Siirry pääsisältöön

Miten vaikeaa on pitää luvattu lupaus?


 Mitä mä lupasinkaan siitä että tulee kuvia ja videoo viikonloppuna kun ratsastan? Ärsyttämään kun en pysty pitämään lupaustani. Tänään on ollut koko päivän melko hämärää ja koska oltiin mummulassa syömässä ratsastus viivästyi ja tuli jo liian hämärää että olisi saanut hyviä kuvia. Huomisestakaan en ole varma saadaanko silloinkaan kuvia tai videota. Onneksi tämä postaus ei silti jää ihan kuvattomaksi, koska löysin koneelta muutamia äitin ottamia kännykkä kuvia. :)


Eilen oli perjantai ja koulussa ihan perus päivä, liksalla oltiin telinevoikkaa ja se olikin paljon kivempaa mitä luulin. Huomasin vain olevani kankea enkä taipunut... Venyttely olisi jotain?! :) Kotona sitten söin ja odottelin että ponit saa syötyä päiväheinät, sen jälkeen menin talliin. Ensinmäisenä hain Sulkun talliin, harjasin ja suitsi sen nopsaa. Liina kiinni ponin suitsiin ja raippa mukaan, alkukäyntien jälkeen aloitettiin harjoittelemaan käynnistä pysähtymistä.

Kun pysähdykset meni ok siirryttiin käynti-ravi siirtymisiin sen jälkeen laukkaa ja suunnan muutos, joka tuotti ongelmia. Sulkku vähän ihmetteli suunnan muutosta, mutta toivuttuaan ''järkytyksestä'' meni ihan okei. Laukka tuotti ongelmia kumpaankin suuntaan, syy oli varmaan volttin koko. :) Sulkun jälkeen taluttelin Remiä n. 30min.

Jotain vanhoja maastoilu kuvia...
Ruokatauko ja Sonjan kanssa Alilan kimppuun. Tällä kertaa vuorossa oli ohjasajoa, tehtiin taas käännöksiä ja pysähdyksiä sekä peruutuksia. Ja olisittepa nähneet tämän pienin ponineidin kuinka mahtava se oli! Viimeksi kun harjoiteltiin peruuttamista se ei oikei meinannut onnistua vaikka Sonjakin auttoi ja nyt se onnistui lähes täydellisesti! <3 Raviakin vähän koitettiin ja aina kun siirryttiin raviin tuli pukkia... :D


Tänään oli vuorossa Sulkulla ratsastusta ja tavoitteena oli pysähtymisten parantaminen. Pysähdykset menikin aika kivasti niin käynnistä kun ravistakin ja sain ratsastettua ne melkein kokonaan istunnalla! Se mikä tuotti ongelmia oli laukka, mulla ei ollut taikasauaa avittamassa menoa. Laukka ei sitten vain olisi noussut. Saatiin sitten onneksi kumpaankin suuntaan muutama hyvä nosto ja raviin siirtymiset suijui paremmin ja pehmeämmin kun nostot.

Arvatkaapa kuka taas hermostui pienelle viattomalle ponille laukassa! No minäpä ja aloin heti kokemaan kauheaa syyllisyyttä! Miks mun pitää aina hermostua sille? Veikkaanpa että tahmeat nostot johtuivat lavoille valuneesta satulasta. Onneksi loppuravit ja käynnit mentiin taas kavereina.

Pienen ponin tuli niin hike että se oli päästänsäkkin ihan märkä ja sai hinkattua mun huosutkin märiksi. ;D Poni söi päiväheinänsä käytävällä sinä aikana kun siivosin Sulkun ja Remin karsinat. Kun Sulkku oli karsinassaan kuivattelemassa lähdin sisälle pitämään evastaukoa.


Tallissa vaihdoin Sulkulle kuivan loimen ja hain Remin, nopsa harjaus ja varusteet päälle, sitten vaan menoksi! Käveltiin Remin kanssa joku 40-45minuuttia. Tallissa sitten varusteet pois ja harjaus. Siinä oli tämän päivän talleilut, koska Alilan kanssa ei tehty enää mitään. Vielä pitää antaa poneille iltaheinät ja hakea ne talliin + ottaa Sulkun loimi pois sen päältä. :)

Sain eilen ja tänään päiviteltyä ponien esittely sivut ja lisättyä uusia kuvia. Menkääpäs katsomaan ja kertokaa mielipiteenne! :)
Dimonan koulukisat, Pleikkari<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi