Siirry pääsisältöön

Ajo opettelua

Pahoittelen taas kunnon materiaalin puutetta, mutta se sama vanha selitys ei ollut kuvaajaa on taas voimassa. Tätä tekstiä kumminkin elävöittää muutama kännykällä napattu kuva. En laittanut kuvia kuvin isoiksi ettette tule piselimössöstä merisairaiksi. Nuo kaksi ensinmäistä kuvaa ovat vielä eiliseltä, ekassa kuvassa oon viemässä Pixiä aamulla pihalle ja toisen nappasin kun katsoin Valtiatarta, joka on muuten tosi hyvä sarja.

Tänään heräsin sitten kahdeksan jälkeen ja kurkkukaan ei ollut kauhean kipeä! Menin sitten yhdeksäksi aamutalliin kun olin ensin käynyt Chilin kanssa, vein sitten hepat pihalle aamuheinille. Aamupäivällä sen jälkeen kun ponit oli saanut aamuheinät syötyä hain Sulkun tarhasta ja valjastin sen kärryjen eteen. Pikkuveljet hyppäsivät kyyttiin ja kävin viemässä ne reilun kilometrin päähän pelaamaan jääkiekkoa. Me mentiin Sulkun kanssa siksi aikaa pellolle.

Pellolla ravailtiin ja laukkaspurtailtiin pitkällä sivulla ja nautittiin molemmat! Sulkustakin huomasi että se tykkäsi kun se painoi menemään korvat hörössä. Sulkku myös lisäsi nopeutta ja himmasi pelkästä äänestä! Käytiin vielä hakemassa pikkuveljet ja sitten loppukäynnit sitten käveltiin kotia. Kotona hoidin ponin nopsaa, varusteet pois ja loimi hikisen märän ponin päälle. Sen jälkeen vielä venyteltiin leipäpalojen avulla ja Sulkku kyllä on niin perillä tosta jutusta!;D

Siinä Sulkkua purkaessa unohdin hanskani johonkin ja menin sitten sisälle lämmittelemään sormiani ja samalla meillä oli myös ruoka. Ja Sonjakin kotiutui laivareissultaan kotia. Ruuan jälkeen lähdin uudestaan talliin, hain Alilan ja Been sisälle ja otin Alilan käytävälle. Harjasin ja valjasin sen ja sitten menin pihalle, ensin vain ohjasajoin sitä pari kierrosta pihan ympäri Sonjan vetäessä kärryjä vierellä. 

Sitten äiti laittoi sille kärryt perään ja minä hyppäsin kyytiin Sonjan ja äidin taluttaessa. Aika pian tuli pukkeja, jotka ei ollut kovin isoja potkuremmin ansiosta. Aluksi pikkuista jännitti kovasti ja liikkuminen oli tosi jännittynytttä. Ja väliin tuli aina pikkupukkeja kunnes Alila sitten vähän rentoutui. Käytiin kertämässä halli ja mentiin pihan ympäri navetan edestä. Mukaan mahtui muutama pysähdys ja kaikki meni oikein kivasti.:) Siihen sitten lopetettiin ja menin purkamaan Alilalta varusteen kun äiti oli ensin ottanut kärryt pois. Lopuksi sitten vielä vähän venyteltiin leipäpalojen avulla.
Sonja ratsasti tänään Remillä noin tunnin ajan. En tiedä mitä he tekivät, mutta jotain harjoituksia todennäköisesti käynnissä. Sonja kirjoittaa siitä varmaan omaan blogiinsa lähiaikoina. :) Mutta tänään siis tämmöistä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker