Siirry pääsisältöön

Luukku 18: Elämäni aakkoset

Joulukalenteri 2013

Elämäni aakkoset:

A: Aamuheräämiset kouluviikolla on kidutusta herätä aamulla kellon soittoon ja aamurutiinit meneekin siinä pienessä horroksessa silmät ristissä. En väitä että viikonloppuisin ei väsyttäisi herätä ainakin välillä herätyskelloon, mutta toisalta rakasta aamuja varsinkin jos pääsen niin aikaisin hereille että muut nukkuu vielä. ;D Ja aamutallit aikaisin!

B: Baanaus voi että tekis mieli päästä päästelemään hevosella täysiä! Viimeksi oon päässyt vetään täysiä loppukesästä/alkusyksyllä ja nyt ikävä sitä! <3

C: Cheek en ole kysyisen herran keikoille pässyt tai ole menossakaan, eikä se mua perjaatteessa haittaakaan, mutta popitän Cheekin biisejä joka päivä koneella! Vähä sillä on hyviä biisejä! Enkä taida olla ainut joka niistä tykkää... :)

D: En keksi:/

E: Erilaisuus yritän erottua joukosta, mutta silti kuljen massan mukana ja olen samanlainen kun muutkin nuoret.

F: Facebook niin siellä tapahtuu jos jossain tapahtuu, siellä on kaikki. Ei tarvi tämän enempää selityksiä.

G: En keksi:(

H: Harrastus on hevoset, tajusin justiinsa kun joku kysyy vastaan että mitä harrastan vastaan ratsastus. Oikeasti ratsastus on vain pieni osa harrastustani, hevosia.

I: Iloinen koitan harrastaa tätä joka päivä ja välillä onnistun ja välillä en... :)

J: Joulu kerran vuodessa on ihan tarpeeksi usein.

K: Kaverit en vain selviäisi ilman kavereita jotka jaksaa aina piristää, ihania ootte!

L: Laiskuus mä oon todella laiska ja mukavuuden haluinen ihminen. Mä koitan mennä aina siitä mistä aita on matalin ja enkä halua poistua omalta mukavuusalueeltani mielelläni. 

M: Maailman monin poni hevoshullun maskotti Polle! Hevoshullun parhaat sivut koostuvat Pollesta!

N: Nopeus oon aika kärsimätön ja kaiken pitäisi tapahtua heti. Mä vihaan odottamista!

O: Onnellisuus olen onnellinen, melkein kaikki on täydellisesti, ja kohta on loma!:)

P: Ponit en haluaisi ikinä lopettaa niillä ratsastamista, mutta taitaa tuo pituus tulla vastaan..:(

Q: En keksi;(

R: Remi tällä hetkellä en muuta toivokkaan kun että Remi parantuisi!<3

S: Sulkku rakastan sitä<3 Elämäni valopilkku!

T:Talvi oon päättänyt elää tämä talven ja nauttia siitä koko sydämelläni! Tänä talvena tehdään vaikka ja mitä! Vielä kun tulis lunta niin menis paljo lujempaa!:)

U:Uusi vuosi ja uudet kujeet. ;D

V:Valokuvaus en oikein osaa vielä käyttää kameraani, mutta hiljaa hyvä tulee!

Y:Ystävät <3Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M