Siirry pääsisältöön

Viikonlopun kuulumiset

Viimeksi keskiviikkona on tullut postausta ja kuulumisia siinä samalla. Nyt en olekkaan viikonloppuna kerinnyt istumaan koneella vaan olen ollut koko aika menossa jossakin. Kotona on tullut vain pyörähdettyä välillä. Nyt en ole varma miten liikutin Remin torstaina mutta hatara muistikuva olisi että kävelytin sitä selästä päin ilman satulaa n. 30-40minuuttia. Perjantaina en kiivennyt ollenkaan hevosten selkään vaan kävin vain nopsaa siivoamassa Sulkun ja Remin karsinat ja puoliseitsemän aikaan lähdin kylälle kavereiden kanssa. Sieltä olin kotona joskus kahdentoista maissa  ja söin vähän iltapalaa ja menin nukkumaan.

Tämän postauksen kaikki kuvat on kännykällä otettuja ja ainutta materiaalia mitä mulla on viikonlopulta. Nämäkin on otettu facebook ja whatsapp keskusteluihin kavereille. Kuva 1.Odotan tienpäässä kyytiä kylälle. :P Kuva 2.Iltapalani perjantaina. Kuva 3. Lauantaina Rajakalliossa Sonja Jesseä katsomassa. Kuva 4. Lauantaina Piian kanssa maastoon lähdössä aamupäivällä.
Lauantaina mulla olikin vuorossa aamutalli yhdeksän aikoihin ja Piia tulikin ystävällisesti sinne mun kanssa. Vietiin hepat pihalle aamuheinille ja siivottiin Sulkun ja Remin karsinat ja täytettiin heinäverkkoja valmiiksi ja kaksi niistä laitettiin likoamaan. Sitten sisälle ootettiin Piian kanssa että hepat saisi syötyä ja meniin sen jälkeen ratsastamaan Sulkulla ja Remillä n.4km maasto. Piia meni Sulkulla ja mä Remillä. Hepat oli vähän energisiä ja sähliä maastossa. Alkumatka meni hyvin ja tien ylityskohdassa ohi menee auto aika lujaakin kun kuski ei vafmaan nähnyt meitä ja Remi vaan seiso tien vieressä kun pidin ohjalla ja pohkeella.

Kaikki hauskuus alkoi sitten siitä kun Remi ja Sulkku kuuli/näki metsässä hirviä taikka peuroja. Reppanat pelkäs niitä! Remin sydänki vaan löi ja se tuhisi pelästyneenä. Siitä hermostuneena Sulkku otti laukka pukki pyrähdyksiä ja Remikin alkoi hyppimään sillä lailla jännästi etujaloilla eteen päin. Tienylityksen jälkeen lähempänä kotia Piia sitten tipahti pukkin seuraksena tai jonkin vastaavan loikan seurauksena. Onneksi Sulkku ei karauttanut karkuun vaan pysähtyi vähän matkan päähän ja Remikin pysyi käsissä vaikka kädet alkoi olemaa  hellät siinävaiheessa kaikista pidätyksistä.  Loppumatka meni suhteellisen rauhallisesti.

Kuva 1. Kaverin syttäreillä syötiin mummon tikkuperunoita ja lihapullia, nam! Kuva 2. Rajakallion yksi heppa. <3 Kuva 3. Tyttöjen iltaa viettämässä katsottiin elokuvaa. Kuva 4. Piialla katsottiin kans lauantai iltana vielä toinen elokuva.
Piia joutuikin sitten lähtemään hoitanaan eläimiä kotiansa ja mä kävin suihkussa ja meikkasin vähän ja pakkasin tavarani kun olin menossa Piialle yöksi. Sonja meni rajakallioon moikkaamaan Jesseä ja me mentiin Piian kanssa mukaan ja sen jälkeen käytiin hakemassa Eve ja mentiin äitin kyytillä Even isän luo viettämään tyttöjen iltaa. Kaupasta haettiin syömistä ja sitten syötiin ja kuunneltiin musiikkia, katsottiin elokuvaa naposteltavien kera. Oli tosi kivaa kuuden hengen porukalla, kiitti murut <3

Sieltä päin menin Piialle sitten yöksi ja katsottiin lämpöisten vilttien alla elokuvaa "bad teatcher" oli elokuvan nimi. Ja joskus kahdentoista maissa pääsimme vihdoin nukkumaan. Aamulla taidettiin sitten herätä puoliyhdeltä toista ja aamupalaksi jos sitä kutsutaan aamupalaksi puolikahdelta toista niin tortilloja, namnam! Ja sitten katsoimme teeveetä sängyssä löhöillen ja tehtiin pullataikina ja Piia leipoi korvapuusteja ja niistäkin tuli hyviä!:) sen jälkeen lähdinkin pian kotia kun vielä näin kävellä ja kotona tein sitten vähän läksyjä ja illalla tehtiin Sonjan kanssa yhdessä talli.

Kuva 1&3. Piia teki pullia. Kuva 2. Katson pullien paistumista. Kuva 4. tein läksyjä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi