Siirry pääsisältöön

Eilisiä poseeraus kuvia


Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut!

Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun.

Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :)

Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyörimiseen pääasiassa. Ja sieltä unohdin kuvata mitään materiaalia, joten siihen videoon tulee aika paljon heppajuttuja, eihän haittaa? Nyt tähän loppuun kuvia mitä kuvattiin Sonjan kanssa eilen. :)


1

2
3

 Jos menet pois, mitä minulle jää

Jos menet pois, kesä tää häviää
Jos menet pois, joet jäätyvät taas
Ja huurtumaan saat pihamaan pihlajan


4

5

6

Yritettiin myös ottaa Sulkusta rakenne kuvaa, mutta ei oikein onnistunut. Tuossakin näyttää takakorkealta...

Mikä kuvista oli lempparinne? Asiallista palautetta otetaan vastaan!

Kommentit

 1. Ihania kuvia nuo kaikki (: Vaikee päättää suosikkia, mut 5 on aika hieno (:

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! Kaikki on kivoja mutta eniten tykkäsin 3. Ja 2 oli kiva.

  VastaaPoista
 3. Kaikki kuvat oli kyllä tosi ihania! xD Mutta on vaan yksi pakko valita
  ja se on 2 se oli niin söpö ♥ x))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvää, noi Pixi kuvat onnistui laadultansa paremmin kun Sulkku kuvat ja plus blogger pilasi laatua...

   Poista
 4. 5. kuva oli hieno ja hyyvin kaunis!<3
  T: Vähä-älyinen serkkusi kaupungista!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja mikä ihmeen vähä-äläyinen, ei mulla oo sellaisia serkkuja... :D

   Poista
 5. Kyllä se on niin että ensimmäinen ja toinen kuva oli ehdottomasti parhaita :D

  VastaaPoista
 6. Hyvän näkösiä kaikki :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonlopun kuulumispostaus

Nyt on jäänyt taas postaamatta kun ei ole ollut kuvia eikä asiaakaan kauheasti ole ollut. Mutta tulimpa nyt postaamaan vielä näitä viikonloppu kuulumisia ennen karsinoiten siivousta. Mutta aloitetaan vaikka perjantaista tämä kirjoittaminen. Perjantaina oli perus loppusyksyinen sateinen päivä ja iskä hakikin mut koulusta kaksi tuntia aikaisemmin mitä koulu olisi oikeasti loppunut. Mentiin sitten kauhajoelle kattomaan mulle uutta kännykkää, ja se malli minkä halusin niin niillä ei ollut sitä varastossa ja se tulee ensi viikon aikana sinne. Kotona söin herkkuja pikkuveljieni kaverisynttäreiden johdosta ja menin siivoamaan Sulkun ja Remin karsinat ja laitoin ne muutenkin illaksi valmiiksi. Puoli kahdeksaksi olin kylällä kavereiden kanssa, kiitti hyvästä seurasta! :) Ja kotona olin joskus yhdentoista jälkeen ja sitten nukkumaan. Eilen menin aamutalliin ja sen jälkeen kun ponit oli syönyt aamuheinät mentiin Sonjan kanssa Sulkulla ja Remillä lyhyt 4km lenkki maastossa. Taka

Kuulumisia

Maanantai taas kerran perus päivä, ilma oli ihan kiva vähän  viileä tosin ja iltaa kohden tuuli yltyi. Atk:ssa opettaja ilmoitti että ens kerralla on kymmensormikirjoitus testi, täytyy myöntää etten sitä pahemmin osaa... ;D Ei voi sitten mitään, parhaani koitan tehdä. Kotona sitten sain uuden ihanan kännykkäni, samsung galaxy s3. Johan mä tolla ikivanhalla nokialla näpyttelinkin. Tämäkin postaus on kirjoitettu kännykällä <3 tosin julkaisen tämän myähässö koneelta koska mulla ei oo kännykäs kuvia tähän. Mut nytten mulla olis täs tilaa kuvata teille pieni myday- postaus joku päivä. Kiinnostaisko? Google Kun olin hetken ihastellut kännykkääni jätin se  lataukseen ja menin talliin. Tallissa siivosin nopsaa Sulkun ja Remin karsinat ja sen jälkeen ratsastin Remillä 39min. Ja totesin että mulla on tosi huonot pohjelihakset. Menin siis Remillä tietenkin käynnissä kevyessä istunnassa ja sen jälkeen kun tulin pian alas selästä mun jalat tärisi! Treeniä! :D Sisällä katsoin