Siirry pääsisältöön

En keksi luovaa otsikkoa


Kerrankin on kuvia, mutta olosuhteet ei oikein suosinut kuvauksen suhteen. Sää oli pilvinen ja hämärä ja kun ei oiken saatu asetuksia kohdalla niin kuvista tuli pimeitä ja muokkaamalla kuvista tuli vain rakeisia... Pahoittelen laatua, mutta kiitos kuvista silti serkulleni, joka jaksoi edes yirittää! Harmittaa kun joululoma on pian ohi eikä tullut edes kunnon materiaalia koko loman aikana. En saanut aijalliseksi kuvata edes videota... Mutta nyt ei vain ole ollut kauhean iloinen fiilis eikä ole kauhesti jaksanut miellyttää muita ihmisiä. Itsekästä? Niin on!

Mennään nyt itse asiaan. Nämä kuvat on muistaakseni perjantain ratsastus kerralta, koska Remillä oli lauantaina vapaata. Perjantaina Remi ei ollut ratsastaessa turhan energinen eikä se pöllöillyt turhaa energiaa pois. Tai sitten se oli edellisen päivän riekkumisista kipeä. Remi oli oikeastaan aika laiskahkon oloinen ratsastaa, tein sillä vain voltteja ja väistöjä. Volteilla se taipui ihan kivasti, mutta väistöt ei ottanut oikein onnistuakseen. Remi oli jäykähkön tuntuinen ja vetelä sekä tuntui kun sitä olisi pohkeenväistössä sattunut jalkaan. :/ En sitten kauheasti tehnyt väistöjä kun huomasin että Remiin sattui.
Tänään sitten Sonja tautti Remiä kahdessä erässä kerralla noin puolituntia Remiä ja siinä oli sen herran liikutukset tänään. Sulkku pääsikin pitkästä aikaa mun kanssa muistelemaan ohjas-ajo juttuja. Aluksi tehtiin voltteja yrittäen taivuttaa Sulkkua, mutten kyllä vielä oiken hallitse tuota juttua. :o Koitin myös tehdä pohkeenväitön tapaista ja sain vain Sulkun hermostumaan kunnes se yhtäkkiä tajusi idean ja saatiin sitten kumpaankin suuntaan tosi hyviäkin pätkiä! Tietty mukaan mahtui muutamia erittäin pahoja sähläämisiä, fiilis väistöistä oli kumminkin hyvä!

Tallissa vielä tehtiin leivän palojojen avulla muutamia venytyksiä ja poni tykkäsi! Sen jälkeen tehtiin Sonjan kanssa talli valmiiksi iltaa varten. Siinä oli tämä päivän heppailut mitkä eivät olleet kovin kummoiset.Kommentit

  1. oon vähän aikaa jo katsonut näitä ratsastuskuvia remistä. tuo meno ei näytä kovin hyvältä. ratsastus ei näytä jotenkin rennolta ja yhteistyöhaluiselta..... En varmaan nyt osaa ilmaista asiaani kunnolla mutta kuitenkin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No viime aikoina Remi ei ole ollut parhaimmillaan ratsastaessa, koska se on KIPEÄ! Ja toisaalta ei muutaman kuvan perusteella pysty sanomaan mitä ratsastus oikesti on ja miltä hevonen tuntuu. Myönnetään että Remi ei ole ollu kauhean hyvä, mutta minkäs teet kun toinen on kipeä. Remi on kumminkin aika työmyyrä ja nöyrä, se yrittää aina viimeiseen asti miellyttää ihmistä. Ja meidän ratsastus ei ole nyt ollut kovin tavoitteellista vaan sellaista rentomielistä liikuttelua. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik