Siirry pääsisältöön

Rentoa menoa!

Nyt onkin vähän uutta materiaalia tältä päivältä, mutta se ei ole erikoista eikä sitä ole paljoa. Päivä olisi ollut ihanteellinen kuvaamiseen ja heppailuun. Mutta yksin en jaksanut kauhesti kuvata, kun noita tarhakuviakin on jo aika paljon. Ja Sonja, hovikuvaajani on pitämässä kaverinsa kanssa hauskaa laivalla, niin ei ollut kuvaus apua. Oli ihanan ''lämmin'' kun pakkasta oli vain alle -6astetta. Sormet eikä varpaat päässeet jäätymään, ainut miinus mikä oli niin se että siellä tuuli ja ratsastaessa korvat jäätyi.:(

Aamulla heräsin jo ennen kahdeksaa vaikka olin yölläkin herännyt pari kertaa kamalaan kurkkukipuun joka myös jatkui aamullakin. Siinä mietin sitten että jaksanko jo nousta ja join vitamiiniporejuoman kurkkupastillin kaverina. Ennen yhdeksää lähdin Chilin kanssa pihalle ja tein samalla aamutallin, joka meni aika nopeantuntuisesti, onneksi. 




Päivällä sitten lähdin talliin ja hain ensinmäiseksi Sulkun sisälle. Harjasin sen ja laitoin suitset päähän ja liinan niihin kiinni. Käveltiin ensin kodalle, joka on siis ihan meidän lähellä. Siellä Sulkku nousi ihan pienesti pystyyn ja uhitteli mulle ja koitti rynniä ohi. Kaikki kertoi ihan selvästi että se on saanut ihan liian vähän liikuntaa viimeaikoina. Alkukäyntien jälkeen mentiin kentälle eikä Sulkku näyttänyt pahemmin arkovan jalkojansa vaikka lunta ei ole kun pienikerros.

Juoksutin Sulkkua yhteensä varmaan noin 10minuuttia. Yhteensä kaksi pukkia tuli joista toinen on videolla ja muutama spurtti. Sulkku otti tämän liinassa juoksutuksen aika lungisti ja ravaili turpa maata viistäen selkää venyttäen. Huomenna olisikin tarkoitus ajaa kärryillä, jos ei sitten tule taas kauhea pakkanen. Tallissa venyteltiin sitten vielä vähän leipäpalojen avulla ja Sulkku tajus homman heti ja teki ihan super venytyksiä!!

Laatua mutterista paremmaksi!!


Kun olin juoksuttanut ja hoitanut Sulkun hain Remin ja harjasin sen. Kierrettiin Remin kanssa noin 4,3km lenkki peltojen reunoja pitkin kiertäen. Hetken myös juttelin Piian kanssa, jonka tapasin niiden talon lähellä olevalla pellolla. Vähän Remi kyttäili paalikasoja, latoa ja hakkuualuetta... Ja siitä huomasi että sen olisi tehnyt mieli mennä lujaa! Maanantaina tuleekin kolmas viikko täyteen kävelytystä ja sitten saadaankin koittaa ravia. Ei kyllä oo odotuksen korkeella.:(


Maaston jälkeen hoidin Remin ja menin sisälle lataamaan videot youtubeen. Katsoin myös katsomosta Valtiataren, joka oli tullut sunnuntaina ja huomenna illalla tulee toinen jakso ja odotan jo todellakin kyseistä jaksoa! Taisin löytää yhden sarjan mitä voin alkaa seuraamaan, vaikutti meinaan hyvältä. Sen katsomisen jälkeen sitten aloin tekemään tätä postausta valmiiksi.

Laatua mutterista paremmaksi!!


Haluaako joku muuten kertoa mulle miksen pysty katsomaan/kuuntelemaan youtubesta musiikkivideoita google chromella? Muilla selaimilla ei ilmene tätä ongelmaa.:o Nytkin mulla on kaksi selainta auki että voin kuunella toisella musiikkia ja toisella tehdä tätä postausta. Järkevää... 

Nyt tämä postaus jää tekstiosuudeltansa lyhyemmäksi, joskus näinkin päin. Kertokaa mitä piditte tälläisestä! Oliko liikaa/liian vähä kuvia tai tekstiä?! Kommenttia!!


Kommentit

  1. Kiva postaus, ihana heponen ♥

    http://lotanhevoselamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ghromella kun menet nettiin niin ylhäällä on tuo "suikale" jossa lukee missä olet (ei hakukenttä) niin suikaleen reunassa on rasti ja sen vieressä pieni neliö (vasemmassa kulmassa) paina siitä niin sulle aukee uus välilehti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis kyllä mä osaan toisen välilehden aukaista mutta kun se ei siis pyöritä sitä videoo!:o Näyttää vaan mustaa?!

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik