Siirry pääsisältöön

Pakkaskuulumiset#2

Luova otsikko?xD

Kauhean into on päällä kirjoittaa, mutta kun ei ole mitään kirjoitettavaa! Huomenna sitten alkaakin koulu ja aikaa menee sitten taas koulujuttuihin läksyjen parissa tuskaillen. Yritän kuitenkin parhaani mukaan keritä täällä blogissakin käymään jos on jotain kerrottavaa. Olisiko teillä mitään postausaiheita? Vaikka mielipidekirjoitus aiheitaa? Jotain sellaista mihin saisin purettua tätä kirjoitusintoani. :)

Viimeksi oon postannut torstaina, jotain kuulumisia taisi se postaus sisältää lyhkäisen kaavan mukaan. Perjantaina olin Piialla kuvaamassa sille uutta profiilikuvaa faceen. Siitä innostuneena sitten jaksoin meikata ja katella ei-koti vaatteet päälle ja mennä ottamaan Sonjan kanssa kuvia. Tuli ihan kivoja kuvia kun vielä muokkaamalla parantelin sain myös minä faceen uuren profiilikuvan. :) En sitten eilen jaksanut/tarjennut ratsastaa Remillä, päivä meni siinä hortoillessa. Siivosin kaikki viisi karsinaa, kun Sonja oli kipeä ja kannoin myös monta sangollista lämmintä vettä poneille ja pesin myös Remin suojat. Illalla tein vielä nopsaan mustikkapiirakan ja katsottiin putousta.

Nyt tulee näitä kännykkä kuvia kun ne tänpäiväiset kuvat on toisella koneella. :/

Tänään heräsin taas kuten eilenkin aamulla jo seitsemältä ilman mitään muuta syytä että ei väsyttänyt ja en saanut nukuttua. Arvatkaa ärsyttikö kun olis saanut nukkua puoliysiin asti! Menin sitten kahdeksaksi talliin ja ruokin hepat talliin ja hain myös navetasta lämmintä vettä niille. Sen jälkeen kävin vielä Chilin kanssa postilaatikolla ja naama oli ihan jäässä -27asteen pakkasessa! Sain sitten päivälle innostuksen lähteä pihalle ja äiti ja isi sai mut ottamaan Chilin mukaan ja mentiin sitten mettätietä/pellon reunaa pitkin n. 2km lenkki. Ja hermostuin Chilille ihan totaallisesti kun se vain kiskoi mua 6-0! Toivotaan ettei kukaan kuullut mun raivoamista! Mutta sen lenkin jälkeen oli kuuma!!

Kävin sitten yhden jälkeen ruokkimassa hevoset ja siivosin Sulkun ja Remin karsinat ja kävin nappaamassa pari kuvaa poneista, jotka on nyt sitten tolla pyötäkoneella, tyypillistä mulle... Ja harjoitelin myös Been kanssa käytävällä seisomista ja kavioiden putsausta. Kavioiden putsauksessa Bee koitti kiskoa joko jalan mun otteesta tau purra mua, paisi sillä viimeisellä jalalla. Se varmaan huomas etten mä luovuta sille pikku sintille.


Ja iltapäivällä kävin ratsastamassa Remillä n. 3km lenkin peltoja pitkin. Remi käyttäytyi todella fiksusti vaikka myönnettäköön että muuta epäilin... Varpaat ei pahemmin jäätynyt kun oli lämpöiset kengät ja sukat jalassa. Sormet sitten taas jäätyivät ja voi sitä pistelyn määrää minkä ne piti jäätyessään. Ja nyt ne on vähän kipeät.:/ Mutta eiköhän ne siitä taas parane. Jätin sitten Remin talliin ja hain myös muut sinne. 

Huomenna ollaankin menossa kahden kaverin kanssa mopo/kevytnelipyörä kurssille autokouluun. Vielä ei jännitä, mutta katsotaan jännittääkö huomenna. Joudutaan lähtemään koulustakin vähän ennen sen loppumista että keritään paikalle. Mutta palaillaan!:)
Viimeksi kun oltiin el. käymässä

Kommentit

 1. Voiko rajakalliossa käydä ratsastamassa tauosta huolimatta? taisiis eikös se ole tauolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, en jaksanu lukee tota tekstii aj ihmettelin vaan että missä sä oot vuonista kuvannu, sit katoin taustaa ja huomasin tutun kentän ja sit hokasin mist se on otettu:D
   Rajakallio on tauolla, en tiedä saako sielä käydä

   Poista
  2. Aha, osaan muuten vastata ihan itte näinhin mun blogin kommentteihin, Sonja sun ei tartte!!!!

   Poista
  3. Joo, siis Rajakallion tuntitoiminta on tauolla ja tuntikäytössä olleet hevoset on annettu ylläpitoon muualle tai sitten niillä on pari vuokraajaa jotka käyvät liikuttamassa niitä pari kertaa viikossa. :) Ja ietysti yksityisten heppojen omistajat käyvät omillansa ratsastamassa. ;D

   Poista
 2. Minä seison tos kuvas niinku joku urpo! xD


  http://mekarvakamut.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M