Siirry pääsisältöön

Viimeiset kuulumiset ennen joulukalenteria

Salifiilistelyä torstailta
Taas on tämä postaaminen jäänyt auttamattomasti tärkeys järjestyksen viimeiseksi. Nytkään mulla ei oikeasti pitäisi olla aikaa postata, koska pitäis mennä viemään ponit talliin. Mutta kirjoitanpa tämän nyt nopeasti. :D Torstaina oli koeajan ensinmäinen koe, toivotaan ettei ihan kauhean huonosti mennyt. Sulkulla ja Remillä on nyt ollut muutama päivä vapaata huonojen ratsastuskelien takia. Pikkuponit on päässeet tarhaamaan laitumelle ja Remi on yksin ollut tarhassa.

Torstaita mulla oli muuten tunnin tukiopetus enkusta ja sen jälkeen salille ja kaupan kautta kotia. Kuntosali<3 Salin jälkeen sitten söin pitsaa ja piparia... Perjantaina kun tulin koulusta söin, tein oman osuuteli tallista ja suihkussa käynnin ja pakkaamisen jälkeen äiti vei mut kaverin luokse yökyläilemään. Tunnin päästä siitä kun olin tulle heille lähdettiin kylälle, oli muuten harvinaisen tylsää, vaikka kumminkin ihan kivaa. :) 

Nukkumaan mentiin sitten kahdentoista maissa ja aamulla kyllä herättiin puolikymmeneltä, mutta ylös päästiin vasta kymmenen aikoihin. Ja lauantaina äiti haki mut puoliyhdeltä ja sen jälkeen käytiin viemässä Sonja Iidalotalle. Kotona aloitin siivoamaan huonettani, mutta se jäi vähän puolitiehen taas kerran, hupsista! 

Tänään sitten ratsastin myös Remillä, alkukankeuksien jälkeen siitä kuoriutui oikein kiva ratsastaa. :) Tehtiin ympyröitä, voltteja ja väistättely. En nyt jaksa sen tarkemmin kertoa mutta jäi tosi kiva fiilis! Laskin muuten tänään että Remin toisesta neljänviikon kävelytys jaksosta on tullut tiistaina neljäviikkoa. En kumminkaan tänään vielä ravannut Remillä, mutta sain sille kumminkin yhden ratsastus päivän alle ennen ravailua.

Huomenna aukeaakin sitten joulukalenterin ensinmäinen luukku! Ja nämä normaalit kuulumis postaukset jäävät harvemmalle. Ajattelin kerran viikossa sitten tiivistää viikontapahtumat ettette te jää ihan pimentoon miten meillä alkaa esim. tuo Remin kanssa ravailu. :)


Mietteitä:
Muutama viikko sitten mun mieltä painoi eräs asia, jota en nyt halua paljastaa tänne blogiin ja nettiin. Olin vähän alla päin, ja näin jälkeenpäin oon tajunnut kuinka paljon se asia muhun oikesti vaikutti... Olin läheisille ihmisilleni ärtynyt ja suutuin tosi helposti, tallissakin itkin yksi päivä. tietysti siihen vaikutti myös syksyn pimeys ja hetkellinen yliväsyminen. Mikään ei huvittanut, koulu ei kiinostanut, vaikka läksyt silti tein. Talleilukin oli tavallista raskaanpaa ja tein sen melko haluttomastikkin. Ratsastaessa en jaksanut panostaa ja jätin asioita tekemättä. Tähän kirjoitettuna se tuntuu paljon isommalta, ei se todellisuudessa iha noin kamalaa ollut...

Nyt pariviikkoa sitten asiat alkoivat selvitä ja nyt kaikki on paremmin kun hyvin. Mieli on iloinen ja olo hyvä. :) Mahtavaa! Toivottavasti tää olo ei lopu koskaan. Olikohan tämä postausksen loppu liian paljastava. Kaverit jotkä tän nyt lukee niin tajuaa varmaan heti ja varmaan joku muukin. Mutta sitten tajuaa. Kaikki on nyt hyvin joten ei murehdita menneitä eikä tuleviä, eletään tässä ja nyt! :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik