiva vaikkakin vähän tahmea. Mentiin käyntiä ja ravia, matkaa tuli noin 6km. Kun tultiin takaisin otettiin Sulkulta varusteet pois ja lähdettiin pikaisen vaatteiden vaihdon jälkeen mummulaan kahville. Ja Sulkku siis jäi karsinaan koska se oli vähän nihkeän tuntuinen.
Mentiin sitten iltatalliin heti kun tultiin kotia eli noin puoli yhdeksältä. Tallissa huomattiin ensinmäisenä että Sulkku on ihan hikinen ja hengitti sieraimet suurina. Mietittiin sitten mitä tehdään ja Sonja soitti äitille joka oli vielä mummulassa. Aluksi ajateltiin että Sulkulla olisi ähky, mutta koska karsinassa oli tuore lantakasa ei pidetty sitä kovin vahvana vaihtoehtona. Kun äiti tuli kotia hän tuli heti talliin, ähky epäilyyn annettiin ensiavuksi parafiiniöljyä. 

Äiti tenttasi meitä myös siitä millainen lenkki tehtiin ja alkoi epäillä lannehalvausta. :/ Siihen annettiin sitten ensiavuksi B-vitamiiniä ja laitettiin Sulkku Pixin karsinaan johonka sai kamera valvonan yöksi. Yö meni ihan rauhassa ja äiti oli vahtinut Sulkkua yön aikana, ja oli myöhään illalla oikeastaan jo yöllä käynyt vielä katsomassa Sulkkua ja sen hikoilu oli vähentynyt/loppunut.  Ja aika varmaksi ollaan diaknosoitu Sulkulle lannehelvaus oireidein perusteella. Jos ette tiedä niitä, voitte googlettaa! :) Ja sanotaan nyt vielä sen verran että Sulkun karsinassa oli normaalia enemmän virtsaa ja se virtsasi Remin karsinaankin melkein heti kun vein sen sinne sen oman karsinan siivouksen ajaksi.

Voin sanoa että ottaa  kyllä pikkuisen paljon päähän, kun se on mun vika että Sulkulla on nyt se lannehalvaus! Kun se siis voi tulla siitä kun kevyen jakson tai liikkumattomuuden jälkeen menee liika rankasti, mitä tuo lenkki nyt sitten oli Sulkulle.. Harmittaa tosi tosi paljon ja tunnen itseni niin huonoksi hevosenomistajaksi.. :/

HUOM! videossa väärä päivämäärä!!!!!

)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Päivä kuvina perjantailta

Jäi vähän puutteelliseksi kun en kuvannut kaikkea ja muutenkin oli aika tylsä päivä kun oltiin kotona ja hölläiltiin vain. Ja kuvat on siis tosiaan perjantailta, tällä hetkellä täällä sataa vettä ja mulla ja serkulla on viimmenen pelti pullia uunissa :D Eilen en ratsastanut kun en enää pellolta tulon jälkeen jaksanut :( Mutta nyt kuviin! Kommenttia. Haettiin ponit siskon kanssa talliin kun Minna tuli vuolemaan niiden kaviot. Alila pällisteli mua ja kameraa tallissa :) Samoin Pixi <3 Sitten ruokin puput, 3/4 kummallekkin kauraa ja ruisleipää. Vuolemisen jälkeen vietiin ponit pihalle ja B ei olisi halunnut... ''Okei, okei, mä tuun!'' Kommentteihin vastailua... Lukemista... Aidan tekoa ''ruohonleikkurille'' (Remille <3) Viestittelyä ;) Aita valmis, jee! Pupuille ruohoa. Käytävän lakaisua vuolemisen jälkeen. Kuvailua... Pään ravistus o