Siirry pääsisältöön

Agilityä pikkuponien kanssa

Pitkästä aikaa saatiin raahattua Sonjan kanssa kamera ulkoilemaan ja käytettiinkin sitä. Kuvat suurin osa kuvista on Sonjan ottamia, paitsi Pixi kuva. Rakennettiin pihalle Sonjan kanssa vähän agilityesteitä. Yksi pieni hypättävä, iso rukkilava ja kaksi pientä rukkilavaa päällekkäin, pressu, rengas ja puomisokkelo. Ensinmäiseksi otin Sulkun ja Sonja Been. Sonjan ja Been touhuista pääsette lukemaan myöhemmin Sonjan blogin puolelta, mutta sen verran voin kertoa että jossain vaiheessa äiti otti Been ja harjoitteli sen kanssa lavalle nuosua. Ja alun ongelmien jälkeen voittoon. :) Aluksi taluttelin Sulkku ja menin pressua ja puomikujaa. Puomikujalla oli aluksi kääntämisongelmia ja poni yritti päästä pomottamaan. Sillä välin kun äiti harjoitteli Been kanssa lavaa, tein tosissani töitä ettei Sulkku pomottaisi mua ja keksin pysähdyksiä, kääntymisiä sekä mutkia saadakseni Sulkun keskittymään itseeni. Se olikin paljon haastavampaa mitä luulisi, varsinkin kun leipäpussi rapisee vieressä... :) 

Been lähdettyä käveltiin isoa lavaa ja laitettiin etujalat rengaaseen. Tällä kertaa en palkinnut Sulkkua joka kerta leipapalalla, vaan runsailla taputuksilla ja hekuilla. Poni nousi myös hienosti kahdelle lavalle etujaloillansa. :) Täytyy sanoa että se on varmaan Sulkun lemppari temppuja. Lopuksi hypättiin vielä kerran pieni este ja sen jälkeen lopeteltiin. 
Sen jälkeen haimme Pixin ja Alilan, Pixistä saatte taas lukea Sonjan blogista lisää. Olisittepa nähneet kuinka Alilan ilme kirkastui kun se tajusi että tänään mennään agilityä! En ookaan tajunnut että se tykkää siitä noin paljon! Mentiin pressua ja rengaskin onnistui niin täydellisesti ja välillä jopa ihan oma-aloitteisesti ponilta. :) Pari hyppyäkin otettiin, nostettiin etukaviot pienille rukkilavoille. Sain myös huokuteltua koko ponin niille!:p Sitten hypättiin este ja suoraa ravista renkaille ja täydellisesti etujalat renkaaseen!! Olin oikeasti pakahtua onnesta kun Alial oli niin super hyvä. Anteeksi tämä hehkutus.Ja loppuun yksi kuva Remistä päiväheinillä, vähän on mutainen poni, mutta toivottavasti sillä on ollut kiva, keväinen päivä. Tällä kertaa tuli kuvapainotteisempi postaus, mutta joskus näinkin! Hyvää loppuviikkoa kaikille. :)

Kommentit

  1. Tosi kiva postaus, ihania kuvia. :) Itekkin vois vähän useemmin tehdä maastakäsin työskentelyjä, olis hyvää vaihtelua mulle ja Dockanilla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi