Siirry pääsisältöön

Kommenttia

Heissan vaan kaikille! Eilen oli ihana pieni pakkanen ja aurinkokin näyttäytyi pitkastä aikaa, se ihanuus.<3 Tosin sekin aika vietettiin koulussa sisällä, hö! Tänään aamulla herätessä ensinmäinen asia herätyskellon jälkeen oli sade joka ropisi kattopelteihin. Arvatkaa alkoiko masentamaan!? Tänään olen joka tapauksessa kokenut olevani pirteämpi kuin toissapäivänä, keräsinköhän energiaa siitä auringosta?

Tänään sain tehtyä valmiiksi lukupäiväkirjan ja lähetin sen opettajalle sähköpostilla. Ei siitä mun mielestä tullut hyvä, kun mulla ei ollut mitään mielikuvaa tai kokemusta sellaisen teosta. Ja sitten oon lukenut terveytiedon koealueen kerran läpi ja tehnyt enkun läksy.


Kävin myös ratsastamassa Remillä pikaisesti. Se oli aluksi ihan outo, väisti vaan pohejtta jokasuuntaan jännittyneenä. Pyörittiin sitten ympyrällä pitemmällä ohjalla hakien rentoutta ja siihen ei mennyt edes kauaa. Ja lopuksi ohjat tuntumalla pari kierrosta taivuttelua. Ratsin n. 30min ja sitten poni tarhaan ja itse sisälle.

Viikonloppuna meille tulee vieraita, mutta koitan edes sunnuntaina kuvat jotain erikoispostauksia blogiin. Olisiko teillä mielipidekirjoitus aiheita tai muita erikoispostaus aiheita joita pystyy tänä pimeänä vuodenaikana toteuttamaan? Myös joulukalenteriin kaivataan ideoita. esim. joulukalenteriin videoita? KOMMENTTIA!

Kommentit

  1. Lempi avaimenperäsi postaus olis kiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mulla olisi avaimen periä... No katsotaan mitä tulee. ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik