Siirry pääsisältöön

Pakkaskuulumiset#2

Luova otsikko?xD

Kauhean into on päällä kirjoittaa, mutta kun ei ole mitään kirjoitettavaa! Huomenna sitten alkaakin koulu ja aikaa menee sitten taas koulujuttuihin läksyjen parissa tuskaillen. Yritän kuitenkin parhaani mukaan keritä täällä blogissakin käymään jos on jotain kerrottavaa. Olisiko teillä mitään postausaiheita? Vaikka mielipidekirjoitus aiheitaa? Jotain sellaista mihin saisin purettua tätä kirjoitusintoani. :)

Viimeksi oon postannut torstaina, jotain kuulumisia taisi se postaus sisältää lyhkäisen kaavan mukaan. Perjantaina olin Piialla kuvaamassa sille uutta profiilikuvaa faceen. Siitä innostuneena sitten jaksoin meikata ja katella ei-koti vaatteet päälle ja mennä ottamaan Sonjan kanssa kuvia. Tuli ihan kivoja kuvia kun vielä muokkaamalla parantelin sain myös minä faceen uuren profiilikuvan. :) En sitten eilen jaksanut/tarjennut ratsastaa Remillä, päivä meni siinä hortoillessa. Siivosin kaikki viisi karsinaa, kun Sonja oli kipeä ja kannoin myös monta sangollista lämmintä vettä poneille ja pesin myös Remin suojat. Illalla tein vielä nopsaan mustikkapiirakan ja katsottiin putousta.

Nyt tulee näitä kännykkä kuvia kun ne tänpäiväiset kuvat on toisella koneella. :/

Tänään heräsin taas kuten eilenkin aamulla jo seitsemältä ilman mitään muuta syytä että ei väsyttänyt ja en saanut nukuttua. Arvatkaa ärsyttikö kun olis saanut nukkua puoliysiin asti! Menin sitten kahdeksaksi talliin ja ruokin hepat talliin ja hain myös navetasta lämmintä vettä niille. Sen jälkeen kävin vielä Chilin kanssa postilaatikolla ja naama oli ihan jäässä -27asteen pakkasessa! Sain sitten päivälle innostuksen lähteä pihalle ja äiti ja isi sai mut ottamaan Chilin mukaan ja mentiin sitten mettätietä/pellon reunaa pitkin n. 2km lenkki. Ja hermostuin Chilille ihan totaallisesti kun se vain kiskoi mua 6-0! Toivotaan ettei kukaan kuullut mun raivoamista! Mutta sen lenkin jälkeen oli kuuma!!

Kävin sitten yhden jälkeen ruokkimassa hevoset ja siivosin Sulkun ja Remin karsinat ja kävin nappaamassa pari kuvaa poneista, jotka on nyt sitten tolla pyötäkoneella, tyypillistä mulle... Ja harjoitelin myös Been kanssa käytävällä seisomista ja kavioiden putsausta. Kavioiden putsauksessa Bee koitti kiskoa joko jalan mun otteesta tau purra mua, paisi sillä viimeisellä jalalla. Se varmaan huomas etten mä luovuta sille pikku sintille.


Ja iltapäivällä kävin ratsastamassa Remillä n. 3km lenkin peltoja pitkin. Remi käyttäytyi todella fiksusti vaikka myönnettäköön että muuta epäilin... Varpaat ei pahemmin jäätynyt kun oli lämpöiset kengät ja sukat jalassa. Sormet sitten taas jäätyivät ja voi sitä pistelyn määrää minkä ne piti jäätyessään. Ja nyt ne on vähän kipeät.:/ Mutta eiköhän ne siitä taas parane. Jätin sitten Remin talliin ja hain myös muut sinne. 

Huomenna ollaankin menossa kahden kaverin kanssa mopo/kevytnelipyörä kurssille autokouluun. Vielä ei jännitä, mutta katsotaan jännittääkö huomenna. Joudutaan lähtemään koulustakin vähän ennen sen loppumista että keritään paikalle. Mutta palaillaan!:)
Viimeksi kun oltiin el. käymässä

Kommentit

 1. Voiko rajakalliossa käydä ratsastamassa tauosta huolimatta? taisiis eikös se ole tauolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, en jaksanu lukee tota tekstii aj ihmettelin vaan että missä sä oot vuonista kuvannu, sit katoin taustaa ja huomasin tutun kentän ja sit hokasin mist se on otettu:D
   Rajakallio on tauolla, en tiedä saako sielä käydä

   Poista
  2. Aha, osaan muuten vastata ihan itte näinhin mun blogin kommentteihin, Sonja sun ei tartte!!!!

   Poista
  3. Joo, siis Rajakallion tuntitoiminta on tauolla ja tuntikäytössä olleet hevoset on annettu ylläpitoon muualle tai sitten niillä on pari vuokraajaa jotka käyvät liikuttamassa niitä pari kertaa viikossa. :) Ja ietysti yksityisten heppojen omistajat käyvät omillansa ratsastamassa. ;D

   Poista
 2. Minä seison tos kuvas niinku joku urpo! xD


  http://mekarvakamut.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!