Siirry pääsisältöön

Karkaamisen keksinyt poni

Heippa vaan kaikille!!:) Tätä postausta kuvittavat nämä alkuviikon ohjasajo kuvat kun en oo saanut Sonjaa kuvaamaan tallille. Eilen illalla Remi kekkasi karkaamisen. Kun menin hakemaan sitä illalla talliin se ei ollutkaan tapansa mukaan veräjällä hirnuen ja höristen vastassa. Siitä sitten arvasin sen karanneen ja huusin sitä. Remi tulikin pellolta laukaten ja jatkoi matkaansa mun ohi laukaten talliin. No onneksi siinä ei käynyt kuinkaan.

Tänään kun sitten menin siivoamaan päivällä karsinat niin huomasin Remin olevan pellon puolella syömässsä. Nappasin sitten leipäpussin mukaan ja narun toiseen käteen. Sainkin Remin heti kiinni ja vein sen sitten laitumelle ja äiti teki tarhaan nyt vihdoin ja viimein kunnon aidan missä kulkee myös sähkö. Kun vein Remin laitumelle niin ensinmäiseksi se laukkasi keskelle aitausta... Mun jalkavaivainen rampa hevoseni, ei näytä sitä kun ratsastaessa. :(

Sulkun ja Remin karsinat siivottuani ja vetet laitettuani järjestin vähän loimia. Meinasin myös järjestää koko satulahuoneen, olin ottamassa kuljetussuojia yhden laatikon päältä missä oli toiset kuljetussuojat näin hiiren joka oli tuhonnut ne toiset kuljetussuojat. Kiljuin. Se siivous sitten vähän jäi ja äiti toi sinne sitten rotanmyrkkyä jos päästäis näistä inhottavista otuksista taas eroon.

Kävin sisällä nopsaa vaihtamassa ratsastushuosut ja -kengät jalkaani ja lähdin satuloimaan Sulkkua. Matkaa meidän lenkille tuli 3.43 km ja aikaa meni noin tunti. Mentiin maan- ja metsätietä pitkin, vastaan tuli pari henkilöautoa ja Sulkulle ne oli ok. Aloin sitten kuunnella että nyt tulee isompi ajoneuvo vastaan, mietin että hyppäänkö selästä alas. Päätin pysyä selässä ja Sulkku ei piitännut mitään siitä että rekka meni meidän ohi!:D Oon niin super ylpee tosta ponista!<3 Muutenkin se käyttäytyi tosi nätisti, ei säikkynyt eikä kyttäillyt.

Hetken kerkisin olemaan sisällä kunnes piti taas lähteä talliin. Annoin poneille päiväheinät ja siirsin Remin takaisin sen omaan tarhaan missä oli nyt sitten ne kunnon aidat. Ja arvatkaanyt laukkasko yksi jalkavaivainen ruuna mua veräjälle vastaan!? Samassa tunnistaja ajoi pihaan ja menimme yhdessä talliin ja hain Been sisälle ja äiti piti siitä kiinni kun tunnistaja hoiti hommansa. :) Bee oli oikein hienosti vaikka koittikin purra äitiä ja näpräsi sitä muutenkin huulillansa koko ajan. Ja neulan lävistäessä ihoa vähän liikkui. 
Tunnistuksen jälkeen kerkesin juuri sisälle kun äiti ilmoitti että Minna on tulossa kohta vuolemaan ponien kaviot. Pian vedin taas tallivaatteet päälle ja lähdin talliin. Pian Minna tulikin ja aloitettiin Alilasta joka käyttäytyi ihan hyvin. Sulkku sitten oliki vähän ongelmallisempi tapaus. Se nyppi kavioitansa ja aina kun Minna päästi takajaloista irti Sulkku kiskasi ne ja potki taakse päin pari pientä ja napakkaa potkua. Ja huiskaisi hännällään ärtyneenä. Minna joutui oikein suuttumaankin Sulkulle. Muutana lempinimenkin Sulkku sai. ;D

Pixin kanssa ei ollut muuta ongelmaa kun etten saanut sitä heti kiinni. Tosin lähdin kesken sen kavioiden vuolemisen sisälle lämmittelemään ja äiti jäi talliin Minnan kanssa. Joten en myöskään yhtään tiedä miten Been kanssa kävi...

Hilasin myös kameraa mukanani tallissa, kauheasti en materiaalia saanut, mutta viikonlopun aikana väsään siitä teille kumminkin lyhkäisen koosteen!;) Tähän postaukseen en sitä vielä jaksanut tehdä. Moimoi!

Kommentit

 1. Tosi kiva postaus, ihania kuvia ja kivaa vaihtelua. :)

  VastaaPoista
 2. Miks mun kommentit ei ikin näy?? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko sama Ano näissä kahdessa kommentissa? En mä tiedä!:o huomasithan että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen?:)

   Poista
 3. Miksi mun kommat ei näy?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko sama Ano näissä kahdessa kommentissa? En mä tiedä!:o huomasithan että kommentit näkyvät vasta hyväksynnän jälkeen?

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik