Siirry pääsisältöön

Kommenttia

Heissan vaan kaikille! Eilen oli ihana pieni pakkanen ja aurinkokin näyttäytyi pitkastä aikaa, se ihanuus.<3 Tosin sekin aika vietettiin koulussa sisällä, hö! Tänään aamulla herätessä ensinmäinen asia herätyskellon jälkeen oli sade joka ropisi kattopelteihin. Arvatkaa alkoiko masentamaan!? Tänään olen joka tapauksessa kokenut olevani pirteämpi kuin toissapäivänä, keräsinköhän energiaa siitä auringosta?

Tänään sain tehtyä valmiiksi lukupäiväkirjan ja lähetin sen opettajalle sähköpostilla. Ei siitä mun mielestä tullut hyvä, kun mulla ei ollut mitään mielikuvaa tai kokemusta sellaisen teosta. Ja sitten oon lukenut terveytiedon koealueen kerran läpi ja tehnyt enkun läksy.


Kävin myös ratsastamassa Remillä pikaisesti. Se oli aluksi ihan outo, väisti vaan pohejtta jokasuuntaan jännittyneenä. Pyörittiin sitten ympyrällä pitemmällä ohjalla hakien rentoutta ja siihen ei mennyt edes kauaa. Ja lopuksi ohjat tuntumalla pari kierrosta taivuttelua. Ratsin n. 30min ja sitten poni tarhaan ja itse sisälle.

Viikonloppuna meille tulee vieraita, mutta koitan edes sunnuntaina kuvat jotain erikoispostauksia blogiin. Olisiko teillä mielipidekirjoitus aiheita tai muita erikoispostaus aiheita joita pystyy tänä pimeänä vuodenaikana toteuttamaan? Myös joulukalenteriin kaivataan ideoita. esim. joulukalenteriin videoita? KOMMENTTIA!

Kommentit

  1. Lempi avaimenperäsi postaus olis kiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mulla olisi avaimen periä... No katsotaan mitä tulee. ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi