Siirry pääsisältöön

Rentoa menoa!

Nyt onkin vähän uutta materiaalia tältä päivältä, mutta se ei ole erikoista eikä sitä ole paljoa. Päivä olisi ollut ihanteellinen kuvaamiseen ja heppailuun. Mutta yksin en jaksanut kauhesti kuvata, kun noita tarhakuviakin on jo aika paljon. Ja Sonja, hovikuvaajani on pitämässä kaverinsa kanssa hauskaa laivalla, niin ei ollut kuvaus apua. Oli ihanan ''lämmin'' kun pakkasta oli vain alle -6astetta. Sormet eikä varpaat päässeet jäätymään, ainut miinus mikä oli niin se että siellä tuuli ja ratsastaessa korvat jäätyi.:(

Aamulla heräsin jo ennen kahdeksaa vaikka olin yölläkin herännyt pari kertaa kamalaan kurkkukipuun joka myös jatkui aamullakin. Siinä mietin sitten että jaksanko jo nousta ja join vitamiiniporejuoman kurkkupastillin kaverina. Ennen yhdeksää lähdin Chilin kanssa pihalle ja tein samalla aamutallin, joka meni aika nopeantuntuisesti, onneksi. 
Päivällä sitten lähdin talliin ja hain ensinmäiseksi Sulkun sisälle. Harjasin sen ja laitoin suitset päähän ja liinan niihin kiinni. Käveltiin ensin kodalle, joka on siis ihan meidän lähellä. Siellä Sulkku nousi ihan pienesti pystyyn ja uhitteli mulle ja koitti rynniä ohi. Kaikki kertoi ihan selvästi että se on saanut ihan liian vähän liikuntaa viimeaikoina. Alkukäyntien jälkeen mentiin kentälle eikä Sulkku näyttänyt pahemmin arkovan jalkojansa vaikka lunta ei ole kun pienikerros.

Juoksutin Sulkkua yhteensä varmaan noin 10minuuttia. Yhteensä kaksi pukkia tuli joista toinen on videolla ja muutama spurtti. Sulkku otti tämän liinassa juoksutuksen aika lungisti ja ravaili turpa maata viistäen selkää venyttäen. Huomenna olisikin tarkoitus ajaa kärryillä, jos ei sitten tule taas kauhea pakkanen. Tallissa venyteltiin sitten vielä vähän leipäpalojen avulla ja Sulkku tajus homman heti ja teki ihan super venytyksiä!!

Laatua mutterista paremmaksi!!


Kun olin juoksuttanut ja hoitanut Sulkun hain Remin ja harjasin sen. Kierrettiin Remin kanssa noin 4,3km lenkki peltojen reunoja pitkin kiertäen. Hetken myös juttelin Piian kanssa, jonka tapasin niiden talon lähellä olevalla pellolla. Vähän Remi kyttäili paalikasoja, latoa ja hakkuualuetta... Ja siitä huomasi että sen olisi tehnyt mieli mennä lujaa! Maanantaina tuleekin kolmas viikko täyteen kävelytystä ja sitten saadaankin koittaa ravia. Ei kyllä oo odotuksen korkeella.:(


Maaston jälkeen hoidin Remin ja menin sisälle lataamaan videot youtubeen. Katsoin myös katsomosta Valtiataren, joka oli tullut sunnuntaina ja huomenna illalla tulee toinen jakso ja odotan jo todellakin kyseistä jaksoa! Taisin löytää yhden sarjan mitä voin alkaa seuraamaan, vaikutti meinaan hyvältä. Sen katsomisen jälkeen sitten aloin tekemään tätä postausta valmiiksi.

Laatua mutterista paremmaksi!!


Haluaako joku muuten kertoa mulle miksen pysty katsomaan/kuuntelemaan youtubesta musiikkivideoita google chromella? Muilla selaimilla ei ilmene tätä ongelmaa.:o Nytkin mulla on kaksi selainta auki että voin kuunella toisella musiikkia ja toisella tehdä tätä postausta. Järkevää... 

Nyt tämä postaus jää tekstiosuudeltansa lyhyemmäksi, joskus näinkin päin. Kertokaa mitä piditte tälläisestä! Oliko liikaa/liian vähä kuvia tai tekstiä?! Kommenttia!!


Kommentit

 1. Kiva postaus, ihana heponen ♥

  http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ghromella kun menet nettiin niin ylhäällä on tuo "suikale" jossa lukee missä olet (ei hakukenttä) niin suikaleen reunassa on rasti ja sen vieressä pieni neliö (vasemmassa kulmassa) paina siitä niin sulle aukee uus välilehti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis kyllä mä osaan toisen välilehden aukaista mutta kun se ei siis pyöritä sitä videoo!:o Näyttää vaan mustaa?!

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!