Siirry pääsisältöön

Kommenttia

Heissan vaan kaikille! Eilen oli ihana pieni pakkanen ja aurinkokin näyttäytyi pitkastä aikaa, se ihanuus.<3 Tosin sekin aika vietettiin koulussa sisällä, hö! Tänään aamulla herätessä ensinmäinen asia herätyskellon jälkeen oli sade joka ropisi kattopelteihin. Arvatkaa alkoiko masentamaan!? Tänään olen joka tapauksessa kokenut olevani pirteämpi kuin toissapäivänä, keräsinköhän energiaa siitä auringosta?

Tänään sain tehtyä valmiiksi lukupäiväkirjan ja lähetin sen opettajalle sähköpostilla. Ei siitä mun mielestä tullut hyvä, kun mulla ei ollut mitään mielikuvaa tai kokemusta sellaisen teosta. Ja sitten oon lukenut terveytiedon koealueen kerran läpi ja tehnyt enkun läksy.


Kävin myös ratsastamassa Remillä pikaisesti. Se oli aluksi ihan outo, väisti vaan pohejtta jokasuuntaan jännittyneenä. Pyörittiin sitten ympyrällä pitemmällä ohjalla hakien rentoutta ja siihen ei mennyt edes kauaa. Ja lopuksi ohjat tuntumalla pari kierrosta taivuttelua. Ratsin n. 30min ja sitten poni tarhaan ja itse sisälle.

Viikonloppuna meille tulee vieraita, mutta koitan edes sunnuntaina kuvat jotain erikoispostauksia blogiin. Olisiko teillä mielipidekirjoitus aiheita tai muita erikoispostaus aiheita joita pystyy tänä pimeänä vuodenaikana toteuttamaan? Myös joulukalenteriin kaivataan ideoita. esim. joulukalenteriin videoita? KOMMENTTIA!

Kommentit

  1. Lempi avaimenperäsi postaus olis kiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mulla olisi avaimen periä... No katsotaan mitä tulee. ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin