Siirry pääsisältöön

Kommenttia

Heissan vaan kaikille! Eilen oli ihana pieni pakkanen ja aurinkokin näyttäytyi pitkastä aikaa, se ihanuus.<3 Tosin sekin aika vietettiin koulussa sisällä, hö! Tänään aamulla herätessä ensinmäinen asia herätyskellon jälkeen oli sade joka ropisi kattopelteihin. Arvatkaa alkoiko masentamaan!? Tänään olen joka tapauksessa kokenut olevani pirteämpi kuin toissapäivänä, keräsinköhän energiaa siitä auringosta?

Tänään sain tehtyä valmiiksi lukupäiväkirjan ja lähetin sen opettajalle sähköpostilla. Ei siitä mun mielestä tullut hyvä, kun mulla ei ollut mitään mielikuvaa tai kokemusta sellaisen teosta. Ja sitten oon lukenut terveytiedon koealueen kerran läpi ja tehnyt enkun läksy.


Kävin myös ratsastamassa Remillä pikaisesti. Se oli aluksi ihan outo, väisti vaan pohejtta jokasuuntaan jännittyneenä. Pyörittiin sitten ympyrällä pitemmällä ohjalla hakien rentoutta ja siihen ei mennyt edes kauaa. Ja lopuksi ohjat tuntumalla pari kierrosta taivuttelua. Ratsin n. 30min ja sitten poni tarhaan ja itse sisälle.

Viikonloppuna meille tulee vieraita, mutta koitan edes sunnuntaina kuvat jotain erikoispostauksia blogiin. Olisiko teillä mielipidekirjoitus aiheita tai muita erikoispostaus aiheita joita pystyy tänä pimeänä vuodenaikana toteuttamaan? Myös joulukalenteriin kaivataan ideoita. esim. joulukalenteriin videoita? KOMMENTTIA!

Kommentit

  1. Lempi avaimenperäsi postaus olis kiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mulla olisi avaimen periä... No katsotaan mitä tulee. ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Sulkulla tunnilla ♥

Moi! Vähänkö mä oon tyytyväinen itteeni, tuli sitten pyöräiltyä noin 30 kilsaa tän päivän aikana. Ja en silleen ollut kauheen väsynyt edes (ihme!). Vähän lannistaa se että tuli syötyä jäätelö ja juotua limsaa ja rahat meni niihin. Jäätelelöön ei ollut edes tötterö, mitkä on ihan parhaita <3 ensin pyöräiltiin koulusta jokipirtille, tai mikä nyt olikaan ja sitten vielä kotia 17 kilsaa :) Jee mä selvisin. Mikä saavutus, hehee! Piia sitten sano ettei se oo tulossa huomenna poneilemaan ja niinpä sain ajatuksen että meen tänään jos Sulkku ei oo tunnilla. Kysyin asiaa äitiltä ja se kysy Jenniltä ja se sopi :) Menin sitten Sulkulla siskon ja sen kaverin kans tunnille. Tunti oli käynti-ravi tunti ja mulle ja Sulkulle ihan tarpeeksi haastavaa... Kotona söin nopsaa ja sitten vaihdon kuumat ratsastushuosut jalkaan ja sitten lähdettiin.  Rajakalliossa haettiin ponit mitkä oli päässyt pikku laitumelle missä ei nyt kauheesti ollut syömistä, ihan tarpeeksi kumminkin poneille :D M