Siirry pääsisältöön

Agilityä pikkuponien kanssa

Pitkästä aikaa saatiin raahattua Sonjan kanssa kamera ulkoilemaan ja käytettiinkin sitä. Kuvat suurin osa kuvista on Sonjan ottamia, paitsi Pixi kuva. Rakennettiin pihalle Sonjan kanssa vähän agilityesteitä. Yksi pieni hypättävä, iso rukkilava ja kaksi pientä rukkilavaa päällekkäin, pressu, rengas ja puomisokkelo. Ensinmäiseksi otin Sulkun ja Sonja Been. Sonjan ja Been touhuista pääsette lukemaan myöhemmin Sonjan blogin puolelta, mutta sen verran voin kertoa että jossain vaiheessa äiti otti Been ja harjoitteli sen kanssa lavalle nuosua. Ja alun ongelmien jälkeen voittoon. :) 



Aluksi taluttelin Sulkku ja menin pressua ja puomikujaa. Puomikujalla oli aluksi kääntämisongelmia ja poni yritti päästä pomottamaan. Sillä välin kun äiti harjoitteli Been kanssa lavaa, tein tosissani töitä ettei Sulkku pomottaisi mua ja keksin pysähdyksiä, kääntymisiä sekä mutkia saadakseni Sulkun keskittymään itseeni. Se olikin paljon haastavampaa mitä luulisi, varsinkin kun leipäpussi rapisee vieressä... :) 

Been lähdettyä käveltiin isoa lavaa ja laitettiin etujalat rengaaseen. Tällä kertaa en palkinnut Sulkkua joka kerta leipapalalla, vaan runsailla taputuksilla ja hekuilla. Poni nousi myös hienosti kahdelle lavalle etujaloillansa. :) Täytyy sanoa että se on varmaan Sulkun lemppari temppuja. Lopuksi hypättiin vielä kerran pieni este ja sen jälkeen lopeteltiin. 








Sen jälkeen haimme Pixin ja Alilan, Pixistä saatte taas lukea Sonjan blogista lisää. Olisittepa nähneet kuinka Alilan ilme kirkastui kun se tajusi että tänään mennään agilityä! En ookaan tajunnut että se tykkää siitä noin paljon! Mentiin pressua ja rengaskin onnistui niin täydellisesti ja välillä jopa ihan oma-aloitteisesti ponilta. :) Pari hyppyäkin otettiin, nostettiin etukaviot pienille rukkilavoille. Sain myös huokuteltua koko ponin niille!:p Sitten hypättiin este ja suoraa ravista renkaille ja täydellisesti etujalat renkaaseen!! Olin oikeasti pakahtua onnesta kun Alial oli niin super hyvä. Anteeksi tämä hehkutus.











Ja loppuun yksi kuva Remistä päiväheinillä, vähän on mutainen poni, mutta toivottavasti sillä on ollut kiva, keväinen päivä. Tällä kertaa tuli kuvapainotteisempi postaus, mutta joskus näinkin! Hyvää loppuviikkoa kaikille. :)

Kommentit

  1. Tosi kiva postaus, ihania kuvia. :) Itekkin vois vähän useemmin tehdä maastakäsin työskentelyjä, olis hyvää vaihtelua mulle ja Dockanilla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik