Siirry pääsisältöön

Viikonlopun kuulumispostaus
Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne.Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan.

Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Takaisin päin tullessa kun Sonja ja Sulkku ravasi hiekkatietä pitkin meidän edelle niin Remin hermot meni. Se veti päätänsä alas ja vinkaisi, Väistättelin sitä sitten kumpaankin suuntaan loivemmin ja tiekemmin niin kyllä se sitten siitä rauhottui kun päästiin Sulkun ohi. :DPahoittelen ratsastuskuvien laatua, mokasin kameran asetukset!
Ja loppupäivän vietin ihanan serkkuni kanssa, joka tuli meille vanhempiensa kanssa viettämään syntymäpäiväänsä.  Käytiin vähän kuvailemassa poneja ja saatiinpa toisistamme otettua toisillemme uudet profiilikuvat faceen. :)Tänään on koko päivän tuullut inhottavasti ja aamulla ponit sai aamuheinät sisälle. Ennen kahtatoista vein ne sitten pihalle. Sisällä vaan oon lukenut yhtä hyvää kirjaa ja tein myös läksyjä. Sulkun kanssa pidettiin tänään kiva päivä, alkuun taivuttelin ja tein pysähdyksiä ja peruutuksi ja siirtymisiä pihassa. Ja tein laukassa nostoja jotka oli tosi hyviä ja teräviä.

Välikäyntien jälkeen mentiin oikotielle laukkaamaan ja aina kotia päin nostot oli ikeita raketti lähtöjä. Sitten pihassa loppuravit ja kierrettiin loppukäynnit. Ihana pony<3

Kommentit

 1. Kiva blogi! :) liityin lukijaksi :) ja kiva postaus tää viikonlopun kuulumispostaus liity sä myös mun blogiin lukijaks. siljanjahevostenblogi.blogspot.fi ja siljanlif.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. miks et näytä naamaas???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mun vanhemmat ei halua :(

   Poista
  2. Kyllä mä oon ainaki oon saanu jonkilaisen käsityksen sun kasvoista, kun jotkut kuvat on ollut vähän huonommin sutattuja, ja lotan blogissa oli niitä uittamiskuvia niin sun naamaa ei ollu niissä sutattu.

   Poista
  3. xD Näinpä! Mut eiks se ollut Heidin blogissa?! :D

   Poista
  4. eiku oho!! hupsista... xdxd

   Poista
 3. Ketä tuossa neljännessä kuvassa on missä näkyy nuo jalat? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä, jolla on villasukat ja serkkuni joka otti tuon kuvan salaa. ;D

   Poista
 4. Minkä puhelimen halusit?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker