Siirry pääsisältöön

Sataa lunta!

Eilinen iltapala
Miksi Ihmeessä tämä bloggeri heittää nämä kuvat ihan miten sattuu eikä anna mun laittaa tekstiä niin kun haluaisin? No koittakaa kestää. :( Täällä sataa lunta! Heti oli pihalla valoisamman tuntuista kun lumi kirkasti. ;D Koulussa oli taas kerran normaali päivä, aamulla oli paloharjoitukset, jännää... Ja sitten muuta perus säätöä. Mut haettiin koulusta puoltatuntia aikaisemmin ja käytiin jäsenkorjaajalla. Siellä ei nyt paljon mitään sanomista löytynyt, onneksi!

Kotona sitten söin nopsaa ja tein vähän läksyjä. Sen jälkeen siivosin tallissa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen lähdin otsalampun valossa maastoon Remin kanssa. Meni hyvin ja Remillä oli virtaa, varsinkin takaisin päin tultiin jotain ihme hissuttelua käynnin ja ravin väliltä. Kun sitten väistättelin Remiä yhdella tien pätkällä pääsin varmistumaan siitä että askellaji oli varmasti käynti eikä jotain siitä väliltä. Kun Remi pystyy menemään sitä ihme hissuttelua ihan tosi hitaastikkin. Se vain kaartaa kaulaansa... :)


Kotona pellolla Remi pelkäs Sonjaa ja Chiliä kun ei nähnyt heitä kunnolla, ressukka. Tallissa sitten hoidin Remin ja jätin sen karsinaan. Sonja lähtikin sitten Sulkulla ratsastamaan. Mutta mun pitää vielä tänä iltana lukea vähän enkkua, joten moikka! :)

Muistakaa tämä postaus!!!!!



Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik