Siirry pääsisältöön

Viikonlopun kuulumiset

Viimeksi keskiviikkona on tullut postausta ja kuulumisia siinä samalla. Nyt en olekkaan viikonloppuna kerinnyt istumaan koneella vaan olen ollut koko aika menossa jossakin. Kotona on tullut vain pyörähdettyä välillä. Nyt en ole varma miten liikutin Remin torstaina mutta hatara muistikuva olisi että kävelytin sitä selästä päin ilman satulaa n. 30-40minuuttia. Perjantaina en kiivennyt ollenkaan hevosten selkään vaan kävin vain nopsaa siivoamassa Sulkun ja Remin karsinat ja puoliseitsemän aikaan lähdin kylälle kavereiden kanssa. Sieltä olin kotona joskus kahdentoista maissa  ja söin vähän iltapalaa ja menin nukkumaan.

Tämän postauksen kaikki kuvat on kännykällä otettuja ja ainutta materiaalia mitä mulla on viikonlopulta. Nämäkin on otettu facebook ja whatsapp keskusteluihin kavereille. Kuva 1.Odotan tienpäässä kyytiä kylälle. :P Kuva 2.Iltapalani perjantaina. Kuva 3. Lauantaina Rajakalliossa Sonja Jesseä katsomassa. Kuva 4. Lauantaina Piian kanssa maastoon lähdössä aamupäivällä.
Lauantaina mulla olikin vuorossa aamutalli yhdeksän aikoihin ja Piia tulikin ystävällisesti sinne mun kanssa. Vietiin hepat pihalle aamuheinille ja siivottiin Sulkun ja Remin karsinat ja täytettiin heinäverkkoja valmiiksi ja kaksi niistä laitettiin likoamaan. Sitten sisälle ootettiin Piian kanssa että hepat saisi syötyä ja meniin sen jälkeen ratsastamaan Sulkulla ja Remillä n.4km maasto. Piia meni Sulkulla ja mä Remillä. Hepat oli vähän energisiä ja sähliä maastossa. Alkumatka meni hyvin ja tien ylityskohdassa ohi menee auto aika lujaakin kun kuski ei vafmaan nähnyt meitä ja Remi vaan seiso tien vieressä kun pidin ohjalla ja pohkeella.

Kaikki hauskuus alkoi sitten siitä kun Remi ja Sulkku kuuli/näki metsässä hirviä taikka peuroja. Reppanat pelkäs niitä! Remin sydänki vaan löi ja se tuhisi pelästyneenä. Siitä hermostuneena Sulkku otti laukka pukki pyrähdyksiä ja Remikin alkoi hyppimään sillä lailla jännästi etujaloilla eteen päin. Tienylityksen jälkeen lähempänä kotia Piia sitten tipahti pukkin seuraksena tai jonkin vastaavan loikan seurauksena. Onneksi Sulkku ei karauttanut karkuun vaan pysähtyi vähän matkan päähän ja Remikin pysyi käsissä vaikka kädet alkoi olemaa  hellät siinävaiheessa kaikista pidätyksistä.  Loppumatka meni suhteellisen rauhallisesti.

Kuva 1. Kaverin syttäreillä syötiin mummon tikkuperunoita ja lihapullia, nam! Kuva 2. Rajakallion yksi heppa. <3 Kuva 3. Tyttöjen iltaa viettämässä katsottiin elokuvaa. Kuva 4. Piialla katsottiin kans lauantai iltana vielä toinen elokuva.
Piia joutuikin sitten lähtemään hoitanaan eläimiä kotiansa ja mä kävin suihkussa ja meikkasin vähän ja pakkasin tavarani kun olin menossa Piialle yöksi. Sonja meni rajakallioon moikkaamaan Jesseä ja me mentiin Piian kanssa mukaan ja sen jälkeen käytiin hakemassa Eve ja mentiin äitin kyytillä Even isän luo viettämään tyttöjen iltaa. Kaupasta haettiin syömistä ja sitten syötiin ja kuunneltiin musiikkia, katsottiin elokuvaa naposteltavien kera. Oli tosi kivaa kuuden hengen porukalla, kiitti murut <3

Sieltä päin menin Piialle sitten yöksi ja katsottiin lämpöisten vilttien alla elokuvaa "bad teatcher" oli elokuvan nimi. Ja joskus kahdentoista maissa pääsimme vihdoin nukkumaan. Aamulla taidettiin sitten herätä puoliyhdeltä toista ja aamupalaksi jos sitä kutsutaan aamupalaksi puolikahdelta toista niin tortilloja, namnam! Ja sitten katsoimme teeveetä sängyssä löhöillen ja tehtiin pullataikina ja Piia leipoi korvapuusteja ja niistäkin tuli hyviä!:) sen jälkeen lähdinkin pian kotia kun vielä näin kävellä ja kotona tein sitten vähän läksyjä ja illalla tehtiin Sonjan kanssa yhdessä talli.

Kuva 1&3. Piia teki pullia. Kuva 2. Katson pullien paistumista. Kuva 4. tein läksyjä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik