Siirry pääsisältöön

Alkeisratsuna


Hei vaan kaikille!:) Nyt olisi taas kuulumispostaus vuorossa. Viimeksi olen postannut kolmepäivää sitten keskiviikkona ja sen jälkeen ei ole ollut aikaa eikä pahemmin asiaakaan blogata. Huomenna olisi tulossa taas postausta liittyen rantakuntoon- tavoitteestani, kuvineen ja ensinmäisen treeniviikon fiiliksistä. Eli ei siitä nyt sen enempää tässä postauksessa. Mitäs mä tein torstaina..? Ainiin, tietenkin ensin koulussa normaali päivä ja kotona sitten harjasin Alilan ja lyhentelin sen häntää pikkaisen. Pienen talutussession jälkeen, jossa koitin parhaani mukaan saada sitä keskittymään itseeni, tosin aika hienkoilla tuloksilla keksin innostaa pikkuveljeni ratsaille.

Mentiin sitten pikkuveikan kanssa tallille ja haettiin Sulkku latoon kuntoon laitettavaksi. Pikkuveikka harjasi Sulkun ja putsasi kaviot ja mä laitoin ponille varusteet. Tehtiin ihan perusjuttuja niin että mä talutin, pysähdyksiä, pujottelua ja voltteja. Ja harjoiteltiin kevyttä ravia, joka meni ihan hyvin. :) Kun pikkuveli lähti sisälle kiipesin itse Sulkun selkään maksimissaan 10 minuutiksi ja tein sen ajan kahdeksikkoa ja muutamia pysähdyksiä ja peruutuksia. Sen jälkeen äiti nosti vielä pikkusiskoni 9 ja puolikuukautta Sulkun selkään. Sulkku meinasi vähän jumittaa, mutta tajusi sitten että kyllä haluamme hänen liikkuvan. Ja voi että kun pikkusiskolla oli hauskaa! :)
Perjantaina meillä oli koulussa liksalla tanssia, kivakumäkiosasinniinhyvin.com. Sen jälkeen lähdin vähän yllättäen kaverille suoraa koulusta päin. Kaverilla syötiin, juteltiin kaikkea mukavaa ja vähemmän mukavaa. Sen jälkeen kaveri maikkasi ja vaihtoi vaatteet ja lähdettiin moikkamaan paria kaveria urkille, tai en mä sitä toista tuntenut... Sen jälkeen kaikki kaverit ja luokkakaverit meni pakolliseen rippijuttuun, nuorten iltaan. Itse kävelin seurakuntatalolta kirjastoon. Kirjastossa tein läksyt läksyt ja vielä perjantaina! Lainasin muutaman kirjan ja seitsemän aikoihin äiti tuli hakemaan mua ja lähdettiin kotia.

Kotona sitten söin ja pian pitikin lähteä iltatalliin. Iltatallin jälkeen lähinnä söin ja makasin lattialla ja sängyssä lukien kirjaa ja kuunnellen musiikkia. Ja kellokin taisin olla lähempänä kahtatoista kun oon mennyt nukkumaan. :)
Tänään aamupäivästä sain innostettua pikkuveljen taas ratsastamaan. Tehtiin taas samoja juttuja kun viimeksi, mutta mentiin ympyrällä liinassa pysähdyksiä ja peruutuksia. Sulkku oli kyllä todella tahmea liikkeissään, mutta jos menin tarpeeksi lähelle liinan kanssa niin sitten vauhtiä lyötyi muttei muuten. Oikotiellä käytiin sitten vähän ravailemassa ja taas meni kevyt ravi hienommin kun torstaina jos pikkuveli vain pysyi tahdissa. 

Tuli myös mieleen että Sulkulle voisi ostaa vaikka kuolaimettomat suitset, koska sitä ihan selvästi häiritsee pikkuveljen heiluvat kädet. Ja silloin kun ratsastin Sulkulla itsekkin aktiivisesti, huomasin usein että mulla oli liian kova käsi. Tai sen että mun käsi lukittautui paikoillensa eikä myödännyt ja silloin Sulkku vain lukitsi niskansa eikä taipunut tai myödännyt kun en minäkään. Siitä vaan tuli kans mieleen että Sulkulla olivi varmaan kivempaa jos se ei tuntisi herkässä pienessä suussaan kaikkea aloittelevien ratsastajien käsien liikeitä. Vaikka ne ovatkin tahattomia, haluaisin säästää Sulkun niiltä...
Siivoilimpa tänään ahkerana nyt jo päivällä Sulkun ja Remin karsinat. Sen jälkeen siivosin vielä Sulkun ja Been tarhan. Nämä kaksi siis tarhaavat nyt kahdestaan ettei Bee vahingossakaan pääse astumaan tammoja. Varsinkaan kun tammat ja Bee ovat sukua toisillensa. Sen jälkeen vein vielä vetet ja heinät heposille ja tuli sisälle kirjoittamaan tämän postauksen valmiiksi. Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik