Siirry pääsisältöön

Ajo opettelua

Pahoittelen taas kunnon materiaalin puutetta, mutta se sama vanha selitys ei ollut kuvaajaa on taas voimassa. Tätä tekstiä kumminkin elävöittää muutama kännykällä napattu kuva. En laittanut kuvia kuvin isoiksi ettette tule piselimössöstä merisairaiksi. Nuo kaksi ensinmäistä kuvaa ovat vielä eiliseltä, ekassa kuvassa oon viemässä Pixiä aamulla pihalle ja toisen nappasin kun katsoin Valtiatarta, joka on muuten tosi hyvä sarja.

Tänään heräsin sitten kahdeksan jälkeen ja kurkkukaan ei ollut kauhean kipeä! Menin sitten yhdeksäksi aamutalliin kun olin ensin käynyt Chilin kanssa, vein sitten hepat pihalle aamuheinille. Aamupäivällä sen jälkeen kun ponit oli saanut aamuheinät syötyä hain Sulkun tarhasta ja valjastin sen kärryjen eteen. Pikkuveljet hyppäsivät kyyttiin ja kävin viemässä ne reilun kilometrin päähän pelaamaan jääkiekkoa. Me mentiin Sulkun kanssa siksi aikaa pellolle.

Pellolla ravailtiin ja laukkaspurtailtiin pitkällä sivulla ja nautittiin molemmat! Sulkustakin huomasi että se tykkäsi kun se painoi menemään korvat hörössä. Sulkku myös lisäsi nopeutta ja himmasi pelkästä äänestä! Käytiin vielä hakemassa pikkuveljet ja sitten loppukäynnit sitten käveltiin kotia. Kotona hoidin ponin nopsaa, varusteet pois ja loimi hikisen märän ponin päälle. Sen jälkeen vielä venyteltiin leipäpalojen avulla ja Sulkku kyllä on niin perillä tosta jutusta!;D

Siinä Sulkkua purkaessa unohdin hanskani johonkin ja menin sitten sisälle lämmittelemään sormiani ja samalla meillä oli myös ruoka. Ja Sonjakin kotiutui laivareissultaan kotia. Ruuan jälkeen lähdin uudestaan talliin, hain Alilan ja Been sisälle ja otin Alilan käytävälle. Harjasin ja valjasin sen ja sitten menin pihalle, ensin vain ohjasajoin sitä pari kierrosta pihan ympäri Sonjan vetäessä kärryjä vierellä. 

Sitten äiti laittoi sille kärryt perään ja minä hyppäsin kyytiin Sonjan ja äidin taluttaessa. Aika pian tuli pukkeja, jotka ei ollut kovin isoja potkuremmin ansiosta. Aluksi pikkuista jännitti kovasti ja liikkuminen oli tosi jännittynytttä. Ja väliin tuli aina pikkupukkeja kunnes Alila sitten vähän rentoutui. Käytiin kertämässä halli ja mentiin pihan ympäri navetan edestä. Mukaan mahtui muutama pysähdys ja kaikki meni oikein kivasti.:) Siihen sitten lopetettiin ja menin purkamaan Alilalta varusteen kun äiti oli ensin ottanut kärryt pois. Lopuksi sitten vielä vähän venyteltiin leipäpalojen avulla.
Sonja ratsasti tänään Remillä noin tunnin ajan. En tiedä mitä he tekivät, mutta jotain harjoituksia todennäköisesti käynnissä. Sonja kirjoittaa siitä varmaan omaan blogiinsa lähiaikoina. :) Mutta tänään siis tämmöistä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!