Siirry pääsisältöön

Vähän päivitystäPikkuhiljaa alkaa joulu olemaan ohitse ja paluu arkeen tapahtuu muuten mutta aamuisin ei tartte nousta kouluun. Meillä koulu alkaa 7.1, mutta nyt ei ole sopiva aika miettiä sitä. Joulutodistukseen sain keskiarvoksi 8.3 ja mun mielestä toi on ihan hyvä. Sen verran kun pitäis puoliansa ettei se tippuisi alle kasin niin oon tyytyväinen!

Joulu meni siinä herkkuja syödessä, saunassa ja lahjoja avaamalla. Käytiin myös aamupäivästä Sonjan kanssa ratsastamassa, siis jouluaattona. Eilen eli joulupäivänä meillä oli tupa täynnä sukulaisia ja Veera serkkuni jäi meille perhensä kanssa pariksi päiväksi ja Veeran olisi tarkoitus jäädä meille koko lomaksi.

Poneilla on nyt ollut aika paljon vapaata kun on ollut kaikkia joulujuttuja tai sitten ei ole vain kerinnyt tai jaksanut liikuttaa poneja. Suurin syy kumminkin on se että monta päivää on ollut liukasta ja märkää niin ei ole ollut paikkoja missä ratsastaa. Nyt pihalla ei ole tällä hetkellä kovin liukasta ja Sonja olikin tänään ratsastanut Sulkulla sillä välin kun me oltiin salilla huhkimassa.

Huomenissa olisikin sitten tarkoitus aloittaa ponin ahkera liikutus ja päästä tässä lähiaikoina Remin kanssa eläinlääkäriin käymään jaloista. Mutta viettäkää ihmiset kiva loma!:)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!