Siirry pääsisältöön

Luukku 18: Elämäni aakkoset

Joulukalenteri 2013

Elämäni aakkoset:

A: Aamuheräämiset kouluviikolla on kidutusta herätä aamulla kellon soittoon ja aamurutiinit meneekin siinä pienessä horroksessa silmät ristissä. En väitä että viikonloppuisin ei väsyttäisi herätä ainakin välillä herätyskelloon, mutta toisalta rakasta aamuja varsinkin jos pääsen niin aikaisin hereille että muut nukkuu vielä. ;D Ja aamutallit aikaisin!

B: Baanaus voi että tekis mieli päästä päästelemään hevosella täysiä! Viimeksi oon päässyt vetään täysiä loppukesästä/alkusyksyllä ja nyt ikävä sitä! <3

C: Cheek en ole kysyisen herran keikoille pässyt tai ole menossakaan, eikä se mua perjaatteessa haittaakaan, mutta popitän Cheekin biisejä joka päivä koneella! Vähä sillä on hyviä biisejä! Enkä taida olla ainut joka niistä tykkää... :)

D: En keksi:/

E: Erilaisuus yritän erottua joukosta, mutta silti kuljen massan mukana ja olen samanlainen kun muutkin nuoret.

F: Facebook niin siellä tapahtuu jos jossain tapahtuu, siellä on kaikki. Ei tarvi tämän enempää selityksiä.

G: En keksi:(

H: Harrastus on hevoset, tajusin justiinsa kun joku kysyy vastaan että mitä harrastan vastaan ratsastus. Oikeasti ratsastus on vain pieni osa harrastustani, hevosia.

I: Iloinen koitan harrastaa tätä joka päivä ja välillä onnistun ja välillä en... :)

J: Joulu kerran vuodessa on ihan tarpeeksi usein.

K: Kaverit en vain selviäisi ilman kavereita jotka jaksaa aina piristää, ihania ootte!

L: Laiskuus mä oon todella laiska ja mukavuuden haluinen ihminen. Mä koitan mennä aina siitä mistä aita on matalin ja enkä halua poistua omalta mukavuusalueeltani mielelläni. 

M: Maailman monin poni hevoshullun maskotti Polle! Hevoshullun parhaat sivut koostuvat Pollesta!

N: Nopeus oon aika kärsimätön ja kaiken pitäisi tapahtua heti. Mä vihaan odottamista!

O: Onnellisuus olen onnellinen, melkein kaikki on täydellisesti, ja kohta on loma!:)

P: Ponit en haluaisi ikinä lopettaa niillä ratsastamista, mutta taitaa tuo pituus tulla vastaan..:(

Q: En keksi;(

R: Remi tällä hetkellä en muuta toivokkaan kun että Remi parantuisi!<3

S: Sulkku rakastan sitä<3 Elämäni valopilkku!

T:Talvi oon päättänyt elää tämä talven ja nauttia siitä koko sydämelläni! Tänä talvena tehdään vaikka ja mitä! Vielä kun tulis lunta niin menis paljo lujempaa!:)

U:Uusi vuosi ja uudet kujeet. ;D

V:Valokuvaus en oikein osaa vielä käyttää kameraani, mutta hiljaa hyvä tulee!

Y:Ystävät <3Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!