Siirry pääsisältöön

Alkeisratsuna


Hei vaan kaikille!:) Nyt olisi taas kuulumispostaus vuorossa. Viimeksi olen postannut kolmepäivää sitten keskiviikkona ja sen jälkeen ei ole ollut aikaa eikä pahemmin asiaakaan blogata. Huomenna olisi tulossa taas postausta liittyen rantakuntoon- tavoitteestani, kuvineen ja ensinmäisen treeniviikon fiiliksistä. Eli ei siitä nyt sen enempää tässä postauksessa. Mitäs mä tein torstaina..? Ainiin, tietenkin ensin koulussa normaali päivä ja kotona sitten harjasin Alilan ja lyhentelin sen häntää pikkaisen. Pienen talutussession jälkeen, jossa koitin parhaani mukaan saada sitä keskittymään itseeni, tosin aika hienkoilla tuloksilla keksin innostaa pikkuveljeni ratsaille.

Mentiin sitten pikkuveikan kanssa tallille ja haettiin Sulkku latoon kuntoon laitettavaksi. Pikkuveikka harjasi Sulkun ja putsasi kaviot ja mä laitoin ponille varusteet. Tehtiin ihan perusjuttuja niin että mä talutin, pysähdyksiä, pujottelua ja voltteja. Ja harjoiteltiin kevyttä ravia, joka meni ihan hyvin. :) Kun pikkuveli lähti sisälle kiipesin itse Sulkun selkään maksimissaan 10 minuutiksi ja tein sen ajan kahdeksikkoa ja muutamia pysähdyksiä ja peruutuksia. Sen jälkeen äiti nosti vielä pikkusiskoni 9 ja puolikuukautta Sulkun selkään. Sulkku meinasi vähän jumittaa, mutta tajusi sitten että kyllä haluamme hänen liikkuvan. Ja voi että kun pikkusiskolla oli hauskaa! :)
Perjantaina meillä oli koulussa liksalla tanssia, kivakumäkiosasinniinhyvin.com. Sen jälkeen lähdin vähän yllättäen kaverille suoraa koulusta päin. Kaverilla syötiin, juteltiin kaikkea mukavaa ja vähemmän mukavaa. Sen jälkeen kaveri maikkasi ja vaihtoi vaatteet ja lähdettiin moikkamaan paria kaveria urkille, tai en mä sitä toista tuntenut... Sen jälkeen kaikki kaverit ja luokkakaverit meni pakolliseen rippijuttuun, nuorten iltaan. Itse kävelin seurakuntatalolta kirjastoon. Kirjastossa tein läksyt läksyt ja vielä perjantaina! Lainasin muutaman kirjan ja seitsemän aikoihin äiti tuli hakemaan mua ja lähdettiin kotia.

Kotona sitten söin ja pian pitikin lähteä iltatalliin. Iltatallin jälkeen lähinnä söin ja makasin lattialla ja sängyssä lukien kirjaa ja kuunnellen musiikkia. Ja kellokin taisin olla lähempänä kahtatoista kun oon mennyt nukkumaan. :)
Tänään aamupäivästä sain innostettua pikkuveljen taas ratsastamaan. Tehtiin taas samoja juttuja kun viimeksi, mutta mentiin ympyrällä liinassa pysähdyksiä ja peruutuksia. Sulkku oli kyllä todella tahmea liikkeissään, mutta jos menin tarpeeksi lähelle liinan kanssa niin sitten vauhtiä lyötyi muttei muuten. Oikotiellä käytiin sitten vähän ravailemassa ja taas meni kevyt ravi hienommin kun torstaina jos pikkuveli vain pysyi tahdissa. 

Tuli myös mieleen että Sulkulle voisi ostaa vaikka kuolaimettomat suitset, koska sitä ihan selvästi häiritsee pikkuveljen heiluvat kädet. Ja silloin kun ratsastin Sulkulla itsekkin aktiivisesti, huomasin usein että mulla oli liian kova käsi. Tai sen että mun käsi lukittautui paikoillensa eikä myödännyt ja silloin Sulkku vain lukitsi niskansa eikä taipunut tai myödännyt kun en minäkään. Siitä vaan tuli kans mieleen että Sulkulla olivi varmaan kivempaa jos se ei tuntisi herkässä pienessä suussaan kaikkea aloittelevien ratsastajien käsien liikeitä. Vaikka ne ovatkin tahattomia, haluaisin säästää Sulkun niiltä...
Siivoilimpa tänään ahkerana nyt jo päivällä Sulkun ja Remin karsinat. Sen jälkeen siivosin vielä Sulkun ja Been tarhan. Nämä kaksi siis tarhaavat nyt kahdestaan ettei Bee vahingossakaan pääse astumaan tammoja. Varsinkaan kun tammat ja Bee ovat sukua toisillensa. Sen jälkeen vein vielä vetet ja heinät heposille ja tuli sisälle kirjoittamaan tämän postauksen valmiiksi. Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin