Siirry pääsisältöön

Pakkaskuulumisia

Kuka sitä kunnon talvea toivoikaan? Toivottavasti en ainakaan minä. Oikeastaan pidin siitä muutaman asteen lämmöstä ja lumettomuudesta, ihmeesti se helppotti tallitöitäkin. Nyt pitää kantaa lämmintä vettä talliin ja kaikki ovet pitää pyrkiä pitämään koko aika tiukasti kiinni. Kun ennemmin ne jäi satulan ja suitsien hakemisen ajaksi auki, raskaina on kumminkin lämpöisen veden hakeminen navetasta tai hallista. Mutta onhan tässä lumessa ja 15-20 asteen miinuskeleissäkin tietysti puolensa. Kummasti tuo pieni lumikerros maassa tuo valoa ja kirkkauta tänne synkkyyden keskelle. Oletteko muuten huomanneet että päivät ovat alkaneet olemaan myöhempään asti valoisia. Vielä puoliviideltä ei ole ihan pimeää, kun vielä ennen joululomaa hämärsi ennen neljää ja neljältä oli ihan pimeää.

Kovien pakkasten takia ei ole Remiä ja Sulkkua pahemmin liikuteltu. Normaalisti ovat saaneet tarhata, mitä nyt välillä on viety myöhemmin ulos tai otettu aikaisemmin sisälle. Tänään sitten päätin olla niin reipas että ratsastin Remillä. Jalkaani laitoin kolmet villasukat ja horzen talli/talviratsastuskengät ja muutenkin paksut vaatteet ja kiipesin Remin selkään. Kiersin sillä parin pellon ympäri ja tein voltteja ja väistätin. Jäykkähän se oli kuten saattoi olettaa, mutta kokonaisuudessaan oikein mukava ratsastaa! Ja vain pari kertaa se säikähti väistäen sivulle ja ottaen muutaman raviaskeleen. Olin oikein tyytyväinen Remin järkevään käytökseen, meinaan odotin jotain ihan muuta. Ratsastin varmaan n.45min. ja lopussa alkoi vähän kylmä nipistelemään varpaita ja sormia.
Olen kirjoittanut tämän postauksen pyötäkoneelta jolla ei ole kuin muutama pokkarilaatuinen vanha kuva. Tässä on nyt yksi  sellainen kuva, muokkasin sitä vähän uuteen uskoon netistä löytyvällä muokkaus ohjelmalla. Kuva on Sonjan ottama viime talvena.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik